30 mars

I fredags hade jag en lugn hemma kväll med lets dance finalen och chips i soffan, klev i säng ganska tidigt för att hinna ta vara på lördan. Vi vaknade rätt tidigt i lördags, och bestämde oss för att gå en sväng på stan. Micke behövde verkligen köpa sig ett par nya skor och kika på någon skjorta att ha till kvällen och jag tyckte det skulle bli mysigt. Vi gick runt på strömpilen, affärerna vid obs och sen en vända ner på stan. Han hittade ett par jätte fina skor på Stale som det dessutom var rea på så det blev ett kanon köp :) Men skjortletandet blev till ett mörker. Och vad hände egentligen med att flanell skjortor skulle bli inne igen?!
Så vi gav upp letandet och satte oss ner på stars för en god lunch :)

När vi kom hem så var det bara att börja göra sig klar inför kvällen, jag klippte Micke och sen blev det till att göra sig själv klar. Middan var jätte god och festen var helt okej. kändes dock väääldigt skönt att jag köde så vi kunde ta oss hem preciis när vi kände för det. Så vid 12 tiden tackade vi för oss och begav oss hemåt.

Söndagen började väl inte riktigt som vi hade förväntat oss, vi hade planerat att vi skulle kliva upp i god tid för att hinna göra oss klara och vara på pimpeltävlingen drygt en halvtimme innan den skulle börja. Men så klart så var vi ju båda så trötta då vi kom hem på lördags kvällen att vi glömde ställa om klockan. Vi blev som tur var väckta av mickes pappa via telefon och sen var det ett himla yrande fram och tillbaka här för att hitta, långkallingar, mössor,  vantar. Sprang också ner till konsum för att handla lite fika och sen bar det iväg. När vi varit på plats i ungefär 10 minuter så var det bara vi arrangörer där så tävlingen blev inställd....
Istället för att åka hem så tog vi tillfället i akt och for förbi stugan, och sen till peter och linda för nybakta bullar och kolakakor. (ibland har man det lyxigt)  Vi åkte även förbi och hälsade på Ullis i deras nybyggda hus, vilket självklart var superfint. Sen spenderade vi hela kvällen hos peter och linda och myste. Lagade tacos och såg på tv :)
Kort sumering är  väl att vi haft en riktigt fin helg:)


Men idag är det måndag igen och allt gick kanon i morse, kände mig utvilad och pigg på en ny vecka. Dom städen jag hade idag gick utan problem och efterjobbet skulle jag på ÖB och köpa lite flyttkartonger. MEN, på E4 precis innan tegsbron fick jag soppatorsk, som tur var så kunde Joppe komma med lite dricka till min kära bil snabbt så jag kunde åka därifrån. När jag väl stod på parkeringen utanför ÖB så skulle jag bara  ta på mig jackan, ta börsen ur väskan och gå in. Men till min fasa så inser jag ju att jag inte ens har börsen med mig!??!!? ÅÅÅÅÅHHHH, så det var bara att vända hemåt utan något gjort. Åkte förbi mamma och pappa och dom hade 2 kartongen så jag kan iallafall börja nu när jag väl känner att jag har peppen och framförallt tiden till att packa allt i lugn och ro.

Så nu äntligen kan jag sätta igång och packa ner lite mer av  vårat liv i kartonger :P

Puss och kram

27 mars 2

Jag hann iallafall damsuga innan micke kom hem från jobbet. Skönt att ha gjort det så jag slipper göra det imorgon när jag har min otroligt härliga lediga dag :)






Åh, är han inte vacker?
Sunshine, my only sunshine!





27 mars

Dagen började lite knakigt men redde ganska snabbt upp sig som tur var. :)

Det har gått fort idag, har hunnit göra massa saker på jobbet. och det är faktiskt himla skönt när man får göra sånna där "husliga" saker också. Som idag fick jag plantera om lite blommor, och dom som känner mig vet ju att jag älskar att hålla på med blommor. Så det blev absolut ett bra slut på denna veckas jobb!

Hade tänkt sätta igång med mitt Torsdags städ nu när jag kom hem från jobbet, men jag har inte riktigt tagit mig till det än. Roffade dock åt mig tvättkorgen och skulle springa ner och starta helgens första tvätt ( det är oftast så jag börjar min helg, och då känns det verkligen som att det är helg på riktigt) men då höll salongen på att tvätta så det var lite drygt. Måste springa ner med jämna mellan rum nu och se till så att inte dom startar en ny tvätt. Ibland händer det att dom svartat en tvätt innan dom går för dagen... men hallåååå. det är ju helg och jag har sagt att jag tvättar på helgen!!! Men förhoppningsvis så hänger dom det som finns i maskinen och går hem för dagen.

Skulle steka upp lite köttbitar idag till middag och göra en goood gryta med hemmagjord klyftpotatis och bröd. Men när jag öppnade förpackningen till köttet så luktade det sur öl så det var bara att slänga bort. Såå drygt. Tur i oturen så hittade jag en matlåda med kycklingbitar i sötsur sås i frysen.. PERFEKT!! Så det får bli det istället för de andra köttet  och så kan jag ändå ha samma tillbehör. kanon!!

Ikväll bli det lets dance i all lugn och ro här hemma. Den här helgen ska jag inte låta någon stress komma åt mig. Allt ska gå i lugn och ro och bara kännas underbart.


Damsugaren skriker av att den vill bli använd så det är väl lika bra att jag drar den en svängom i lägenheten nu då så har jag det helgfint här när micke kommer hem från jobbet. Och är jag riktigt snabb så kanske jag även hinner skura!
Skynda skynda :D


Puss och kram och hoppas ni alla får en trevlig kväll.

25 mars

Har ganska nyss kommit innanför dörren för sista gången ikväll. Det var nämligen kalas hos fröken Tarja idag, och det var riiiktigt gott fika så nu är jag tok trött. Har velat om jag ska lägga mig framför tvn en stund eller om jag rent av ska krypa ner i sängen och försöka komma in i den nya boken jag läser..
...Mamma sa att jag var sjuk
heter den och den handlar om sjukdomen Munchhausen by proxy. Första meningen i bokens förord lyder " Munchhausen by proxy är förmodligen den mest komplicerade - och mest dödsbringande - formen av misshandel som är känd idag." Helt enkelt så handlar den om att en förälder ( det här fallet och i det flesta fallen Mamman) simulerar eller framkallar sjukdom hos sig själva ( eller får deras barn att tro att dom är sjuka) för att få medlidande, stöd och kontroll över andra. Det är en verklighetsbaserad bok på en tjej som heter Julie Gregory. Där hon berättar om hennes uppväxt.


OM du inte är intresserad av att höra mer om boken så kan du hoppa till en annan sida nu.

Baksidan på boken:

Från tidig barndom blev Julie regelbundet röntkad, opererad och medicinerad i en fåfäng kamp mot sjukdomar som endast fanns i hennes mors fantasi. Munchhausen by proxy (MPB) är världens hemligaste och farligaste form av barnmisshandel där vårdnadshavaren, oftast modern, uppfinner eller förorsakar sjukdomssymtom hos sitt barn för att hon själv eftersträvar läkarnas uppmärksamhet.

Mamma sa att jag var sjuk är en orginell, skrämmande, vacker och humoristisk berättelse om en familj som lever ett isolerat liv och om upprörande godtrogenhet hos befattningshavarna. Den ger också en bild av den kärlek som gör ett barn villig att offta sig själv för sin mammas lycka.



Imorgon blir det jobb, kalas igen och musikal för våran del. Daniel är med i årets musikal för 9orna så klart man ska dit och kolla på hur duktig lillebror man har :)
Tack och godnatt världen :D






24 mars

Pappersarbete, åh my goood! Min matte är så otroligt dålig, jag måste verkligen försöka bättra på mina matteskills.

Nu är alla dagens sysslor gjorda, och det var en himla massa saker, så jag är riktigt stolt över mig själv :D

Det ända jag kan säga nu är tack och GOD NATT!!

24 mars

Har fått en award av Therese, Tusen tack och right back at ya :)






Jag skickar den helt klart vidare till:
Terhi
Isabell
Pia
Emmy
Maria




IMORGON ÄR DET LÖÖÖÖÖÖÖN :) Vilket innebär att jag kan börja handla inför flytten, weeehoooooo :D









23 mars

Dagen var gått väldigt fort, och mycke tror jag beror på att jag fick sånt trevligt sällskap denna eftermiddag.

Min kusin från sunsvall och hennes lilla dotter Amadea kom förbi samt Emma. VI skulle egentligen gå på Nisses och fika lite men när vi kom dit så visade det sig att dom hade stängt på söndagar ?! Så vi drog oss hem till oss igen och gjorde det bästa av situationen. Blev en riktigt bra eftermiddag, och eftersom Marie kommer upp oftare nu när hon är mammaledig så hoppas jag att hon fortsätter med det så det blir blir ett år mellan gångerna som det varit förut. (hoppas det inte blev krångligt det dära)

Ska nog träffa Marie och Amadea även imorgon då dom kommer åka hem på onsdag under dagen. Jag måste ju passa på att träffa dom nu när dom väl är här.

Sängen kallar, Puss och kram






22 mars

Idag är det en perfekt söndag egentligen. Vädret är kanon, solen värmer och snön tinar bort PLUS att man är ledig. Underbart!!

Ligger i soffan med min favorit nu, har just fått lite mat i magen och resten av dagen blir det nog bara lugnt framför tvn, sen går vi nog över till Peter och Emmy för lite Beck.

Nu är det bara lite drygt en månad och en vecka tills vi får nycklarna till vårat hus!! Ska nog dit i veckan med Linda så vi bestämmer det sista med tapeterna och färg och sånt. I like it alot!


Ska nog ta en liten power nap nu tror jag, sen måste jag vika in lite tvätt i garderoberna.

Puss och kram







20 mars

Som pricken över iet för denna kväll blev det även lyxmidda ute på Eastern Palace. Muuumsigt vare!

Filmen vi såg ikväll (Män som hatar kvinnor) är typ en av dom bästa svenska filmer jag sätt. Otroligt välgjord och riiiktigt bra! Jag hade inte läst något om filmen innan och iofs är jag lika glad för det för allt som hände blev en stooor överraskning!



Har du inte sätt den så tycker jag absolut att du ska göra det!!!!

Lite handling från Sf.se

Lisbeth Salanderär en ung egensinnig tjej med ett mörkt förflutet.
Hon är en enastående researcher och en av landets främsta hackers. Den grävande journalisten Mikael Blomkvist har precis blivit dömd till fängelse för förtal när Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare,
vill ge honom ett annorlunda uppdrag. Lisbeth och Mikaels vägar möts och tillsammans gräver de djupt i familjen Vangers förflutna där de möter en mörkare och blodigare historia än någon av dem kunnat ana.


Tusen tack för en jättebra kväll mina vänner :) Nu ska vi sova och vakna pigga och utvilade imorgon

Puss och kram och sooov så gott :)











19 mars

Hej och hallå!

Tänkte att jag skulle försöka skriva något här idag men jag har inte så mycket att skriva.
Veckan har gått förbi i ett enda stort svep och imorgon är det redan Fredag, sjukt va fort veckan gått. Jag har varit på taklagsfest ikväll på Travet. Tyvärr blev det inga vinster för vårat bord :/ Inte för att vi tittade så mycke på hästarna, men vi vaknade till när det blev omstart på ett lopp 9 gånger, heeelt sjukt. Tror jag fick tinitus efter pipet som dom sänder ut....
Jaja nog om det, imorgon är det fredag och bio med Peter och Linda och på lördag blir det middag hos Hiiidmaaan!

Puss och kram på er alla!




17 mars

Imorgon vid den här tiden så är över halva veckan redan avklarad. Hoppas den här veckan går lika fort som den förra för jag längtar efter helg nu igen :)
På torsdag kväll så ska jag med jobbet på ännu en taklagsfest denna gång på travet. På fredag hoppas jag på att jag och min älskade kan gå på bio och se Män som hatar kvinnor. Sen lördag är vi bjudna på middag hos Micke Hedman med robinsson och jag tänkte få leka lite med barnen också :P

Nu = filmtajm

Puss och kram







14 mars

Känner på mig att det här kommer bli en bra dag. Vaknade vid 8 och kände mig väldigt pigg så jag gick upp, kokade en kopp te, tömde diskmaskinen och nu sitter jag och pratar med Emma och Åsa på datorn = en riktigt bra morgon. Önskar bara jag handlat hem lite mer lyxig frukost för jag hade inte tackat nej till en dunderfrukost idag, som typ hotellfrukost!
Men men, ska inte klaga, tror att detta kommer bli en av veckans bästa dagar, jag har inget planerat men jag känner det bara på mig. Jag känner mig piggare i kroppen idag (än så länge iallafall), och just nu sitter jag bara och myser in mig i soffan och är redo att möta dagen.
Länge sedan jag kännde mig så peppad på att kliva upp och göra nytta! Har helt seriöst funderat på att gå ut och skotta gården lite, och jag måste tillägga att jag INTE älskar att skotta! Men idag känner jag en inre frid.

Hoppas alla får en kanonlördag, för jag ska minsan se till att min blir det :)


Puss och kraaam







13 mars

Nu är klockan antingen väldigt sen fredag den 13 eller mest troligt mycket tidig lördag den 14.
Hur som helst så är jag uppe och har nyss kommit hem efter att ha skjussat upp Linus och Sandra till stan.
Blev otroligt less på att ligga hemma själv så jag for över till Alex och Ida där vid halv 9 tiden och satt där och surrade lite strunt med dom en stund (även linus och sandra var där). Sen for vi till kvarteret över där min honey piie var. Var väl där i en halvtimme kanske sen bestämde dom sig för utgång och jag längtade otroligt mycket hem till sängen och den nya serien jag börjat se LIpstick jungle.
Men just då vi stod på uppfarten från Johans hus så blev Linus och Sandra ensamma kvar för dom rymdes inte i någon bil så självklart ställde jag upp som deras privata driver :) I gentjänst ska dom bjuda oss på middag nån kväll dom flyttat in i deras nya lägenhet,  vilket jag tyckte lät som en otroligt bra ide! Det är ju mycke bättre än pengar!!

Nu sitter jag här med kläderna på i sängen och är övertrött. Är dock lite orolig att jag ska hämta M och gänget i stan när dom rockat färdigt. Men jag tror minsan att jag ska ta en liten tupplur innan dess ;)

Sov gott och hoppas alla haft en trevlig kväll. Och just det, det var EN som svarade att hon brukar läsa min  blogg, hehe och det vet jag statistiskt att det inte stämmer.Iofs så skrev jag ju inlägget idag så det kanske kryper fram några fler senare :) Men himla roligt när någon lite otippad tycker att det är intressant att läsa om vad jag har för mig om dagarna :) Det gillar jag skarpt!

Jon blund kallar, Puss och kram






Fredag den 13 mars

Nu får vi hoppas att det inte sker några olyckor bara för att det är den dagen det är idag. Jag har då aldrig haft sådär överdrivet otur på just den här dagen.
Idag är jag på mycket bättre humör än igår, och sen ska jag bara in och jobba 3-4 timmar på jobbet och det tror jag kan vara ganska lagomt idag eftersom förkylningen fortfarande ligger på.

Vilka är ni som läser min  blogg? Kan ni inte skriva vilka ni är så jag vet? :D

Puss och kram










12 mars del 2

Nu är hurmöret lite bättre efter att jag sett ännu en bra film.



Private Valentine
Megan är en vacker och berömd skådis som efter att ha nått botten
med sin karriär och kärleksliv bestämmer sig för att ta värvning i armén med
förhoppningen om att det ska styra upp hennes liv.

Mysig och glad film. Den gjorde absolut mig på bättre humör :D

       Puss och kram







12 mars

Idag är en riktig skitdag!

Jaja nu ska jag fortsätta sura i min ensamhet.




11 mars

De senaste dagarna har jag sett 3 bra filmer som jag tänkte rekomendera till er sötnosar som läser min blogg.


Little Black Book
Stacy är produktionsledare för en talkshow. Hennes pojkvän lider av relationsfobi,

så hon tar sig in i hans palm pilot och börjar intervjua alla hans gamla flickvänner
(under de falska förespeglingarna att det har med showen att göra). Stacy vill få
reda på varför hans tidigare relationer inte har fungerat och också om han är värd
hennes förtroende i längden. Hennes plan går snett när hon blir vän med en av ex-flickvännerna
och måste avslöja vem hon verkligen är.


My sassy girl
Romantisk dramakomedi om en kille och hans mer än krävande flickvän som inte gör livet lätt för honom och krossar alla hans drömmar. Men varför kan han inte sluta?


Sleepless in seattle
Tom Hanks och Meg Ryan är stjärnorna i Nora Ephrons fantastiskt romantiska komedi om två människor som förs samman av ödet. Hanks spelar huvudroller som Sam Baldwin, en änkeman som på grund av sin son motvilligt blir deltagare i en radioshow. Han talar sig rakt in i hjärtat på tusentals kvinnliga lyssnare, som får hans hem i Seattle att bli översvämmat av tröstande brev. Under hela tiden har författaren Annie Reed (Ryan), inspirerats av såväl Sams historia som av klassisk Hollywoodromantik, och blivit övertygad om att det är hennes öde att träffa Sam. Det finns bara två problem: Annie är förlovad med en annan man och Sam anar inte att de två är skapade för varandra.


3 enligt mig väldigt sevärda filmer, hoppas det är något som passar även er!










10 mars

Har en känsla av att denna vecka kommer snita förbi rätt fort. Känns nästan som att den snart ska vara slut, och ändå är det ju bara tisdag än så länge. Får hoppas att känslan håller i sig :P

När jag kom hem från jobbet idag vid 2 tiden så somnade jag in som ett litet barn, och vaknade upp igen vid 4 då det var dags att röra sig över mot obbola sidan för middag hos Rune och Anita. Anita fyller nämligen år idag och det firades med en god middag och lite go fika efteråt. Grattis Anita!

Nu när jag snart kokat ihop morgondagens lunch ska jag lägga mig i soffan och ta fram min braiga bok som jag börjat läsa. Har verkligen kommit in i den nu och vill läsa hela tiden :D ( det enda som skulle vara snäppet bättre är om jag hade ett par glasögon med rätt styrka på.

Tracy Chapman är underbar Enjoy!!






Ska krypa ner nu så jag kan vila bort förkylnings symtomen som inte ger sig :/







8 mars

Har en konstig känsla i magen idag. Vet inte riktigt vad det beror på men jag tror att det är för att det händer så mycke konstiga saker just nu. Det är varsel överallt, man stöter ju dagligen på folk som blivit av med eller står på kanten till att bli av med sina jobb, vet inte om dom kan behålla bostaden, hur ekonomin ska hålla ihop, vad händer sen, vart ska detta sluta? Par gör slut, många är ledsna och ingen sitter säkert. Jag är ju trots allt en av dom som har kvar sitt jobb och är i ett stadigt och bra förhållande. Men ändå, det gör ju ont när andraonrking mig inte mår bra.
Det är en rätt olustig magkänsla jag harmen jag hoppas den försvinner snart. Måste försöka tänka positivt och hålla tummarna för att den här osäkerheten som finns överallt lättar snart.

Dagens positiva var iallafall att jag har varit hos Terhi och Sam idag och hälsat på i deras lägenhet, tror det kommer bli jätte fint där då dom får bort alla kartonger och får hem alla garderober och lägenheten börjar få sin riktiga form.
Nu ska jag gå och mysa ner mig med min underbaraste M i soffan och njuta av dom sista timmarna på denna vecka.

Puss och kram

8 mars

Idag är det Internationella kvinnodagen :)

Helgen har varit riktigt bra, gårdagen var spännande och ja idag kommer bli en mysig dag! Ska förbi terhi på ett tag och så hur dom fått det i gårdshuset. Sen blir det kanske en voffla eller så på omberget. Sen imorgon börjar en ny arbetsvecka och sen är vi ännu en vecka närmare sommaren. Och framförallt närmare HUSET! :)

Nu kom majsan och la sig på min bröstkorg så det blir lite svårt att skriva när hon rullar runt här. Tror jag avrundar och ser tv ett tag
Puss och kram


7 mars

Så nu är äntligen lördan här!

Har inte kännt så mycke pepp inför idag tidigare i veckan, men nu är allt är klart så börjar det kännas riktigt kul!

Ska snart slå in deras inflyttningspressent i papper, hade helt glömt bort det så jag måste fixa det nu innan det glöms bort igen. M är i stan och hämtar Stefan och min klänning hos syrran. Sen ska Hedman, Tarja och Daniel samt Mats komma hit och dricka en öl innan vi beger oss till Peter och Emmy där den riktiga festen håller hus!
Kul kul

Känner mig lite piggare idag också, både igår och i förrgår har jag känt mig som ett vandrande lik, men idag känner jag mig lite lättare vilket är ett riktigt bra tecken!

Håller också tummarna att Armstrong inte måste stängas ner då många vänner till oss jobbar där. 170 jobb finns ju verkligen inte att gräva fram någon annanstans här i Holmsund.

Nu ringer det på plingklockan så jag ska rusa!

Puss och kram

6 mars

Jag kom ihåg spolarvätskan!!! :) Naima tvättade även av både framrutan och bakrutan när vi var på statoil så nu har jag otroligt klar sikt.

Nu har  vi varit på middag hos mamma och pappa. Mycket trevligt med kycklinggryta och dessutom var det trevligt sällskap. Johan och Isa var där och sen var även farmor och farfar där.
Jag var dock så trött att jag somnade ifrån lets dance. Men sånt är livet när det är fredag kväll ;)

Nu ska vi sova i våran nybäddade säng, alltid liiiika skönt.

Puss och kram

5 mars

Torsdagen är här än en gång och det känns alltid lika bra! Synd bara att favvisen fortfarande är sjuk och blir hemma även imorgon, finns ju inge bättre än att få komma hem från jobbet på en fredag... Hoppa in i en dusch, ta på sig myskläder och äta god mat. Denna vecka önskar jag dock att melodifestivalen kunde varit på fredag istället för lördag. För på lördag är vi bortbjudna på inflyttningsfest hos Peter och Emmy i deras stooora fina lägenhet. Har köpt en rätt cool pressent men kan ju inte avslöja det än då Emmy kanske sitter och läser min blogg, who knows? :D Läser du emmy?

Hursomhaver så sitter jag nu här vid middagsbordet och har just stökat bort middan.
Känns drygt att jag knappt har börjat med torsdags städningen idag..... tänkte byta sängkläder, starta en tvätt med dom gamla, och städa toan, thats it! Tror faktiskt att min lilla sjukling kanske måste göra en kraftinsats och damsuga lägenheten imorgon. För då behöver jag ju bara skura när jag kommer hem. Skulle vara riktigt nice, så jag måste försöka gulla lite med honom så han går med på den dealen!
Idag är jag väldigt trött, fast det har man väl kanske förtjänat efter en hård veckas jobb? ;) Ska däremot lägga mig extra tidigt idag så jag kan avsluta arbetsveckan med en toppendag och ett toppen humör. Tror Naima börjar bli less på mina humörsvängningar som vankat av varandra denna vecka. Ska sova lite extra i helgen tror jag. SÖMN SÖMN SÖMN! (Självklart med undantag för dom timmarna vi blir hos peter och emmy)

Micke surrade tidigare i veckan om att fara på Vännäs big jump på lördag, men eftersom han blir hemma även imorgon från jobbet så vet jag inte om det är en sån bra ide att stå ute i kylan halva lördag dag. Men vi får hålla tummarna för att han känner sig frisk som bara den imorgon så han kan återgå med kraft till nästa arbetsvecka.

Har också tjatat om att jag MÅSTE köpa spolarvätska till min bil i typ 4 dagar. Den är heelt slut och nu ser jag nästan inget när jag kör. Så jag måste försöka fixa det imorgon innan jobbet så jag har större chans att faktiskt ta mig TILL jobbet och HEEEEEM. JAG FÅR ABSOLUT INTE GLÖMMA SPOLARVÄTSKAN!!

Nu får det banne mig vara färdigskrivet för ikväll, ska göra dom där småsakerna sen ska jag dyka in i min bok medans micke ser på hockey.

Puss och kram

3 mars

Åhå, tisdan är här. Känner mig lite trött idag så det blir en riktig slappar kväll ikväll. Micke som varit hemma sjuk från jobbet lät ju inte klaga. Dock tror jag vi kommer vara lite oänse om hur vi ska slappa, jag skulle vilja ha en myskväll framför en bra film, i mjukisar och grönsaker och dipp som snacks.  Micke har köpt ett nytt tv spel idag.....så vi får se hur det slutar :P


En bild från taklagsfesten vi var på i fredags.
Tänkte lägga in den som ligger ute på rex hemdia också men kunde inte sno
den så det får duga med den som jag nu laggt ut :P

När jag kom hem så låg det kyckling på upptining och micke lovade att fixa mat, och gissa hur lycklig jag blev? :D
Jag tog dock på mig att göra hasselbacks potais, men jag har en plan för hur jag ska kunna se mina serier samtidigt som jag gör potatisarna så jag klagar inte!

Mariiiia, glöm inte bort mig nu när du är i storstan och har det roligt :D

Hoppas veckan startat bra för er

Puss puss

2 mars

Måndag är här igen och jag har idag jobbat min första dag med min fasta anställning på 50%. Inte så himla stor skillnad dock när jag kommer göra samma saker. Enda skillnaden denna vecka är att jag ska börja vara på rättsmedicin både onsdag och fredag. Så det känns bra för då går det ju lite fortare att inskolas än när det bara är en gång i veckan. 

Jobbade över en timme idag och efter det blev det en liten handling på maxi, så nu ska vi nog klara oss en vecka, tror ändå jag varit rätt duktig på att spontan handla denna gång :P Det blev inte sådär jätte mycke "extra" och onödiga saker :)

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska vi mysa ner oss i soffan med lite grönsaker och dipp.

Puss och kram :)


1 mars

Idag har varit en sån där superhärlig dag.
Vaknade med älsklingen efter en skön sovmorgon och sen låg vi och drog oss länge och väl. Jag klev upp i lugn och ro och sen gjorde jag fika till micke på sängen medans jag själv gjorde mig klar för dagen.
Sen tog jag svärfars bil och åkte till vännäs för att hälsa på sötaste Therese och hennes härliga familj. Jag fick lyxigt nog lunch och kaffe där, sen lekte vi lite med barnen. Jag hamnade på ett pusskalas kan man säga. Leon är allt en riktigt goo unge!!
Efter massa surr och skratt bar jag mig sen av till Frida som visade sig bo bara några få kvarter bort och fick middag där. Kändes skönt att få en liten stund med henne själv innan alla andra brudarna kom till hennes baby fest :) Vi lekte gissa bajset i 5 olika blöjor och sen körde vi ett musik spel som verkligen innehöll humor. Ostbrickan var framdukad och champagne serverades, men för oss som körde bil eller skulle ha barn fanns det även alkoholfri skumpa. Mumms mumms.

Nu har jag kommit hem, hunnit damsuga, skura och vikt tvätt, kokat te och börjat se Beck. Snart blir det en snabb dusch och sängen. Måste ju ladda ordentigt inför veckans jobb :D

Pusseli puss nu ska jag nog stänga av datorn för kvällen och hoppas på att min kärlek bestämmer sig för att komma hem och mysa med mig :)

RSS 2.0