21 maj 1988 - 2 april 2011

Det är ju allmänt känt att rubriken ovanför en text lockar läsare att läsa vidare. Den ska skapa intresse för oss, både på gott och ont. Idag har jag läst många rubriker som fått mig att må dåligt, texter vars innehåll sticker en kniv i hjärtat på mig och som skapar en saknad efter någon som jag aldrig mer kommer få träffa.
De dog av elchock - i duschen
.
Jag har säkert läst samma rubrik och text 20 gånger idag, och gråter lika mycke varje gång, det är så ofattbart hur en sån glad och fantastiskt människa bara inte finns mer!?

Det känns som att tiden borde stanna upp i väntan på mer besked från Thailand, om vad som verkligen hände.. Men utanför mitt fönster ser jag ändå bilar som susar förbi, folk som rastar sina hundar och folk ringer och vill köpa våran bil.. just nu känns det som att jag skulle kunna ge bort bilen.. bara för att den ändå egentligen inte har något värde... inte om man jämför.

Ända sen du flyttade till Holmsund har vi suttit ihop, slagits med näbbar och klor emellanåt men alltid vetat vart vi haft varandra. Alltid återkommit till varandras trygghet. Planerat framtiden och skrattat i timmar när vi pratat om allt tokigt vi har hittat på genom åren.


Jag väntade på datum för när vi skulle ses och ha kul i sommar, nu väntar jag på datumet för din begravning.

Ditt hjärta som klappat
så varmt för oss alla
och ögon som vakat
och strålat så ömt
Har stannat och slocknat
till sorg för oss alla
Men vad DU gjort
skall aldrig bli glömt

Minnen som rör vid vårt hjärta går aldrig förlorade

 


Helen Jonasson
21 maj 1988 - 2 april 2011


Föralltid i mitt hjärta!

RSS 2.0