25 feb

Idag har varit en riktig toppendag. Vaknade otroligt utvilad och glad, jobbet flöt på himla fint och jag började känna mig mer trygg på det nya stället.
Vid 10 får jag ett samtal av Isabell, och får det glada beskedet att hon fått körkortet, så så fort jag slutar jobbet åker jag och köper en fin bukett blommor och åker till henne för en kopp kaffe och lite surr. Sen får hon ta sin första sväng med bilen med mig lagligt utan övningskörnings skylt. Big moment!! När vi varit och handlat kattsanden och åkt våran lilla sväng far vi tillbaka till hennes och johans lägenhet där hon bjuder på middag.
När jag sen kommer hem till holmsund vid 5-6 snåret så kommer terhi och sam förbi, alltid lika roligt att träffa dom och jag och terhi skulle ha kunnat sitta länge och prata om hon inte hade haft saker att göra.
Nu har jag nyss varit nere på konsum och handlat lite och hittade 3 böcker på bokrean. Främmande fågel av Anna Jansson, Innan jag dör av Jenny Downham och Vinterstaden av Arnaldur Indridason. Har en hel del spännande läsning framför mig nu, så när micke läser detta så kommer han jubla av glädje..eller? :P

Imorgon måste jag försöka få träffa Maria också, hon åker ju till sthlm på fredag och blir borta i två månader. Sen är det helt plötsligt fredag igen och vi ska på firmafest på rex. På söndag ska jag ju till sötfrida och hejja fram bebisen, och förhoppningsvis också hälsa på Therese och hennes familj när jag lix ska till vännäs. Men dom måste få bort sjukan som går runt i huset först!!

Ska se klart filmen jag började se tidigare idag hos syrran nu. Den heter Never break down och än så länge tycker jag den är riktigt bra!

                                                        Puss och kram



23 feb

Idag har jag varit sådär  kreativ igen. Fast jag tog inte av mig arbetskläderna förän nu när jag gick till sängs men vissa dagar blir det bara så.
Har sätt lite serier idag efter jobbet, och sen tagit mig an den där stora fasansfulla pappershögen vi hade i köket. Så nu är det som ska slängas slängt och dom viktiga papperna finns i säkert förvar i pärmar :)

Jag beundrar verkligen Micke. Vi går till sängs och ligger och pratar om saker sen vipps, helt seriöst aldrig mer än 25 sekunder efter att han avslutat sin mening så snarkar han högt och ljudligt. Måste ju kännas underbart att bara somna så fort man kommer i säng. Själv ligger jag oftast och vrider och vänder ett tag innan jag äntligen faller in i skönhetssömn.

Idag har jag drömt mig iväg till vårat hus igen, sett tapeter på väggarna, nytt badrum, fin kyl och frys i rostfritt och skitsnyggt kakel i hallen. Jag vet att jag kommer få allt detta en vacker dag. Även om det är utspritt på ett par år :)
Vi kommer få det så himla fint, även om vi bara skulle tapetsera. Räknar ner nu tills flyttdatumet, antar att tiden kommer susa iväg dom här närmaste månaderna,

Tänkte uppdatera lite här också att chevan är såld och sen kommer det nån och ska kolla på baren imorgon, hoppas dom bestämmer sig för att ta med sig den hem! :) Så då har vi bara BMWn kvar att sälja för nu. Men det kommer nog ploppa upp mer mindre saker till försäljning också kanske lite lättare att få iväg också.

Veckans schema,
Imorgon kommer terhi hit, och sen barkillen.
Onsdag blir det nog att dola på lite hemma.
Torsdag städkväll
fredag taklagsfest på rex
lördag förhoppningsvis hemma mys med god middag
söndag baby party i vännäs hos fridis :)
Sen är vi helt plötsligt inne på 2 mars, vilket säkert inte jätte många vet vad det innebär för mig. men nu tänkte jag dela med mig. Jag kommer då gå på min halvtids tjänst(inom samma företag jag nu jobbat extra åt sen september). Det kommer dock inte förändra något jobbmässigt då jag redan jobbar så fort företaget har jobb. Men det känns ändå skönt att veta att jag Har en halvtid, att jag Har ett jobb och att jag Har en trygghet. Jag kan inte längre bli utan jobb bara sådär över en dag till en annan. Och det känns otroligt skönt.

Nu tror jag bestämt att john blund blåst lite såntdär sömnglitter i mina ögon för nu måste jag slå igen mina blå och vakna som en pigg och positiv människa imorgon.

Sov gott alla ni söta som läser min blogg

20 feb

Ikväll har jag varit på middag hos mamma och pappa. Det bjöds på pepparstek med rostad potatis och morötter, och en svampsås till. Så himla gott!!!

Nu är han äntligen hemma hos mig igen :)


(även om han inte säger något så tror jag ändå att han känner som jag, borta bra, men hemma bäst )

Nu blir det sooov time ;)

Puss och kram

19 feb

Sådär ja, nu känner man sig levande igen, Nice!

Som alla nog vet vid det här laget så är det Fredag imorgon, och just denna fredag innebär det att Micke kommer hem. Hipphurra! Han har ju inte varit borta så länge, inte länge alls egentligen men det känns ändå bra att han kommer hem:)
Jag är  en otroligt dålig ensamvarg.. antar att det är en vanesak men jag trivs bäst när jag har de bästa från mitt liv omkring mig! Klart jag njuter av att få en stund själv ( framför allt för att då se mina serier ifred), men det är ändå alltid bäst när man har någon att säga godnatt till och någon som värmer en när man fryser.

Nä om jag kanske skulle starta en tvätt med lite sängkläder, tänkte att det kanske känns mysigare för micke att komma hem till en nybytt säng som luktar sköljmedel. Det är då vad jag hade velat.

Nog om struntprat och tankar. ska göra lite nytta nu så jag inte behöver röra ett finger när jag kommer hem från jobbet imorgon.

Puss och kraam

17 feb

Känns som att det här kommer bli en lång vecka, det är bara tisdag än så länge :/ Vanligtvis när jag börjar längta efter helgen så är det åtminstånde onsdag kväll eller torsdag eftermiddag.
Plus att jag kom på idag att Micke åker iväg imorgon, som tur var kommer han ju hem på fredag eftermiddag skulle jag tro, men ändå! Sällan vi är ifrån varandra så det är ju säkert bara nyttigt att han får komma iväg lite själv, men jag hoppas ändå att en liten del av honom kommer sakna mig litegran åtminstånde :P

Imorgon kommer det faktiskt bli en rätt spännande dag, jag ska nämligen instolas på en ny plats på jobbet. Ett ställe jag inte varit och jobbat på förut, så det ska bli roligt. Jag få dessutom lite sovmorgon :P(fast bara imorgon som tur är)

Skickade just sms till min Terhi, och nu hoppas hoppas jag bara att hon kan komma förbi och mysa lite med mig på torsdag. Skämms nästan när jag inser att jag inte träffat henne sen hennes operations dag, pinsamt!! Jag vet att jag haft väldigt mycke för mig nu den senaste tiden, och den lilla tid jag haft för mig själv i soffan har jag varit helt död. Men  man måste ju faktiskt ta sig tid för sin bästa vän! Synd bara att hon börjat jobba nu igen så vi kommer gå om varandra pga det. Men vi får pussla ihop det, eller hur gumman?

Har städat undan från helgen idag, har inte orkat det tidigare. Jag har plockat lite nu och då men jag har inte haft någon ork i kroppen. Har egentligen fortfarande inte det men någon måtta får det väl ändå vara. Så nu har jag bara toan och sovrummet kvar men det får jag spara till en annan kväll, för nu har jag gjort min kraftinsatts för dagen.
Nu känns det faktiskt som att det är te time, ska bara springa ner och slänga in en ny tvätt.

Just det, tusen tack till er som skriver komentarer på mina inlägg, det är riktigt roligt att få några rader så skriv meeeera :P

Surr surr surr!


Min stora kärlek :)


Puss och kram

16 feb

Alla hjärtans dag har nu passerat och jag fick otroligt fina blommor av min babe som nu pryder vårat köksbord otroligt fint :)
Tack Bikes!

Han har inte fått min pressent än och det beror på att den inte riktigt är klar än. Har hunnit långt idag men det är lite jobb kvar på den. Får se om jag ger den till honom idag eller imorgon även om den inte är klar.

Söta frida ringde mig idag och bjöd in mig till hennes babyparty hon ska ha för hennes lilla knodd som ligger och bakas klart det sista innan hon ska kika ut till resten av världen. Satt även och pratade om hur fantastiskt det är allt det hära med barn och hur kroppen fungerar :)

Ska ta och dra mig till duschen nu och sen göra ett litet ryck här hemma. Det dära katt knarket som jag köpte för ett tag sedan låg utspritt över hela köket imorse då jag klev upp.... suuuuck.... Så nu måste jag damsuga bort det sista som jag inte kom åt med sopen i morse.
Sen blir det nog till att förflytta sig från köket till vardagsrummet med en kopp te i handen kanske. Micke jobbar öve ridag så då får jag göra allt jag kan för att bara ta hand om mig själv :D Se lite serier och dricka te. Tur dock att han inte jobbar över allt för ofta, för då skulle det nog bli lite enformigt :P

Puss och kram

15 feb

Ännu en helg har passerat. Tycker dock att det känns jobbigare än vanligt med måndag imorgon. Men det brukar ju gå bra när man väl är på jobbet så det är väl likadant denna vecka.
Igår bjöd vi över Linus och Sandra på middag och hade jätte trevligt. Melodifestivalen och spel blandat med ett par glas vin gjorde kvällen riktigt rolig. Vi var dock väldigt trötta både jag och Micke då vi varit på kasadagen och kört skoter hela dagen. Otroligt skönt med sol och bra kyla ute. Är riktigt nöjd med gårdagen, en riktig kanon dag :)

Idag har vi inte gjort många knop, låg länge i sängen och myste sen plockade vi undan allt från gårkvällen så lägenheten blev fin igen. Sen blev det soffläge igen. Har så mycke träningsvärk från skoteråkandet igår att jag tror jag dör. Varje muskel värker!! Hoppas det är bättre imorgon så jag kan röra mig :P

Såg även Patrik 1,5 år idag och tyckte den var helt okej :)

Puss och kram

13 feb

Idag är det fredag den 13. Och jag känner mig utan bloggord, majsan är i löpen och helt galen och jag känner att jag skulel kunna mörda för en läsk. Så fort micke kommer hem från jobbet ska jag springa ner på konsum och köpa dricka så det räcker hela kvällen. Jag brukar ju vanligtvis inte köpa hem så mycke dricka, men senaste veckan har jag känt mig sugen på cola typ hela tiden(eller egentligen vilken typ av dricka som helst) . Men men, det är väl sånt som kommer och går antar jag.
Hoppas vi får lika fint väder imorgon som det är idag. Önskar jag kunde sitta vid ett vindskydd med en kopp varm oboy och grilla korv nu när det är sånt otroligt väder.

Nä nu har jag kämpat nog för att få ur mig dessa rader, skriver mera senare om jag kommer på något bra.

Eller jooo, btw. Måste få ur mig hur avensjuk jag är på Maria som faktiskt är på leos lekland nu i eftermiddag!!!!

Puss och kram everybody!

12 feb

Hade tänkt skriva ett inlägg igår, men efter att jag kom hem från jobbet, ätit och hittat mig till soffan var jag så trött att jag inte orkade göra något i princip. Satt en stund vid datorn sen slocknade jag väl vid 9 snåret. Kände mig full när jag vaknade av att micke kom hem från hockeyn. Insåg att jag hade väldigt ont i huvet så jag tog lite piller sen kröp jag ner i sängen och slocknade så fort jag dragit på mig täcket. Kom knappt ihåg vad jag sa, men jag minns att Micke låg och höll om mig en stund iallafall.
Vaknade i morse och kände mig väl ungefär som när jag somnade kvällen innan. Sjukt trött, inga muskler och verkligen ingen lust för att prata med någon. Men jag bet ihop och drog mig till jobbet. Det blev dock bättre efter att jag tagit en treo, men det var nog tur att dagen inte var så lång idag så jag fick åka hem, för huvudvärken är tillbaka :/ Ska försöka somna tidigt ikväll med så jag orkar med Fredagen, vill inte behöva sjukanmäla mig nu. det är ju ändå bara en arbetsdag kvar på den här veckan. Min plan är att härda :P

Nu sitter jag hemma, öppnar lite post och väntar på att få åka till tandläkaren.. morrr. Känns inte alls så kul, men jag får hoppas på att hon inte hittar några hål och att jag får komma hem utan att ha en räkning på 1000 kr med mig.

Ska försöka ta en power nap nu. (jag vet att detta kanske inte var ett så jätte intressant inlägg, men jag är rätt boring idag)

Puss och kram

9 feb

Veckan började med en kortdag. började 7 och slutade vid 13 snåret. Riktigt skönt, men det drar ju dock inte in så mycke pengar.
När jag kom hem slängde jag mig i soffan under filten med kissekatterna och såg serier tills micke kom hem från jobbet.
Idag har varit en såndär superdag, har även haft den där känslan som sitter i kroppen då man är nykär. Har tänkt på Micke typ hela dagen idag, skickat sms och kommit på mig själv hur jag går och ler för mig själv när jag tänker på honom. Livet är underbart :) Inte för att jag inte är kär i honom i vanliga fall men det har varit extra mycke fjärilar i magen dom senaste dagarna.

Har haft lite svårt att somna om kvällarna sen i fredags av någon anledning. Så ikväll tänkte jag att jag skulle lägga mig liiite tidigare och bara se nån serie, titta lite på huset i broschyren, smörja in händerna och bara chilla. Och jag tror det fungerat bra för jag känner mig riktigt avslappnad och kommer nog slå igen ögonen om inte allt för länge.
Måste försöka "vila" så mycke som möjligt nu medans vi fortfarande inte har allt för mycket att göra. För om någon månad ska hela vårat liv ner i väl sorterade kartonger för att några veckor senare åka över den lilla bron till Obbola, Boställsvägen. Och sen packas upp på rätt plats. Jag längtar otroligt mycket till att få packa upp kartongerna men att rensa och packa ner i dom innan flytten känns inte sådär jättelockande faktiskt. Klart jag är peppad men så fort man börjar komma till dom där nedrans BLANDLÅDORNA så tappar jag totalt hoppet!

Ska värma min lilla kissen nu som verkar åkt på någon förkylning, för hon ligger här som sötaste missen i världen och nyser.

Puss och kram

7 feb

Jag kan inte förstå det, vi har faktiskt köpt hus! Det känns så otroligt bra, och så himla rätt.
Besiktningsmannen var och besiktade i fredags och tyckte allt såg bra ut. Inga större överraskningar.
Men hallå folket, vi har köpt hus! Tror det här kommer bli grymt bra, jag känner mig så lycklig just nu :)

Idag har farfar fyllt 69 år. Så nästa år blir det stor kalas, weehii.
Min kusin marie kommer upp och hälsar på den 20 februari med hennes nyfödda lilla dotter.
Kicki fick barn nu den 3 februari, Stora gratulationer till er.

Efter middag hos farmor och farfar begav vi oss till Linda och Peter för schlager kväll. Mysigt och underhållande.

Känns rikigt bra att heta Rebecca Palm just nu :)

Puss och kram på er alla, för nu ska jag sova så jag hinner med att njuta av hela dagen imorgon.

6 feb

Härliga fredag!
Har ätit godmiddag med min söta Maria och nu sitter vi och ser på Lets Dance  och äter godis :)

Skulle vilja efterlysa länken till när tjejen i Stars on ice norge ramlar och bryter nacken. Skulle visa maria hur obehagligt det var men då kunde jag inte hitta den. Så är det någon som kan länken till den så skriv gärna i mig gästbok..

Puss och kram

5 feb

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar och jag har så mycket att berätta.
I onsdags tog jag ledigt från jobbet för att kunna vara Terhis stöd på hennes stora dag. Det blev en tidig morgon men båda två var så spända så det var lika bra att göra bort det så tidigt som möjligt på morgonen. Tycker verkligen att det var taktiskt av henne att boka en tid redan halv 8!
Dom målade upp henne så hon var full med svarta sträck och sen fick hon sova i ca 1,5 timmar.
När vi var klara så hjälpte jag henne hem och såg till så hon hade mat, dricka, snus, tvdosa, täcke och kuddar så hon kunde ta sig upp ur soffan själv. Hon hade väldigt ont, men det är väl inte så konstigt kanske ;)

Samma efter middag åkte jag och Micke till mäklaren för att skriva på första papperna till VÅRAT NYA HUS!!!!!
Helt sjukt, allt gick så snabbt och om ca 3 månader får vi tillgång till vårat fiiiina hus i Obbola!
Vi la vårat bud på tisdag eftermiddag och på onsdag förmiddag fick vi det glada beskedet att huset var vårat :)
Så nu har vi en hel del jobb, städning och packning att  göra.
Ska även sälja lite av våra grejer. Så håll utkik efter era fynd :P

Vårat första objekt är våran Cheva blazer -96
http://www.blocket.se/vi/20150860.htm?ca=2_s

Andra är våran otroligt fina Bmw 525 ia Touring
http://www.blocket.se/vi/20150019.htm?ca=2_s

Kommer även att sälja våran bar,så för alla er som fyllt upp den, suttit i den, tömt den och velat ha den. Nu har du chansen :)

Sängen kallar och även min underbara sötnos som redan ligger i den.

Puss och god natt!

3 feb

Nu bockar vi även av tisdagen denna vecka. Så skönt!

Ikväll ska Linda komma förbi och hälsa på. Innan dess hade jag tänkt hinna klättra ur mina arbetskläder och slänga dom i tvätten, damsuga och skura. Köpte en ny betydligt mycke finare skurmopp så jag ska sura med nöje dag :)
Ska även bädda sängen vilket jag totalt gömde bort i morse och sen får vi se om jag hinner nått mer. Hon skulle nämligen dyka upp runt 20 snåret. Ja just det, ska hinna se gossip girls nya avsnitt också!
Ser ut som att det är bäst jag sätter igång nu om jag ska hinna :D

Imorgon är jag ledig från jobbet, skönt en dag sådär mitt i veckan! :)

Puss och kram







2 feb

Måndagen är avklarad.
Var inte speciellt roligt att försöka putsa fönster idag när det var så himla kallt ute, men allt går "nästan" bara man vill! Visst är det så?=)

Har varit förbi mamma och pappa här på kvälls kvisten, dom ska tapetsera om ett rum och ville ha lite råd om vilken tapet dom skulle välja. Jag var dock inte riktgt nöjd med tapeten som syrran tyckte, det var några björk stammar. Men jag är väl inte lika poppig som henne antar jag. Jag tyckte dom skulle välja en lite mer diskret tapet, något lite varmare och mysigare. Pappa ska ju trots allt sitta där inne och jobba varje dag han inte är i sthlm. Ska bli spännande att se vilken av tapeterna det blir!

Här är det brödbak i full gång, som tur är så är brödet i ugnen och klart på ca en halv timme. Sen blir det direkt till sängen och sussa så jag orkar mig upp till jobbet imorgon. Känns faktiskt som jag inte hunnit sitta ner på hela dagen. Vissa dagar är väl lite stressigare än andra. Men det gör säkert bara att jag kommer sova som ett barn i natt :P

Fick mina saker som jag beställde från Emmas plast party ikväll också, mycket trevligt. Måste hacka mycke lök imorgon bara för att det är så roligt. ( Köpte en sån där lök hackare som hackas i en burk, haha. Så man slipper gråta varje gång man rör vid en lök. Himla fiffigt tycker jag)
Sen köpte jag även en bakduk som kom väl till nytta när jag kom hem mitt i allt brödbak.
Jag ville även köpa kaveln som hör till men någon måtta får det vara, det är ju trots allt inte gratis! Men då när jag kom hem till mamma så sa hon att hon hade JUST EN SÅN KAVEL hemma som hon inte ens använde. Så jag blev även en kavel rikare! Tack mamma!

Imorgon kommer Linda troligtvis förbi efter middan för att beställa lite kläder från internet med mig. Weehee :)

Nu blir det att börja se på filmen som mamma och pappa spelade in åt mig i lördags. Miss secret agent 2, har länge velat se den men icket att den kommer ut så man kan ladda hem den. Så jag ska faktiskt se VHS för första gången på väldigt länge.

Puss och kram

1 feb

Idag har vi inlätt en ny månad, Februari.  Känns helnice, idag har ju varit en riktigt fin dag.
VI började dagen med att åka till omberget för att ta oss lite fika. Väl där träffade vi Jonas & Maria och Anthon och Pia, sen stod Johan och Emma där och sålde fikat. Vi tjejer gick ut i backen med Eddie och Leja som sprang och jagade varandra som galningar. Såg ut som att dom trivdes riktigt bra. Och jag tror faktiskt att vi andra också kände oss rätt nöjda med att vara ute i det sköna vädret och få lite sol på oss.
Jag hade tänkt baka lite idag men eftersom vädret var så himla fint så kunde jag bara inte sitta inne och greja utan jag kände att jag ville ut!

Igår blev det vinkväll med min Babe, har inte träffats bara jag och hon på jättelänge så det kändes kanon. Synd bara att Maria inte kunde komma, men det får bli en annan helg istället.
Jag är riktigt nöjd med den här helgen, jag har gjort det jag velat och inte stressat. Samtidigt som jag hunnit hjälpa terhi att städa ur hennes gamla lägenhet, hämtat killer i djäkneboda och resten av tiden har jag legat i mina mjukisar och vilat :)

3 dagar kvar innan Terhis stora dag är här :D Weehii!

Den här veckan kommer nog bli rätt avslappnande, jag ska jobba måndag och tisdag, är sen ledig onsdag och sen är det bara två dagar kvar till helg igen! Och jag har lite saker jag måste hinna göra i veckan, måste städa bort lite från bron, städa ur bilarna och fixa läckan i ena diskhon.
Men nu tror jag bestämt att det blir tv igen, micke for just för att spela hockey med grabbarna. Känns roligt att han hittat ett intresse att lägga sin överskotts energi på.

Puss och kram

RSS 2.0