31 maj

Shit, tänk att imorgon är det juni.. alltså JUNI!!! Det här halvåret har gått så grymt fort att jag inte ens kan förstå det. Hoppas bara tiden saktar ner liiite nu när det börjar bli fint väder och varm sommar så man hinner njuta lite.

Helgen har ju som för så många andra bestått av massa rock, sol, öl, god mat och riktigt härligt sällskap.
Idag morsdag till ära blev vi bjudna till Skeppsvik ( hur det nu kan komma sig att VI blir bjudna av mickes mamma, men ja, haha;) Kan verkligen rekomendera det stället, jätte fina lokaler med utsikt över vattnet. Massor av god mat för alla smaker på buffeborden. MMM jag är riktigt mätt och belåten nu när vi ska krypa ner i källaren och se lite film. Härligt slut på denna helg :D Sen är det bara tillbaka till verkligheten igen.


Skriver kanske en liten längre rad imorgon istället, puss och kraam

27 maj

Äslakde söta syster yster. Hur kunde jag glömma att nämna att du varit på fin besök. Sorry. Jag älskar verkligen när du kommer ut och hälsar på mig! Jag blir alltid så glad när du är hos mig, kan ha haft vilken skit dag som helst men du lyser alltid upp den.

Puss på dig Isa! Nu fick du tom ett alldeles eget inlägg ( igen;)

27 maj

Idag tror jag (peppar peppar) att min otur äntligen har börjat vända.
Ingen utskällning, ingen förstörd bil, jag har fått min lön och inga andra missöden. Härligt, så nu är jag snart på topp igen. Och om inte annat så tror jag att hela den här helgen kommer bli kanonbra så länge vädret håller i sig. Nordic rock is in town och vi ska absolut dit och njuta av allt som bjuds.

Kaanon, men nu blir det lite mer one three hill, tänkte passa på medans micke tar en liten power nap.

Puss och kram

26 maj

JAG HAR FÅTT EN NYYYY BIL! :)

Det är ingen ny bil men den verkar helt kanon för mig. Och ett plus är ju att den fungerar, vilket ingen av våra andra bilar gör just nu!


Kanske inte världens vackraste bil, men för mig blir den kaaanoners :D Bara att folk kommer kunna kliva in och ut ut bilen utan att någon iframsätet måste hoppa ut.. Fantastiskt. Och stoor skuff äre också :D

Det blev en rätt bra dag det hära ändå!
Nu är min älskade Micke och försöker fixa avgassystemet på den. Förhoppningsvis kan jag ta min nyya fiina pärla till jobbet imorgon. I LOVE IT, Tack Bikes!!!

25 maj

Haha, visst säger man ny vecka nya tag? Vilket skämt...

Dagen började med att bilen gav upp vid degernäs korsningen, Micke min söta riddare i skinande rustning for från jobbet, hämtade sina föräldrars bil och skjussade mig till mitt jobb. Väl på jobbet så blir allt knas, det strular och vi får åka tillbaka till ett jobb och göra om lite grejer.
När den stressande dagen nääästan var över så ringer tandläkaren, " Hej Rebecca, har du glömt bort oss idag?" FAAAAAAAAAAAAAAAAAN
Som tur var fick jag en ny tid som jag nu INTE SKA MISSA!
Det är outhärdligt varmt i mina arbetskläder och jag går från Heidi och möter upp micke som är gillig nog att komma och hämta upp mig efter dagens slut. Jag beklagar mig i massor och tycker lagomt synd om mig själv.
När vi kommer innanför dörren så har han köpt med sig min favorit mat hem. KINAMAT! Alltså har man inte världens gulligaste pojkvän så säg!
Jag börjar genast känna mig på lite bättre humör och sen pysslar vi på lite här hemma. Jag borrar upp våran hatthylla och micke går ut till garaget och fixar med bilen. Vi slänger lite kartonger och glasflaskor och sen hyr vi film. Jag får tom välja film, så det blev en riktig chic film. Bröllops Duellen tror jag den hette om jag inte nu minns fel. Riktigt bra film, och nu är  jag mer än nöjd.

Hoppas bara att morgondagens start blir lite bättre än dagens.


Tack Micke för att du är så uuunderbar!

Puss och kram









24 maj

Helgen har varit en kanonhelg, lite bättre än vanligt faktiskt. På fredan så satt vi här hos oss, grillade, spelade fotboll och kubb. Senare på kvällen gick vi över till grannen som höll fest. Lördan tog vi det mest lugnt, jag for till Evelina på kvällen och micke på inflyttningsfest. Imorse när vi vaknade så for vi ut på stugan och fiskade. Måste också säga att jag fick en stor och fin öring :P

Efter stugan så for vi hem och fick finbesök av Evelina, Emelie och Julia. Dom tog med sig glass och sen var vi bara ute i solen och lekte resten av dagen. Här på kvällen har vi först varit på middag hos Mickes föräldrar där det bjöds på flygande jakob och rabarber paj. Sen blev det film time här, nya Wallander - Hämden. Den var riktigt bra och en film som vi kan rekomendera.
OCH sist men inte minst har vi varit över till Anthon och Pia i deras nya hus. Dom fick nämligen nyckeln idag så vi tänkte åka över och kolla hur huset såg ut. Kommer nog att bli jätte fint när dom fått allt på plats :D


Nu ska vi krypa till sängs så man orkar sig upp imorgon.

Puss och kraaam











21 maj

Idag är en mindre rolig dag här på Boställsvägen... dagen började med stopp i avloppet så vi har spenderat heela dagen med det, och det är mycke jobb kvar. Så nu är min lilla rast slut och nu ska man tillbaka till arbetet.

Puss och hej.

20 maj

Det är nästan så man får skämmas. Har inte skrivit ett inlägg sen 12 maj.... :/ Sorry
Men jag tror det beror på att jag varit lite för uttråkad, stressad och rastlös. Ja jag vet inte men shit happens.

Nu är vi iallafall lediga, fast jag ska jobba ett tag på fredag men annars är vi lediga och det behöver jag verkligen. Ska försöka få ordning rätt mycke i huset hade jag tänkt. sätta upp lite tavlor, folla upp gardiner och packa upp dom här tråkiga lådorna som jag ALLTID sparar till sist.
Nä så jag tror det blir en lugn ledighet i övrigt. Måste måste måste få in tvkanalerna för utan tv blir man lätt lite uttråkad, stressad och rastlös :P Och det är alldeles för lätt att man hamnar vid datorn och gör nada istället.

Ska lägga mig och vila en stund nu och njuta av att kunna vara uppe sen och kliva upp precis hur sent jag vill imorgon.

Puss och kram









13 maj

Är på lite bättre humör idag känner jag. Det kan behövas, för igår var ingen bra dag.

Jag fick ett brev av skatteverket idag att dom vill ha in mina lönespecar från båten så dom kan se att jag verkligen betalat skatt och att allt stämmer. Men så klart så hittar jag bara 2 lönepapper och eftersom båten gick i KK så fick jag ju heller inget årsavslut från dom :(
Just innan jag skulle deklarera så behövde jag ju dom där saknade lönespecarna så jag ringde till konkursförvaltaren (och han var inte alls lätt att få tag på kan jag säga dig, tog EN VECKA för mig att få tag på honom ens) och kan kunde ge mig informationen om hur mycket jag tjänat och skattat via telefon, och sen bad jag honom skicka kopior på papperna eftersom jag misstänkte att skatteverket skulle vilja ha just de. Men nu sitter jag här, en månad senare utan papper och Dick på skatteverket vill helst ha informationen på sitt bord måndag den 18 maj... och det är om ynka 5 dagar..varav 2 helgdagar... Så det innebär att jag har typ 2 dagar på mig att få tag på konkurs killen, få honom att kopiera papperna, skicka dom till mig, och jag ska hinna skicka iväg dom till skatteverket....

Så jag vet inte alls hur jag ska lösa detta problem.


Sen till problem två :P Hur tusan ska jag göra med mitt hår? Jag skulle iofs vilja att det blir långt igen.. typ imorgon...tror jag?  Men hur som helst så vill jag ju ändå göra något kul med det nu under växa ut perioden..
Skriv gärna en rad om ni har något bra tips om hur jag ska göra med mitt hår. För jag har ingen aning. Det enda jag vet är att det är alldeles för tråkigt och oacceptabelt som det är nu!

Ja så här ser då håret ut nu.. när det är plattat.


Puss och kraam


12 maj

Sitter här och är otroligt irriterad. Kan det vara sant att man inte kan se eurovision live på datorn?! Känner att jag blir ledsen nu.... hade sett fram emot detta ikväll, men det blir väl till att krypa till sängs istället. Jävla skiiiit!!!!!!

jaja imorgon är det onsdag igen som vanligt och nu ska surpuppan dra sig mot sängen så hon inte irriterar upp någon annan också.
Skitdag!


11 maj del 2

Jag blev så peppad av mig själv när jag skrev förra inlägget att jag gick raka spåret och la fram mina snygga springkläder. Men sen kom jag till en bromskloss. Jag kunde inte hitta mina löpar skor. Jag letade banne mig överallt, ialla lådor och alla påsar på alla hyllor och ja.. Tillslut på sista stället så hittade jag de gyllene skorna!! :D

Så med andra ord, runda 1 är avklarad och jag är så stolt över mig själv! Men jag märker ju att kroppen vill liiite mer än vad flåset tillåter. Så jag vet ju absolut vad det är jag har att jobba på!

En stor stjärna till mig själv!

Puss och kram





11 maj

Klockan är strax efter 18 och majsan sover sin "eftermiddags nap" i mitt knä. Själv sitter jag och funderar på VAD man ska äta till middag. Måste också lära mig att middan även ska räcka till 2 matlådor nu mera och inte bara en som det var förut. Övning ger fördighet :P

Dagen har gått i vanlig ordning, inga problem eller överraskningar. Har lovat mig själv nu hela förra veckan att jag ska ta mig ut på första springturen för i år. Men det har slutat med att jag svikit mig skälv så fort jag kommit hem från jobbet och råååkat sätta mig ner. Då kommer bekväm heten som en våg över mig och löftet skjuts till nästa dag. Och idag är nog inget undantag är jag rädd... Ska försöka, måste bara hitta alla saker så man slipper springa runt och leta allt då man väl dragit sig i kragen. Eftersom dom första veckorna alltid är tröga så ju längre jag skjuter upp dom så ju segare kommer det gå att komma över den där förbannade tröskeln.
Nä nu får det banne mig vara nog!!

Måste lägga ut en motot åt mig skälv. OM jag tar mig ut och springer idag så kan jag ju faktiskt unna mig ett bad efteråt. det skulle ju inte alls sitta helt fel. Känner redan peppen komma så jag måste ta vara på den.

Puss och hej!






8 maj

Äntligen fredag igen.  Sen vi fick huset känns det som att jag inte gjort annat än arbetat, städat,  lyft lådor, packat upp saker, målat och allt annat som hör till. Och samtidigt jobbat på dagarna, och nu när denna vecka började närma sig sitt slut så kände jag verkligen hur krafterna började ta slut, så den här helgen var väldigt välbehövd för att Rebecca ska kunna ladda sina krafter.

I skrivande stund sitter jag med lite dricka i ett glas och en snarra påse framför mig och funderar över kvällen. Synd att vi inte hunnit installera boxen och de så man hade kunnat ligga och slö se på tv. Efter som micke jobbar em så blev denna fredag genast lite tråkigare. Tycker om när han går här hemma och pysslar. Men men

Nu ska jag banne mig ringa en vän :P
Just det, ska inte glömma. Tack så mycke för alla fina kommentarer på föregående inlägg :D
Puss och kram

7 maj

Nu så mina nära och kära tänkte jag dela med mig lite av allt vi pysslat med den senaste veckan!


Vardags rummet när vi flyttade in





Vardagsrummet när vi nästan är klara. Har lite gardiner och pynt och sånt att fylla ut med. Men de större sakerna är ju klara och på plats.





Hittade tyvärr ingen bra bild på hur sovrummet såg ut innan vi började. Men här ser ni ju åtminstånde den fina tapeten som satt där innan.



Nästan klart här med, lite avkortning av gardiner och slått och gott kvar.



Köket innan, hittade ingen riktigt bra bild där heller. Men ja, det här kanske räcker?



Och köket efter, dock ska nya gardiner in och lite text på väggen.






Jag är då riiiktigt nöjd, och jag hoppas ni tycker vi gjort ett bra jobb hittills :D

Sängen kallar, och glöm inte  att imorgon är det Fredag :D
Puss och kram

5 maj

Alltså nu händer det verkligen saker här i vårat fina hus. Målarna har varit här nu dag 2 av 3. allt är uppspacklat och taket målat. Så imorgon ska dom slipa och sätta upp tapeterna. :D
Så imorgon när jag kommer hem från jobbet ska vi montera ihop våra nya fina möbler och se till att finrummet blir till ett riktigt finrum :)
Tiden har gått så fort nu sen vi fick huset, och det börjar verkligen likna något nu. Lite gardiner och sånt där ska ju självklart upp men i övrigt så har vi börjat få ordning på resten. Och det tog verkligen inte lång tid att börja kalla detta underbara hus för vårat hem. Ler varje morgon då jag vaknar och tänker på att allt detta fina är vårat och att allt som hänt de senaste dagarna inte bara varit en dröm. Vi har tom börjat få stammgäster här. Johan har börjat hälsa på väldigt ofta och vi tycker det är roligt med sällskap nu när vi känner oss stolta över vad vi har hunnit åstakomma här :)

Våra närmaste grannar visar sig också vara riktigt bra att ha å göra med. I helgen var dom över på lite öl i våran gillestuga. Mysigt mysigt. Känns bra att komma på bra kant med grannarna så här i början.

Ska försöka slänga ut lite bilder här sen. Måste bara fiffla fram kabeln.

Summa sumarum så är allt här på Boställsvägen underbart just nu.

Nu börjar det lukta riktigt gott grillat här så jag ska nog gå och duka!

Puss och kraam







2 maj

Nu är man husägare på riktigt. Och vi har hunnit så ooootroligt mycke på bara dessa få dagar. Sovrummet är klart, köket är klart. Det blev så otroligt snyggt. Våra projekt som vi hade satt nu i början. Tapetseraren kommer i veckan och fixar vårat vardagsrum så vi kan börja inreda där också :D

Nu ska jag återgå till packandet och sen låter det som att vi får besök.

natten till igår sov vi våran första natt här och natten till idag kunde vi sova i vårat fin fiina sovrum.


Nä nu måste jag verkligen pysa..



mer uppdate kommer senare nu när vi har internet igen..



Puss och kraaam

RSS 2.0