Söndag igen

Så var en ny helg över och en ny vecka ska snart starta!
Helgen har varit mycket bra, blev galej både fredag och lördag, på lördagen hamnade jag hos Idag och Alex där vi spelade ölspelet (i brist på övriga spel så finns det alltid roliga spel att ladda hem till iphone) Vissa var väl stadigare än andra på benen när vi skulle hem ;) Idag har jag fått lite bra saker gjorda, har fått upp tavlan som stått i badrummet i 2 veckor och 2 ljusstakar.
Sen har jag fått jobba en hel del med stackars lilla Majsan. Hon är inte alls speciellt förtjust i tratten hon måste ha på sig. Hon är och slickar på såret efter kastreringen heela tiden så då hade jag inget annat val än att låna en tratt av Sofie(tuusen tack). Men det är en super bra tratt för den är uppblåsbar och mjuk så Maja slipper ha den där hårda och otympliga struten. Jag kan dock inte påstå att hon är speciellt tacksam över mattes försök till att göra det "bästa och bekvämaste" för henne... När jag tar på henne tratten så står hon bara helt still och stirrar på mig! Hon går baklänges istället för framåt i hopp om att tratten ska rååka åka av :P Så där ligger man inte direkt på plus just nu.
Eftersom den är lite svår att äta, dricka och ta sig in i kattlådan med så kan jag bara borta lite kortare stunder, helst inte alls. Ska på gomiddag hos farmor och farfar ikväll men det blir nog en lite kortare visit eftersom missen har det jobbigt! Får se om jag måste åka med henne till vet imorgon.. hennes sår luktar inte alls bra och är ganska uppsvullet. Men det är inte rött? Aja får iaf ringa till dom imorgon och höra vad dom säger om saken!

Nu är det nog dags att stänga ner datorn och göra sig klar för avfärd mot farmor, farfar och goomiddag!

På återseende! :) Ska se om jag inte kan kasta in en bild på sötnöten när jag kommer hem igen!


RSS 2.0