Ingen pepp

Har helt tappat lusten för bloggandet just nu.
Mycke annat som händer och har inte fått nästan några kommentarer sen typ jul...

Så till alla er trogna läsare så kan det hända att det blir lite glest om inlägg här nu ett tag. Hojtar till om/när jag får lusten tillbaka.

Puss och kram

aja, alla dagar kan inte vara bra

Har haft en skit dag idag, började med att jag grät.. Hade dessutom på natten problem med bad dreams. Toppen för en torsdag....Tur att jag iallafall har världens kanon pojkvän som stöttar mig i hårt väder. Vi har struntat i torsdags städningen idag och till middag fick jag festmat. Så nu börjar det faktiskt att kännas lite bättre :D
På schemat för kvällen står det tvättning av nån maskin till och film med älsk och Johan. Skulle tippa att det blir någon action rulle men jag vi får väl se. Jag längtar som faaan tills nästa onsdag då New Moon kommer ut för uthyrning. Kan hända att jag är den enda i hela världen som inte sett den än, men den som väntar på något gott.. :P

Nu ska jag bubbla lite vatten och krypa ner i min sköna filt!

IMORGON ÄR DET HELG!! Jag längtar på att få vila ikapp lite krafter, känns som jag brännt mer än jag hunnit vila ikapp denna vecka så jag behöver helg nu.

Kalas

Igår var vi över till holmsund på 45 års kalas hos familjen Nygren.  Alltid trevligt och speciellt när dom är mästare på att baka i den familjen så det finns alltid super mycke gott att välja mellan.  Sen träffade jag mormor och morfar också, var rätt länge sen jag träffade dom så jag fick två mycket varma kramar.

Efter kalaset (som dom pensionärerna vi är) kröp vi nästan direkt till sängs. På senaste tiden har jag inte gjort annat än att sova känns det som. På kvällarna är jag så trött att när jag väl sätter mig ner i soffan så somnar jag. Skönt, men livet försvinner så fort :P

Nu hinner jag inte skriva mer, maten luktar färdig :D Jammiii

kortis på jobbet

helgen har som vanligt varit kanon. Blev födelsedags kalas *2 och utgång i fredags. Mys i solen och grillnig på stugan på lördag dag och sen middag, spel och massa skratt hos linda och peter på kvällen. Grabbarna fixade även våran bil så nu hoppas jag att den ska gå igenom besiktnigen.
Igår blev det kaffe och kaka hos Åsa och Björn med sällskap av Sam, Terhi och Nellie. Kanon helg som sagt!

Hittade lite bilder som togs för några veckor sen som jag tänkte bjuda på :)









här kommer två bilder från middan hos annica och oscar



Eftersom vi spelade ett spel större delen av kvällen så finns inte EN enda bild där någon ser normal ut.
Så Dessa två bilder är det enda jag vågar lägga upp :P 


Såhär såg Athos ut precis hela dagen efter vi varit på middan med Annica och Oscar. Han och Thea lekte ju non stop tills vi åkte hem.. Så dagen efter så låg han i sin soffa precis såhär!


Våra grannar kan iallafall känna sig säkra, för Athos studerar varje människa som går in genom deras dörr. Han har ju nämligen en liten tjejkompis där inne som han måste skydda :P


ett knack på ytterdörren

Nyss var det en polack som knackade på min dörr och sålde tavelmotiv eller vad man ska kalla det. Själva konstverket..
Han sträckte fram en lapp om att hans barn var synskadat och något om frun i polen. Hur som helst kollade jag på hans målningar och dom var helt otroligt fina. han tog 120 kr bilden och jag hittade jätte många som jag skulle kunna köpa. Jag måste ju dessutom fylla ut mitt hus med lite mera kosnst. Så jag tänkte, va tusan, klart jag ska ha mig en tavla. Och jag fick även Mickes bror Daniel att köpa en. Så här ser våra konstverk ut..




Som vanligt blir det aldrig lika fint när man knäpper kort på en bild. Men om denne man skulle ringa på din dörr så ta dig tid att kolla på vad han har i påsen.

God kväll allihopa


bloggfri helg

Det blev en bloggfri helg i helgen. Hade en superskön fredag med syster och båda filmerna som vi såg var kanonbra :) vi drack ett glas vin och myste under varsin boom filt. Jag mår verkligen bra i ditt sällskap isabell. Tror nästan du är den enda i denna värld som förstår min humor. Vi har som skapat oss en speciell humor, och hon är den enda som inte tittar på min som om jag vore en galning när vi väl drar igång. Avslappnat och bekvämt skulle jag kalla våran vänskap.

I lördags fick vi besök av peter och Emmy, vi såg ett par filmer och åt lite pizza :) Även det var rogivande. Söndan fortsatte i samma spår.
Idag sken solen och det var en underbar vårvärme i luften. Jag älskar verkligen våren, värmen och förhoppningsvis kommer vinterjackan kunna bytas ut mot en vårjackan innom en snar framtid. Hoppas detta väder håller i sig nu så vi kan få en lång och härlig vår.
I övrigt är det mycke att fundera över nu, jag har mycke som snurrar runt ihuvet och som jag vet att enbart jag kan hitta en lösning på. Men det kanske löser sig med vårens varma vindar?=)

Fredag, fredag och åter igen fredag

Sitter här och hoppas för allt jag är värd att det fortsätter va sånt här kanonväder hela helgen. Vårväder är ju helt fantastiskt härligt för både kropp och själ! Iallafall för min!

Som vanligt bjuder kvällen på fredags mys.. och micke kommer förhoppningsvis hem 22 om han inte behöver jobba över. Vi har hyrt två filmer, Bröllops fotografen och 3:dje filmen av stieg larsson. Sen har jag kanske lyckats locka hit syrran så då kommer nog vi att se bröllops fotografen först och sen när micke kommer hem åker thrillern på. Lyxade även till med att köpa cheddar popcorn. Så det här kan inte bli annat än en kanonkväll.

Tänkte just ladda upp lite härliga bilder men då ringde syrran och ville ha skjuss. Så det är henne ni ska skylla på :P

Kanske lägger in lite bilder senare istället då...

Bye bye


Solig och fin dag

Jobbet gick som vanligt fort idag. Kan bero på att det blev kortdag, att jag kunde lyssna bort dagen med min ljudbok, att solen lyste och att det bara var några fåå minusgrader.

Efter jobbet åkte jag och Athos upp till stan och lämnade in skadeanmälan på mickes telefon så vi kan få en ny i början på nästa vecka. Sen började vi veckans stora städning i huset, bytte även sämgkläder, damsugade av sängen och hände ut täckena. Kommer vara så rent i sovrummet nu när jag ska krypa in där ikväll :)

Just det ja, kunde inte hitta min telefon idag. Den var bara spårlöst borta..
Jag hade startat en tvättmaskin och varit ute i snön och busat med Athos, så jag började bli kallsvettig när jag försökte klura ut vart jag kunde ha lagt den. Minns att jag hade den i fickan på tröjan när jag kom hem... men vart tog den  vägen sen? Letade öööverallt. Kollade tvättmaskinen, utan för dörren där jag skakat och hängt ut täckena... och tillslut pratade jag med Peter på fejjan och han kunde vara så snäll att ringa på den. Och det började ringa inne på toaletten. Vad jag helt enkelt hade glömt bort var att jag bytt tröja och telefonen låg fint i fickan preciiis där jag hade lagt den.. Ibland ska man ha tur :P

Ska koncentrera mig på Navy nu och längta efter min man som jobbar kväll :)

Nacken..

Idag har jag inte behövt ta någon treo, tre knäpp för mig :D
Kändes otroligt skönt att vakna upp i morse utan ett bultande huvud. Så det gillar vi skarpt!

Efter jobbet har jag varit och lämnat in båda våra mobiltelefoner.. (sjävklart på olika ställen) men vi har fått lånetelefoner så vi kan fortfarande bli nådda av omvärlden :P
När jag väl var på elgiganten passade jag på att köpa mig ett par nya hörlurar till ipoden eftersom mina förra sakta men säkert slutade fungera mer och mer. I slutet hade jag på högsta volym och med bara en fungerande lur, och ändå hörde jag inte vad dom sa på ljudboken om jag t.ex spolade i vattenkranen eller stekte vid spisen. Så nu hälsar jag världen med ljudböcker VÄLKOMMEN TILLBAKA!!!!

Vad är det på tvkanalerna ikväll nu då? Har för mig att det iaf är lyxfällan. Det brukar ju alltid vara underhållande. Micke jobbar över ikväll eftersom dom har stopp på fabban. Så han lär väl inte krypa till sängs förän sent ikväll.. och då har han jobbat sen 06.0 i morse. Får se till att bädda upp hans sida av sängen så han bara kan stupa in när han väl kommer hem :P

Nu ska jag gosa med mina små grisar :)


Kom på att jag glömt en sak

Har ju glömt skriva om helgen. I fredags satt vi här hemma, åt tacos till middag, drack en (läs ett par) öl med Johan och tittade på lite tv.

I lördags for vi till Annica, Oscar och Thea på bus, mys, mat, spel, vin, melodifestivalen, tequila och massa mer.
Blev bortskämda med en himla god middag, gott att dricka och massor med skratt! Spelade Med andra ord vol.2 vilket var så otroligt roligt. HAHAH tänk om vi bara hade fått med alla förklaringar på film istället för foton. Men det duger det också :P Hundarna lekte från sekunden vi anlände till lägenheten till sista sekunden då vi for hem. Vilket resulterade i att Athos sov sig igenom heeela lördagen, gick endast ut när han blev uppdragen.
På kvällen passade vi på att gå på bio och se Avatar 3D.
Vi laddade upp med popcorn och varsin bonaqua päron. Mumms.. riktigt bio mys.
På med 3D (ray charles)glajjorna och såg en riktigt bra film. Otroligt välgjord och passade oss jätte bra i smaken. Dock var vi lite besvikna på att 3D effekterna inte var riktigt lika fräna som vi trott men det var helt klart fränt att se den i det formatet.
Just jaa.. vi lyxade även till med lite kina mat innan bion :P

En kanon helg helt enkelt, kunde inte bli bättre :) Tack än en gång Annica och Oscar för en kanon kväll!

oj då, 5 dagar sen sist..

fy skämms. Men nu är jag iallafall här igen och har dagen till ära varit hos Lena på storsjöhallen och fått mig en otroligt välgörande massage. Min nacke och övre rygg har bråkat med mig ett tag nu. När jag skakade i treo röret i morse blev jag nästan rädd för mig själv... Har aldrig knaprat så mycke treo som jag gjort senaste tiden. Så jag tog tag i problemet och ringde syrran för numret till denna härliga massör. Har bara träffat henne en gång tidigare och jag måste säga, hon är en otroligt positiv och härlig person. Så när jag åkte därifrån kände jag mig både bättre i nacken och gladare i humöret. Tack Lena! Åkte och köpte Voltaren för min inflamationi musklerna och sen gjorde vi lat mat. "Hemmagjord" pizza...


Veckan har nog inget utöver det vanliga att bjuda på tror jag.. Jobb på dagarna och mys på kvällarna. Eller just det, micke börjar sin jour vecka på torsdag vilket innebär att han går eftermiddag.. Det enda positiva med det är väl att jag får vara härskare över tv dosan :P

Nu ska jag kika lite andra bloggar och mysa i VÄRLDENS skönaste filt från Boom :D

Bye bye

RSS 2.0