Ännu mera solsken

Det känns så bra att vakna upp på mornarna nu när man möts av solsken. Det gör verkligen hela min dag, så ibland undrar jag faktiskt varför jag bor i detta landet. När jag är en sån sol älskare! :D Men allt har väl sin charm antar jag!

Kan ju börja med att berätta att micke nu flyttat ifrån mig....

....han har så svårt att sova om nätterna i vårat sovrum då det blir väldigt varmt. (Tom jag tycker att det är fööör varmt) Så han bestämde sig för att fixa en  madrass och flyttade ner till vardagsrummet. Kommer kännas jätte konstigt att gå och lägga sig i natt då han inte ska sova här med mig :S Får se hur långvarigt det här blir med att han ska sova där nere:P

Annars flyter allt på great, hade firma fest i lördags så temat var punkare. Som ni säkert vet så visst kan jag klä ut mig men inte till punkare, helgen för wheels, middag på rex och femkamp i broparken. haha så jag rockade bara till mig lite. Ganska spännande ändå att se folks blickar på en större grupp som vi som ser lite annorlunda ut. Både positivt och negativt självklart.
T.ex en tjej vid vårat bord som slog ut ett glas när vi satt på rex uteservering, hade hon varit sitt vanliga jag, snygg och "vanligt" klädd så hade folk bara tittat dit och sen återgått till det dom höll på med igen. Men våra bordsgrannar vände sig om ett flertal gånger och grymtade till oss. Hmmm?!
Femkampen gick superbra för mitt kungliga lag, första tävlingen bestod av att alla lagmedlemmar skulle halsa en öl/cider var och laget som fortast hade vänt upp och ner på sina burkar vann. Så där sattes ribban för kvällen. Vårat lag hade mest poäng efter tävlingarnas slut så vi kammade hem segern :D Sen firade vi med en vinnarbild uppe på Apberget! Det blev en lång och väldigt rolig kväll! Hoppas på att få lite bilder som jag kan lägga ut här snart :D

Nä det här ska inte behöva bli en uppsats så jag börjar avrunda nu..


Njut av solen och värmen nu medans vi har den!

Puss och kram

underbara dag

Solen och värmen har ju varit helt underbar idag.
Efter jobbet drog vi ut till stugan och glassade en stund, badade fötterna för första gången i år och det var riiiktigt skönt :) Synd bara att det är sur botten och det luktar äckel prutt när man varit där och trampat.

Vi åt good middag idag, blev tacos. Så imorgon blir det lyx lunch


Kom igen nu, 2 arbetsdagar kvar!! You can do it!


Puss och kram

Sent ikväll igen..

Dagen var varit kanon, men väääldigt varmt att jobba i våra arbetskläder. Jag flyter ju typ bort i värmen. Täta karla arbetsskor, långa bygg brallor, linne och t-skirt. Sjuuuukt varmt.

Efter jobbet åkte jag till syster och vi såg lite film, åkte på nattöppet och åt taco buffe. Så himla gott, jag är fortfarande mätt så gott var det :) Kan som inte sluta!
Sen for vi tillbaka till deras lägenhet och såg en bit på en ny film, jag pysslade om syster med nagelvård. Hon valde ett knall rosa lack idag. Blev himla snyggt.
Väl hemma dolade jag på lite, städade badrummet, plockade i köket och startade en diskmaskin. Och nu ligger jag fortfarande vaken vid datorn fast klockan är över 23 och jag verkligen borde sova. Vet inte vad det är för dumheter jag har börjat med på sista tiden. Kan ligga uppe och se serier till 12-1 utan större problem.
Måste styra upp det där!!!

Nu åker nog datorn av helt så jag inte fastnar i att titta på något :P

Puss och kram

Midsommardagen

Det blev ju jätte bra igår, jag tog klänningen iallafall! Och det var tur de för när vi kom till festen var det ju strålande sol och vindstilla så mina lätta kläder var perfekt.
Maten var jättegod, lekarna var roliga, snaps visorna var jättekul och alla hade ett riiktigt bra humör. Tråkigt bara att Micke fick rycka ut till fabban och jobba ett par timmar efter middan. Men det ger ju iallafall pengar så man får se det positiva i det hela.

När vi kom hem så gick vi över till grannen där vi hittade svärfar och några fler kuliga typer. Så det blev rätt sent igår, men det är ju bara midsommar en gång om året, och jag hade mycke skoj! :)

Nu har Micke just åkt ut på ännu ett larm, och jag hoppas verkligen att han får sluta i tid så han kan följa med till mamma och pappa på Tacos. Mamma fyller 41 år idag så stort grattis till min älskade mor :D

Idag så vaknade jag och kände att jag ville att Isabell skulle vara här, jag ville ha en mysdag med några bra tjejfilmer och bara vara. Jag känner det fortfarande. Jädra skit, hon som sitter med vänner i Örträsk och partar. Aja får haffa henne nån annan dag här när hon kommit hem.

Tror nästan jag ska ringa till mamma nu och höra om inte hon kan komma och hämta mig.

Puss och kram och önskar alla en trevlig helg :D

tydligen slipper vi regn idag

Hoppas verkligen att det stämmer på prognoserna att det inte blir regn idag.
Dock så har jag stött på l ite andra problem idag.
Hår?
Smink?
Kläder????? Jag som hade köpt en sån fin klänning och sen blir det blåsigt och halv mulet idag. Har jag på mig den ikväll kommer jag ju frysa ihjäl då vi ska sitta ute hos Anthon och Pia. Kräääääääp!

Så då är det bara att dyka in i garderoben som gäller. Har ju som inget nytt och snyggt som jag vill ha heller, annat än den där fiiina, vita, sommriga klänningen. 


Nu ska jag ta mig en dusch så jag då kan säga att jag börjat göra mig i ordning!

Midsommarafton

Blev riktigt trevligt igår :D
Tarja och Daniel kom över på besök och vi fick en stooor flaska vin i inflyttningspressent. Så nice! Och vi kände både jag och Tarja att vi behövde öppna den, för det var ju som ändå lossas fredag igår. Så jag sprang över till  grannen för att låna en vin öppnare och frågade då också om Camilla ville komma över på ett glas. Så vi satt här hemma och drack lite vin och surrade. Vipps var klockan 24 och micke kom hem från en riktigt lång dag på jobbet.

Tack för igår, det var himla nice. Det är dom där kvällarna som är guld värda!

Glad midsommar på er allihopa, nu ska jag dra mig iväg till Mickes jobb med hans lunch låda!

Puss och kram

Otroligt härlig sol dag

Hoppas det blir lika bra väder imorgon då man är ledig!
Har jobbat idag och det gick väl sådär, insåg att det var rätt svårt att moppa och damsuga mattor och under saker, men de andra uppgifterna gick ändå hyfsat bra. Så det här är en bra dag!

Efter jobbet kom Terhi förbi så vi har jagat getingar och försökt sola en stund. Sen drog jag damsugaren på en sväng om här hemma då min älskade kisse hade vält ut en blomkruka. Plus att trappens rester sprider sig till alla rum.

Ikväll skulle nog Terhi komma förbi en sväng till och sen blir det kanske ett glas vin hos grannen.

Nu behöver vi mera sol här i norrlands trakten, för jag är knappt brun och vi är inne i mitten av juni. Kämpa på nu så jag hinner få mig nån fin bränna innan helgen är över.

Kort och gott, ha en trevlig kväll :D

Boring

BoringBoringBoringBoringBoringBoringBoringBoring
BoringBoringBoringBoringBoringBoringBoring
BoringBoringBoringBoringBoringBoring
BoringBoringBoringBoringBoring
BoringBoringBoring
Boring


Jag är sååå uttråkad!

Så fel man kan ha ibland

jag trodde verkligen att jag skulle bli så gott som färdig för att jobba imorgon, men så blev det inte. Jag har nog legat och vridit och vändit på mig inatt i sömnen.. Sen tror jag också att jag sträckt lite muskler runt omkring och att de kan bidra lite till min onda rygg idag.
Aja, får se hur jag gör med jobbet imorgon, känner mig inte alls färdig för att återgå än.  Men problemet är att hon som "ersätter" mig när jag är sjuk ligger också hemma fast i magsjuka. Så det är otursvecka på KRP nu kan man säga.

Jag hade två missions idag, ombesiktiga bilen och gå till tandläkaren. Besiktningen gick fint, och tandläkaren också till min förvåning. Hon hittade bara en början till ett litet hål men det var inget hon ville göra något åt nu utan vi fick ta det om drygt 2 år när mitt nästa besök faller in tyckte hon.. Så nu är jag på mycket bättre humör när jag vet att jag inte behöver gå till tandläkaren förän om två år igen :D Stora lyckan då jag har en obotlig tandläkarskräck!
Men jag måste faktiskt passa på att säga att sen jag bytte från folktandvården till privat tandläkare så känner jag mig väldigt mycke tryggare när det är dags för besök. Jag ringer inte och ombokar och strular på längre heller.. Monica är en riktigt bra tandläkare!


Matlagnings time nu, puss och kraam

Filmtips

Kvällens film blev:



"Vad ska en patetisk ynkedom till karl ta sig till som står i begrepp att avtjäna sitt fängelsestraff tillsammans med våldtäktsmän, barnmisshandlare och seriemördare? Jo, han söker upp första bästa skorpionätande kung fu-mästare och lär sig lite seriöst självförsvar i värsta Kill Bill-stil!"

En rolig film faktiskt :D Kan rekomendera den!

Såg även denna tidigare i veckan :


"Fotografen Leon Kaufman kämpar för att få sitt stora genombrott. En fotoserie från tunnelbanans underjordiska mörker där livets ljud drunknar i det mördande larmet från tågen. Och där Leon steg för steg närmar sig den brutale seriemördaren Mahogany. Med kameran som sitt enda vittne …"

Inte alls en film i min smak, så den här får ej några rekomendationer från min sida!


Ny vecka nya tag?

Kände mig ovanligt utvilad i morse, och tänkte att det här skulle minsann bli en riktigt bra vecka. Och inte minst för att det är kort vecka...
Men för mig blir det än ännu kortare vecka än planerat. Backade rakt in i ett brandslangs skåp idag och fick kanten på skåpet precis i ryggraden. Så där låg jag platt på magen på golvet nere vid lottas toaletter. Det gjorde så ont att jag inte fick ut ett knyst förän det började rinna lite tårar. Det kändes som jag tidigare kunde föreställa mig när man blir stucken av en kniv. Så med andra ord, inte alls nå skönt. Det visade sig att jag träffade av precis mitt på ryggraden på en stackars kota.
Jag for givetvis och kollade upp det lite senare idag och då visade det sig att det var skador på några mjuka delar men inget på skelettet. Så ibland ska man väl ha tur i oturen. Blir hemma från jobbet imorgon men planerar att återgå till jobbet som vanligt på onsdag. Läkaren sa att såna här skador brukar läka relativt fort och att jag skulle försöka röra mig som vanligt i den mån det gick.
I nuläget går det ganska fint att både ligga och stå men sitta är fortfarande jobbigt. Så det blir morgondagens mission, projekt "Lär dig sitta". Det ska nog gå bra.


Hoppas ni andra haft en riktigt bra start på denna regniga vecka, en fågel viskade i mitt öra att det skulle bli bra väder på onsdag så då får vi passa på att vista oss ute och njuta av de solstrålar vi får..

Sov gott och puss å kram

tack för igår

Igår blev som väntat en riktigt rolig kväll. Många gamla ansikten som dök upp, speciellt kul att träffa klasskompisarna från 9an :D
Även fast jag sagt att jag inte är någon direkt efterfest människa så blev det efterfest på våran altan igår. Kul att surra lite men där vid halv 4 tyckte jag att min kväll var över och sängen kallade. Tror jag gjorde rätt i det då micke inte kom inskuttandes förän vid 05.00

Nu kommer grannarna och knackar på dörren så jag ska gå ut och vara lite social..


Puss och kram

Äntligen äntligen äntligen..

..trodde nästan inte att det skulle bli någon helg denna vecka. Som tur var blev det ju de tillslut, men det kändes som att det tog en evighet.

Snart är denna fredag slut och vi har haft ritktigt trevligt ikväll. Började med middag hos mor och far med hela familjen. Det var nice, sen tog vi en lite prommis till Pia och Anthon där Jonas, Maria och Johan satt och drack lite öl. Vi lyssnade på musik, surrade och bara njöt av att vara lediga.
Och nu ligger jag här i sängen redo för att säga Good night men jag kände att jag måste skriva ett par rader först. Micke drog vidare in till stan men jag kände att jag absolut var redo för att sova.
Imorgon väntar en full dag, Mickes kusiner kommer förbi på besök, sen blir det obbola marknaden, strömpilen och sen kommer det några kompisar hit och ska grilla :) Öl, mat, musik och gott sällskap är några ledande ord, och inte minst Obbola pubben som vi sen ska vidare till.

Söndan består absolut av en rejäl sovmorgon och sen ska vi nog försöka ta oss till vännäs (en vecka försent) på 1 års kalaset.

Sov gott allihopa

11 juni

Jag blev inte pigg av att vika in tidigt igår :/ skiiit. Har gått som en zombie hela dagen. Och där strax efter lunch gick ögonen helt seriöst i kors... haha. ( några av er som läser detta har ju med säkerhet sett mig på morgonen och vet att mina ögon verkligen har svårt att titta åt samma håll :P )
Ska försöka somna ännu tidiga ikväll för i helgen tänker jag banne mig inte bara sova. Måste ju hinna leva också!

Micke var ute med våran grannes hund igår, och som tack så fick han en glass låda med hemmagjord rostbiff. Dom hade fått så mycke över efter att ha hållit en klassfest för en av deras barn... hehe så himla söta dom är :D Så det blev rostbiff med potatis sallad och rivna morötter till middag idag. Mumms! Neil är riktigt duktig på mat har jag hört och han lyckades verkligen med köttet! 
Min dukiga karl är ute och mekar med bilen nu så jag ska kunna köra den utan att hela kvarteret behöver vakna när jag åker till jobbet imorgon. Härliga tider. Däremot är det städ torsdag idag och jag har tappat farten... igen... Ska dra damsugaren och skura, för resten gjorde jag bort igår. Så de tär väl egentligen inte så mycket att klaga över antar jag.
Sen ska vi nog över till anthon och pia och se hur det går för dom i huset och flirta till oss en kopp kaffe när vi lix är där. Två flugor i en smäll :P

Som bekant så tog ju syster studenten igår, och där vid halv 3 på natten när hon väntade på skjussen hem så kom en kille fram till henne och vräkte ur sig "står du här ensam ditt jävla luder" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vad fan säger man, vissa är fan födda till idioter. Det var en av de mest minnesvärda kvällarna för henne och sen kommer ett sånt där pucko och ska avrunda kvällen med en sån där kommentar.


Hur som helst, nu ska jag rocka fett med damsugaren så jag får upp lite värme i kroppen.



Puss och kram allihopa


9 juni fortfarande

Mitt te är klart men för varmt för att kunna drickas än. Vaknade med lite ont i halsen i morse så jag tänkte att jag skulle försöka skrämma bort bakterierna med lite te och honung :P

Jag fick ett litet underligt mail på apberget. Jag är inte så ofta inne där nu och jag blir lika chockad när någon skrivit till mig.
Hur som helst, detta var vad jag fick..

"Hej Om det finns finnas en sökfuntkion där det stod "Icke ytlig" så skulle det bli noll träffar, inte sant? "

Jag förstår inte riktigt vad killen menade när han skrev detta.. skummt iallafall.


Ska sova lite nu så jag är pigg och utvilad inför imorgon.

Puss och kram

9 juni

Idag är det precis en månad kvar tills jag fyller år :)

Har varit en sväng på strömpilen idag efter jobbet. Köpte syrrans student present, köpte  midsommar kläder till mig och Micke. Gick en snabb reva på bolaget och fick med mig lite smått och gott hem.
Nu vankas middag, hittade lite chili con carne i kylen, en avokado och hårdbröd med färdigskivad ost på. Mumms :) ( bara det att man slipper skiva ostbitarna själv gör det så oootrooligt mycke godare :P )


Puss hej

8 juni

Den här  veckan kommer vara en riktigt bra vecka tror jag. Syster tar studenten på Onsdag så imorgon ska jag en sväng på stan och hitta någon pressent till henne. Något riktigt fint ska jag försöka hitta! Någon som har nått bra förslag?

Sen i helgen ska vi till vännäs och fira Noah i efterskott. Sen har vi också insett att det är Obbola Marknaden också, vilket kommer bli hel mysigt. Marknad  på dagen, sen grillning, öl och obbolapubben på kvällen. Real nice!

Sängen kallar, puss och kram

7 juni

Så galet dumt.. jag har alltså haft jobbarhelg i helgen vilket innebär att jag jobbar veckan +lördag. Ledig söndag och sen jobb till fredag igen. Alltså har jag EN vilardag på 12 dagar då jag kan sova huuur länge jag vill. Men vad gör jag? Jag vaknar halv 8 och kan inte somna om. Har hunnit vattna blommorna, startat en tvätt och vikt tvätten från igår och diskat lite tyst så jag inte ska väcka Micke.

Någon som vet vart man kan köpa ett bra start kit för att göra gel naglar? Jag skulle vilja efterlysa det!

Igår kväll var en riiiktigt tråkigt kväll, ungefär som fredan va. Men efter fotbollen kom älsklingen hem och då blev det massa mys och Kustbevakarna resten av kvällen. Så då blev det lite mer värt, älskar våra myskvällar. Tända ljus, och den där famnen som jag får lägga mig i är den tryggaste famnen i hela världen. När jag ligger i den känns det som att inget ont kan hända mig. Det är min trygga plats i livet, där jag hamnar för att få nära kärlek och samla kraft.












6 juni

Idag hittade jag tillbaka till peppen med att greja på här hemma som jag så totalt hade tappat bort igår. (Såg istället två filmer och bara myste hela kvällen. Den andra filmen vi såg var inte alls nå bra. "Vi hade iallafall tur med vädret -igen!")

Ja hur som helst, idag så har jag jobbat från 0700-12.15 åt lunch med Naima på stan. Sen direkt jag kom hem så klippte jag heeela våran stora gräsmatta (skulle bara ägt en trimmer och en gräsklippare med uppsamlare så hade det sett perfekt ut :P) Sen när jag var klar med det så vattnade jag rabatterna ordentligt för dom var heelt snustorra. När jag gjort det klart så flyttade jag allt bråte som stod på våran framsida. En trasig toalettstol, en gammal brevlåda och en kädhängare som fanns kvar i huset då vi flyttade in och lite annat smått och gott. Plockade lite pinnar och grenar som fallit från träden.
Sen när jag kom in så fortsatte jag på städningen jag påbörjade igår, damsugade både golv och soffor och sen skurade jag.
Efter det så kom sötaste Terhi förbi och vi drack massa kaffe, fikade och pratade massa tjejsnack i vanlig ordning.
Har lämnat tillbaka filmerna vi såg igår och hämtat mat åt Micke och hans arbetskompis som fortfarande jobbar hårt på fabban.
Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har funderat på att städa lite på uteplatsen, det ser verkligen inte bra ut där nämligen. Skulle ha köpt oss en liten förvaringslåda som man kan stoppa alla uteleksaker i. Som typ, såpbubblor, bollar, mygg ljus och ja sånt som man inte vill ta in med andra ord.

Imorgons to do list är iallafall att:
-spola av utemöblerna
-tvätta ytterdörren
-åka på 1 års kalas hos Noah i Vännäs
och sen bara känna lugnet inför kommande arbetsvecka. Sjukt så fort tiden går, jag skulle vilja ha längre helg. Nu känns den iofs lite kortare eftersom jag jobbade i morse men ändå.

Hoppas alla har en bra helg iallafall!! Och Grattis igen Maria som blivit husägare!








Film tips

Har just sett en ny film som heter "I taket lyser stjärnorna". Var lite smått skeptisk när jag såg fodralet, var lite rädd att det skulle vara ännu en b film. Men där fick jag mig en riktig näspick!! Ni som inte har sätt den BÖR absolut se den, och om ni är lika blödiga som jag så ta med ett par näsdukar. Detta är en film som rörde mig i hjärtat!


Handling:
Jenna går i sjuan och borde egentligen bara behöva oroa sig över brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis och hur hon ska få Sakke att bli kär i henne eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. I Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig. Detta är en film om något av det svåraste som finns; att förlora någon man älskar till döden. Men det är också en film om vänskap, identitet och faktiskt om överlevnad.

5 juni

Hur kan man vara så glömsk... Jag visste att syrran skulle ta studenten och allt, men inte att det var redan nu.... Jag lever ju fortfarande kvar i månad april för tusan! Så istället för att berätta för syster yster att det kommer bli lite förändringar angående mitt firande av hennes underbara student på onsdag så skriver jag det här istället. Då kanske hon hinner lugna ner sig innan hon kommer hem från stugan på söndag :/ Soooo sorry :(
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja pruppi, jag förstår att du känner hat. Men jag försökte verkligen ta ledigt från halv 12 men fick inte.... Men jag har två alternativ som du kommer få välja mellan. Hoppas något av dom blir bra! 
Jävla skit!!!!!!!!!!!


Nu har jag dessutom kommit in i depp timmen för kvällen,jag är trött och less, maten blev inge bra,, städningen är bara halvbörjad, Micke är med sina kompisar i garaget och har kul, det finns hur mycke som helst att göra här hemma men jag sitter ändå i mjukisar framför datorn och surar.
Vilken kanon fredag, trevlig helg allihopa!

4 juni 2




Fick just några bilder från farfars kamera, titta och njut!












Hoppas du får en underbar kväll min lilla prinsessa!
Smink och hår: Carina Granström på Salong Lizz
Klänning beställd från usa och tillsydd här i Holmsund.
Skor ( syns dock inte på någon bild, vanliga svarta klackeskor): Din sko





Haha, farfar lyckades fånga mig på bild när jag smög i buskarna och smygfotade :P



4 JUNI

Jahapp då var vi åter där igen.. väldigt glest mellan mina inlägg. Men ja, det var varit rätt mycke nu och sen tappade vi vårat internet för en stund. Men heeey, Iam back!

Har just krypit in i morgonrocken efter ett varmt och härligt bad. Har stått på stan i kylan och kollat på vackra syster och Johan som har bal ikväll. Dom var skiiit snygga som vanligt. Dock riktigt kasst hur arrangörerna la upp hela den dära " hoppa ut ur bilen grejen och posar platsen".... Jag kan säga så här... jag såg INGENTING! Nått huvud ploppade upp i några sekunder då och då men sen inget mer. Såg inte en bil eftersom vi uppenbarligen stod på fel sida. Men upplägget dom hade tänkt verkar ju ha varit att vill du se posar stället så kan du inte se bilarna och tvärt om. Jag stod inte alls så långt ifrån själva entren till idun men såg ändå ingenting. Så efter att jag hörde att snyggingarna gick in så smet vi därifrån. Fy skämms umeå för ännu en kass annordning. Får bara hoppas att maten och resten av kvällen är bättre för dom. Något positivt som iallafall jag kan tycka var att det gick snabbare i bilkön. Det är ett PLUS! Ska ringa syster imorgon och höra mera om vad som hände under kvällen. Ska försöka fixa mig någon bild att lägga upp också.

Nu vill jag att babe ska komma hem. Han jobbar em och har jour i veckan. Så nu är det bara drygt 20 min kvar tills han dyker ingenom dörren. I like! Tycker inte riktigt om att äta middag själv och sitta här hemma ensam. Tur jag har katterna iallafall!

Nåja, vad har hänt sedan sist jag skrev då.....
....Maria kom förbi, och som inflyttningspresent fick vi hennes hemma gjorda snickers kakor ( måste säga att dom är obeskrivligt goda) och chokladbollar. MMMM
....Jag har jobbar på massor både på jobbet och här hemma. Putsat fönsterna som tapetserarna skitade ner så man knappt såg ut genom dom.
....Sätt klart säsong 3 av One three hill.
....Gjort bort allt utom 2 dagar på denna arbetsvecka.
....och sist men absolut inte minst förklarat för min älskade darling hur mycket jag älskar honom en massa gånger :P

Med andra ord så är allt ruggit bra här på Boställsvägen i obbola. Skulle bara vilja ha EN dag riktigt spö regn sen önskar jag mig stråååålande sol :D

RSS 2.0