Onsdag

Idag jobbar Micke från halv 7 på morgonen till halv 7 imorgon bitti, jippi?! 24 timmars arbetspass. Tror jag måste ta en sväng till fabban senare och sno mig en liten puss :P

Efter jobbet idag så åkte jag på Maxi och handlade lite mat och pantade massa flaskor som bara låg här hemma och skräpade. Sen blev jag eld och lågor när jag hittade ett jätte fint fotoalbum på Maxi. Jag beställde ju hem 100 bilder från fuji för super länge sedan som bara legat i sin förpackning eftersom jag inte haft någonstanns att stoppa dom. Sen hittade jag dubbelhäftande tejp just för foton. Så otroligt fiffigt, jag blev superlycklig och köpte två förpackningar på en gång :P Så nu har jag 1000 bitar av dubbelhäftande tejp! HAHA jaja jag har ju en massa bilder. Hur som helst så köpte jag två fotoalbum, en guldpenna, 2 dubbelhäftande tejp och se hittade jag jätte fin glitterfärg.

Jag snabb kastade in matvarorna i kylen och slängde upp alla bilderna och drog igång med att fylla mina fina album. Åh så roligt det är när allt går lätt och blir kanonfint.





Supertejpen!!!



Skrev ju tidigare att jag plockade in och slängde lite äpplen tidigare. Här är några bilder på det

 





Hade väldigt stora och fina äpplen :)



Ska fortsätta beställa hem lite fler bilder nu. Ha det så bra allihopa!

Konstig känsla

Har en konstig känsla i magen. Jag kan inte riktigt sätta ord på den. Det är lixom en oroskänsla!? Olustig, förvirrad och snäppet vilsen tror jag?!
Jag har mycket som händer uppe i hjärn kontoret just nu, vart ser jag mig själv om säg 5 år? Vad fan vill jag jobba med? Plugga? Starta eget? Familj? Vad vågar man satsa på? Satsar jag fel och faller så faller ju inte bara jag. Känner att jag någonstanns i alla dessa tankar tappar bort mig själv.
Vill upprätthålla allas förväntningar på mig, vara alla till lags och bra på ALLT och aldrig göra fel. Men varför ska jag alltid rätta mig efter andra, finna mig i situationer som jag inte alls känner är rätt. Känna mig dum för att jag vill göra saker på ett annat sätt, ha allt i ordning och reda, mappat och lappat.
Jag pratar och drömmer mycket på nätterna och är i tankarnas värld på dagarna.

Kanske fick jag förmycket tid på mig att tänka under den här veckan jag låg hemma sjuk, eller har jag backat tillbaka till tonårs förvirringen? Har kanske bara tappat mig själv någonstanns på vägen, men hur hittar jag tillbaka?

ute i tid

Igår ville jag kolla lite hur jag stod i förkylningen så jag drog en reva på stan, eller ja utanförstan på lite affärer och handlade både nödvändiga saker och såklart lite trams ;P Förutom snoret och att rösten inte är på plats än så känns det ändå rätt okej. När jag kommit hem från stan, packat upp allt och slö kikat på tv en stund får jag ett sms av Renita: Har du lika tråkigt som jag idag?. Jag svarade JAAAAA på den frågan, både våra respektive jobbar på fabriken och har jobbat som galningar den här helgen och eftersom Renita bor ute i skogen och inte hade någon bil så packade jag in Athos i bilen och drog dit. (Eftersom hon har barn så var jag väldigt tydlig med att jag varit förkyld hela veckan men eftersom Devin ocskså var snorig så var hon inte rädd för mina basiller.)
Vi tog en kylig och skön prommenad, tillochmed en liten stig i skogen vandrade vi. Vi kunde dock konstatera att den där stigen såg ut att vara betydligt mycke jämnare när Erik styrde vagnen. Men med lite vilja och kraft fick även Renita vagnen genom skogen och ut på platt mark :D

Massa bebis bus fick jag också igår eftersom Devin var på lekhumör!!

Jag är även superstolt över mig själv från gårdagens shopping. Min syster fyller år 8 december och jag har REDAN köpt hennes present. Snacka om att vara ute i god tid med bra planering!!

När jag vaknade första gången idag så var det frost ute på gräsmattan, vilket påminnde mig om att jag MÅÅÅÅSTTe ut och plocka in lite äpplen om det nu inte är försent. Ska åka med en påse till Mickes farmor som hemskt gärna ville ha lite äpplen. Sen ska jag försöka skaka ner övriga från tädet och kasta bort dom. I våras fick jag försöka kratta ihop dom mosiga snuskiga som hade legat på marken över vintern och jag kan säga att det var ingen trevlig upplevelse. Fy!

Övrigt idag blir middag hos mamma och pappa med hela stora familjen. Kan inte ens komma ihåg när vi gjorde det sist. Så det ser vi såklart fram emot.

Nog bubblat från min sida. Ha en bra dag!

Fredag

Idag har jag spenderat en del här på bloggen för att försöka få till den. Nu ser den ju lite bättre ut iallafall. Med tiden blir allt bättre :P

Idag är första dagen sen i måndags som jag orkat laga någon middag, eller mat över huvudtaget för den delen. Så jag tänkte att jag måste ju göra något storslaget så mannen i mitt liv blir lycklig. Det blev fetaost och olivfylld lövbiff med pommes och bea. Blev mycket väl godkänt, ÅÅÅH så gott det blev! Till råga på allt kommer min favorit hem med blommor till mig. Förutom förkylningen kunde dagen inte varit bättre. Enda kvar på schemat nu är att gå ut med Athos sen är det idol och soffmys som gäller hela kvällen.

Tänkte lägga ut några bilder också.

Så här mysiga brukar våra kvällar vara :)


Och sen myser vi till hela huset så allt bara ger en supermysig känsla





Den här bilden är smygtagen av Micke i mörkret när jag sov. HAHA, såhär sover jag och pumba nästan varje natt. Pumba ligger som en kung på kudden och jag får den bit som blir över.



Såhär låg lille Atte konstant hela första veckan på nya medicineringen. Han hade en bädd från början och buren stod bara i vardagsrummet och tog plats. Men när Athos blev dålig gick han fram till buren och buffade på den, gnällde lite och buffade lite till. Vi gick dit och öppnade buren, han steg in och efter det klev han bara upp när han skulle dricka eller kissa. Hans safe zone.



Det här är heller ingen ovanlig syn :P



Sist men inte minst, bilder på vad jag fick av min favvis idag :D





KärlekKärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek Kärlek


Torsdag

Denna dag har fortsatt i förkylningens tecken. Men jag har kännt mig lite bättre idag faktiskt. Som lite lättare i kroppen än tidigare dagar. Halsen och snoret härjar fortfarande fritt men det känns ändå som att jag har lite mer energi än tidigare och det tror jag faktiskt jag kan tacka glassen för :P

Imorgon är det fredag igen och eftersom jag varit sjuk heela veckan så blir det nog inga större utsvävningar. Sattsar allt jag har för att få bli så pigg som möjligt till jobb på måndag. Vill ju komma tillbaka fit for fight. Fick ett samtal idag som gjorde mig grööön av avund. Mormor ringde mig och kollade om jag hade möjllighet att skjussa dom till flyget på onsdag för dom ska nämligen åka till turkiet... ÅÅÅH jag vill också åka utomlands, ligga i solen och bara samla krafter. När jag blir pensionär ska jag också göra som dom gör, åka minst en gång per år utomlands. Det tycker jag att man är värd när man jobbat och slitit hela sitt liv. Känns toppen att ha något skönt att se fram emot i äldre dagar!

Nu ska jag sova lite! good natt

Glass hjälper väl?

När någon av jag eller Micke är sjuk så får vi alltid kuckelimuckmedicin... vilket kan innebära precis vad som helst, det man känner för.
Jag beställde hjärt chips och cola igår, men uppenbarligen så hjälpte inte det... Så idag testar jag en annan metod. Jag råkade komma på att jag hade lite Carte dor Daim glass i frysen. SÅÅÅÅÅÅÅ himmelskt gott, jag skulle nog kunna leva på det!


Så nu hoppas jag att kuckelimuckmedicinen i form av daim glass hjälper mig att bli frisk. Kanske Micke måste åka och köpa hem lite mera, jag menar det är väl lika bra att ge det en ärlig chans?!


Mycket tidig onsdag, eller väldigt sen tisdag

Jag är fortfarande vaken, dock kan det bero på att jag sovit till och från under hela dagen och kvällen. Rösten håller på att ge upp helt men efter att jag tog en dubbel treo vid middagen så har huvudvärken iaf hållit sig borta. Trodde ett tag idag att ögonen skulle ploppa ut, hade så himla ont i huvudet och framförallt bakom ögonen. Men här på kvällskvisten ordnade de upp sig igen som tur var.
Athos har varit en ängel idag, han har snällt legat och sovit utanför tröskeln till mitt rum. Tror han kännt på sig att matte inte orkar tjafsa idag :P Och så fort jag hade ork att ligga i vardagsrummet hoppade han upp i soffan med mig för att mysa.

Måste också skryta lite om att jag har världens snällaste svärmor. Hon skrev till mig på facebook i morse när hon såg att jag var sjuk och erbjöd sig att gå ut i SPÖ regnet och rasta Athos efter att han ätit lunch och om jag ville ha något från affären var det bara att hojta till. Ni kan aldrig gissa hur mycke det var värt för mig, för jag hade nog aldrig pallat det själv, speciellt inte eftersom jag hade så ont i huvet. Så dagens ros går absolut till Anita!

Nu såhär på mycket sena tisdagskvällen såg jag på ett avsnitt av Super Nanny. Jag tycker det är ett otroligt givande program, och inte minst för hela känslan som familjen förändras till efter att ha bytt uppfostringsteknik. Dagens avsnitt handlade framförallt om en mamma som smiskade sina barn så fort som gjorde något fel. Men innan programmet var slut kunde man känna att föräldrarna hittat tillbaka till varandra och att hela känslan för familjen blivit varm och mysig.

Ska avsluta detta inlägg med en bön. En bön om att jag inte ska vakna upp utan röst imorgon och att jag har smak och luktsinne kvar. Har varit lite si och så med det ikväll! AMEN

Förkylningens slav

Igår kväll ringde jag till chefen och sjukanmälde mig för idag, och idag är jag så tacksam att jag inte tänkte som jag vanligt vis gör. Optimistens tankar om att jag inte alls kommer bli sjuk. Idag är jag mer död än levande.
Ringde till jobbet igen i morse bara för att höra så dom ringt till rättsmedicin och kollat upp hur vi ska lösa stäningen där i veckan. Det var Nick som svarade och han blev rädd att jag skulle smitta honom över telefonen så hemsk som jag lät så han skickade direkt vidare telen till Elin istället :P
Inte bra, inte bra.

Nä nu ska jag sova lite till och sen förhoppningsvis orka se en film.
bye bye från sjukstugan så länge!

Neeeeeeeeej!!!

Vaknade i morse och kände mig lite konstig i halsen, och nu några timmar senare är jag sjuk. Fasen också, det var inte alls vad jag hade planerat för veckan. Blir iallafall hemma imorgon, är ledig på onsdag och håller tummar och tår att jag är redo för jobb igen på torsdag. FY sjutton för att vara sjuk!

Nu har jag druckit massa te med honung och tuggat halstabletter som en tok, ändå känns det ingen skillnad?! Har ont i halsen, än så länge kan jag svälja och äta men det känns skummt. Huvudet tycker att ljud är jobbigt och kroppen vill ligga. Så jag lyssnar på min kropps sigaler och ska bara ligga i soffan och se film heeela dagen imorgon.

Håll er undan så ni inte blir smittade :P

Internet försvann, lika så mitt inlägg :S

Här hemma är det full rulle. Har just skjussat iväg en drös party folk till förmannsvillan där det hålls fest ikväll.
Nu är det bara jag, Athos och Thea och kissemissarna kvar. Dock tror jag inte vi kommer se så mycket av katterna så länge Thea är kvar. Majsan ligger bakom gardinen i sovrummet (och har gjort sen 4 idag) och pumba har slagit läger på övervåningen. Athos däremot är överlycklig, han och Thea springer runt här och tävlar om vem som kan jucka längst tid på den andra ena stunden, andra stunden ligger dom utslagna som få med nosarna mot varandra och pussas. Eftersom han varit så himla nere och tillbakadragen sen han började med kortisonet så är det en fröjd för mitt hjärta att se honom så här lycklig. Bill och bull!

Nyss sprang dom så fort här att dom sprang lös internet kabeln vilket innebar att internet försvann.. och där med mitt inlägg. Men inte hänger jag läpp för det, dock kändes det liiite jobbit :P
Satte mig en stund med bloggfixandet men insåg efter 5 minuters skrollande att nää jag orkar verkligen inte tänka mer idag. Har haft en riktigt krävande jobb idag på jobbet så nu ska jag ge min hjärna lite välförtjänt helgledigt. Ska nog ta med mig hundarna in i vardagsrummet för lite mys framför tvn tills Annica kommer hit. Med lite tur så slutar hon om en timme. Skulle tippa på att vi kommer ligga alla 4 i soffan och snarka tills grabbarna ringer och vill hem.

Nog surrat om detta. Tror jag ska passa på att dyka ner i soffan och ta en power nap nu medans hundarna är trötta och lugna. För nu ligger båda under köksbordet och pussar väldigt försiktigt på varandra.

Ha en fortsatt kanonlördag!

Hjäääälp

Haha, alltså  nu ser ju bloggen ännu värre ut än innan. Jisses..
Jag förstår inte hur jag får headern större?!
Sen måste jag minska min andra bild och få bort mitt stora namn som nu hamnade bakom headern, shit!

Aja, ha överseende med utseendet tills jag haft tid eller fått hjälp med att få den respektabel :P

fredag

Fredag betyder ofta helg för många. Men inte för mig i helgen för jag har jobbarhelg. Igår var jag lite slö på kvällskvisten så jag struntade i att städa. Så i morse när jag klev upp tog jag tag i mig själv och gjorde bort veckostädningen. Nu sitter jag bara och njuter en stund innan det bär av mot jobbet. Jobbar från 13 till 21 ikväll. Dagens fråga är egentligen Hur kan man få kvälls pass nu när idol börjat? hmm. Tur man kan se avsnitten på tv4.se :P

Nu står lunch närmast på schemat sen är jag fit for fight inför jobbet.


Blåst och regn

Det svenska höstvädret fortsätter.  Jag kanske är lite knäpp men jag älskar höstvädret, jag hoppar i mina mjukis byxor, på med tjocksockar och myyyser ner mig i soffan. Men när Athos säger, vovv vovv, då önskar jag en liten stund av vindstilla och sol :P Inte så roligt att gå ut med lilla pottsorken när det är regn och blåst. Och speciellt inte idag eftersom när jag klev upp i mose hade Athos kissat i hela hallen och gjort en pool i mina skor :/ Jag var heelt dödstrött igår kväll och glömde tydligen ställa undan mina skor så jag får väl egentligen skylla mig själv när jag vet att han är sjuk och det är kolsvart så han ser ju inte direkt vart han kissar.

Efter jobbet igår åke jag och fixade naglarna, och när jag LIX var i stan så tänkte jag svänga in på någon skoaffär och se om jag kunde hitta mig ett par "finare" vardagsskor och ett par nya stövlar. Sprang ner på skopunkten och hittade ett par suuper sköna stövlar och sen fick jag nys om att det var utfärsäljning på Bianco, men när jag åkt upp för rulltrappen och just tänkte göra en snabbsvepning över skoaffären för att sen springa till bilen eftersom parkeringstiden gick ut så stod hon bara där. Frida som jag inte träffat på jättelänge. Sjäälvklart måste man stanna och prata när man träffar en gammal klasskompis, speciellt när vi hände ihop hela gymnasiet...
Och när jag kom tillbaka till bilen satt det en fiiinfiin gul lapp på min bil där det stod att jag var välkommen att betala in 350 kr inom 8 dagar.. Typiskt!! Så nu har jag fått min första böter sen jag skaffade körkort. 350 kr som jag kunde ha lagt på ett par nya vardagsskor... MEN det var iallafall jättekul att prata med Frida så jag måste väl på ett sätt säga att det var okej när jag hade en sån bra anledning till överstridelsen av min parkeringstid :P

Efter jobbet idag hade jag en date inplanerad med sötaste Annica och Athos tjej Thea. Vi trotsade vädret och gick ut på en prommis så hundarna fick leka av sig. ( börjar vi inte våra möten så så river hundarna huset )
Vi gjorde kycklinggryta till middag, åt jordgubbscheesecake till efterrätt och bara myste på som vanligt.

Nu ska jag sjunka lite djupare ner i soffan så jag ligger riktigt bekvämt när idol börjar.
Ha en fortsatt trevlig kväll :D

Bivärkningar, det här är inte rättvist

Som jag skrev tidigare går Athos nu på en antibiotika och kortison kur.. Vad veterinärerna "glömde" nämna var att när dom äter kortison är en av dom vanliga bivärkningarna att hundarna dricker kopiösa mängder vatten och sen har svårt att hålla tätt...
Det tvärbörjade igår eftermiddag. Vi hade besök av Pia, Anthon och Adrian. Micke var ute i köket och dolade och jag satt och hade baby mys... Sen ser jag bara hur Athos helt plötsligt börjar kissa i soffan, upp som ett skott ur soffan, ut med Athos och fram med skurhinken och papper för att torka av det som hamnade i soffan. Men när jag torkar soffan märker jag att papperet inte blir gult, utan det är bara som att torka rent vatten. Hmm, misstänkte redan där att något inte stod rätt till. Micke gick ut med honom på en gång och han kissade superlänge. Efter att dom kommit in så började Athos bli tvärstressad igen efter en timme så vi gick ut med honom igen och då kissade han lika mycke igen. Så under kvällen gick vi ut med Athos med drygt 1,5 timmars mellanrum.. Sista svängen gick jag runt 10.45 precis innan vi gick och la oss. Sen vaknar jag kl 1 av att det låter som ett helt vattenfall i hallen. Jag hoppar upp ur sängen och SJÄLVKLART sätter jag fötterna raakt i en av kisspölarna. När jag väl fått tänt lampan ser jag att han står vid dörren, ser helt förtvivlad ut och kissar på dörrmattan. Jag fick panik, satte på han kopplet men inser att jag inte kan gå ut med honom kl 1 på natten helt naken så micke sliter åt sig morgonrocken medans jag står nuuude utanför dörren. Medans dom är ute ser jag att han kissat lite i bädden, säkert vaknat till och insett att han kissar så han hade rest sig upp och klivit ut precis utanför sin bädd och fortsatt kissa där.. lyckats kipa åt ända fram till dörrmattan men inte kunnat hålla sig längre... Ute fortsatte han kissa huur mycke som helst.
När dom kommer in igen så är Athos så skamsen att han inte vet vart han ska ta vägen.

Som tur var idag så var vi ute med honom två gånger innan vi for till jobbet(alltså innan halv 7), sen är svärmor Anita sjukskriven så hon gick ut med honom vid 9 och sen gick micke ut med honom då han hade lunch vid 10 och sen fick han vara hos svärmor resten av dagen.

Nu när jag kom hem från jobbet gick jag ut med honom igen, och när vi kom in igen så gick han bara direkt till sin bur och la sig. Jag har ropat på honom här ifrån soffan i vardasrummet ( där vi ALLTID ligger och myser ett tag när jag kommit hem från jobbet) men han kommer inte, lyfter inte ens huvudet :(

Jag ringde till veterinären och dom sa att det var en vanlig bivärkning av kortison behandlingen men att det brukar bli lite bättre med tiden. Gissa om jag är glad att vi valde den andra behandligen för honom sen, den som vi ska börja med i mitten av oktober. Tänk om han skulle gå på kortison resten av sitt liv och ha svårigheter med att hålla sig resten av sitt liv. Kanske inte i lika hög grad men ändå?

Det blev ett långt inlägg enbart om Kiss idag, men det är det ända i mitt huvud just nu. Mattes hjärta värker!!

Jag är beroende...

Shit, jag är beroende av E channel!!! Jag kan inte få nog av Kourtney och Khloé takes Miami!! Och gissa om jag inte har lyckans dag idag då det är maraton i Just det programmet :D
Micke valde att hjälpa sin pappa och meka ikväll eftersom han förstod att jag skulle sitta som klistrad framför tvn och hålla stenhårt i tvdosan!
Enda som är störande är E channels reklamer, men med tanke på att dom har så bra program så kan jag leva med det :P

Nyputsade fönster, sol och helg

Igår gjorde vi go middag, delade på en flaska Masi Amarone och slängde oss framför tvn och bara njöt. Härliga fredag!

Som den pensionär jag börjar bli så vaknade jag kl 8 i mose och kunde inte somna om. När jag väl lyckats leva om nog mycke så Micke vaknade åkte han över till Nisses kondis och köpte sveriges godaste macka åt oss till frukost. Nybakta bröd traditionen har vi haft ända sen vi bodde på trädgårdsgatan. Då gick alltid någon av oss ner till Nisses eller konsum på lördagarna och köpte nybakt bröd till en mysfrukost.
Sen har vi varit ute på gården och spikat lite, städat, fyllt upp däcket på saaben och sen har jag tom hunnit putsa fönsterna på huset OCH tvättat 2 två maskiner tvätt. Man hinner mycket när man är uppe med tuppen!

Humöret är på topp idag och jag vet inte om det beror på vädret eller om jag bara har en härlig dag idag. Gillar det gör jag iallafall. Men frågan är vad kvällen ska bjuda på. Vi ska/skulle på kalas hos Mickes farmor idag men nu riingde han nyss och sa att han ska mot bjurholm och kolla på race vid 5. Så vi ser väl hur det blir med den saken.
Stora frågan står fortfarande kvar, vad ska JAG göra?

kraam 

Vilket ryck

På senaste tiden har jag klappat mig själv på axeln en hel del. Och jag tänkte fortsätta mig ego march (marsh?!)
Idag har jag nämligen damsugat och allt vanligt som jag gör på torsdagar. Sen helt plötsligt fick jag ett ryck, började städa igenom badrums skåpet, sen ut i hallen och drog en veva i städskåpen.. vidare till det hemska alltiallo skåpet. ( det skåpet där allt skit man har på bänkarna i köket hamnar när man får oväntat besök och måste hast städa) SEN som att resten inte vore nog, tog jag tag i skafferiEN.
Nu vill jag nästan lämna skåp luckorna öppna så alla kan se hur duktig jag varit :P

Har fortfarande lite plock kvar, och jag vet att lämnar jag det framme tills imorgon så kommer jag få ångra mig bittert och med stoor säkerhet slänga in skiten i det farligt hungriga alltialloskåpet. Så det är nog bäst jag gör klart det jag börjat för klockan ringer 05.00 imorgon för en ny arbetsdag.

Dagens monsterplus VÅRAN KAMIN ANLÄNDE OCH STÅR NU FINT PAKETERAD I GARAGET och bara väntar på att någon ska packa upp den, montera ihop den och tända en liten brasa :P

Sov gott allihopa, imogon är det ju mysfredag!

Onsdag

Onsdag är här och över halva arbetsveckan är gjord.
Igår var jag hos veterinären med Athos, hans utslag har blivit mycke värre, tassarna är uppsvullna, bringan är mörkröd och sårig. Han har utslag överallt :(
Idag ringde våran veterinär upp och vi duskuterade de olika alternativen vi har för att behandla hans allergier.

Det första alternativet är att sätta honom på en kortisonkur. Vilket innebär att han får äta kortison kapslar varje till varannan dag beroende på hur han svarar på medicinen. De negativa med den är att:
- Det är stor chans att man får äta det hela livet.
- Det kan hända att han inte mår så bra av den.
- Det förkortar hans liv.
- Det minskar hans imunförsvar vilket gör honom känsligare mot andra sjukdommar.
Dock är det det "billigare" alternativet, men eftersom man inte vet hur mycke medicin han skulle behöva är det svårt att räkna ut en summa.

Det andra alternativet är en hyposensitive spruta som inte har några biverkningar.
De negativa är:
- Det är dyrt
- Vi måste åka till vännäs först en gång i veckan ett tag, sen en gång varannan vecka i ett tag, sen var tredje vecka i några veckor sen när man väl byggt upp till var fjärde vecka ska det sedan fortgå så under 8 månader.
- Det finns inga garantier ATT det faktiskt kommer fungera.
- Har vi otur måste han äta det i flera år.
-  Det kommer kosta oss 5400 kr i bara medicin kostnader under 8 månader.

Vi har iaf bestämt oss för metod nummer två. Trots att det inte finns några garantier, det kostar massa pengar och att det blir ett sjuhellsickes rännande till vännäs så vill vi inte att Athos ska behöva må sämre än nödvändigt. Vi ska börja behandlingen i mitten på oktober och framtills dess ska han äta både antibiotika och kortison piller....Jippii!!!

Kan säga er att detta var inget roligt beslut.. Hur vi än gör kan det ju bli fel..?!

Så här ser lille plutten ut på bringan idag.



Här är athos relativt pigg men dock på antibiotika för utslagen. Men bringan är näästan utan utslag.



Livet är fullt av svåra beslut


KAAAOS

Dagens jobb kan vi bara summera med ett kort och gott KAOS. Men efter jobbet fick jag en mysig fikastund med Ida, Alex och deras nya lilla familjemedlem. Riktigt mysigt att få sitta och snusa bebis i 1,5 timmar, hon bara låg där snällt i min famn och myste :D

Väl hemma har jag och Athos tagit en lång skön soffkväll. Och nu såhär på senkvällen satte jag mig ner för att äntligen beställa från Bubbelroom.se där jag kikat in en massa fina saker jag skulle beställa. Men dom där fiina sakerna jag spanat in var det tydligen fler som också tittat på. Men dom hade varit smarta nog att beställa hem dom omg. Så det blev ingen beställning för min del. Kanske lika bra iochförsig för då har jag mina pengar kvar :P

Istället för att se på en film eller ett tvprogram nu innan john blund kommer som vi Alltid brukar göra vid sängdags ska jag fortsätta läsa i min bok som jag börjat på. Jag är Wanted heter den och är skriven av David Larsson. Kort och gott handlar det om en kille som är efterlyst för både det ena och andra här i Sverige, både av polis och den undre världen. Så han flydde landet, lämnade sin lille son och bor nu i en liten sketen lägenhet i Thailand och gömmer sig för resten av världen.

Puss och hej


Världens bästa fruga!

Idag har jag varit en riiktigt bra fruga :)
Sov riktigt gott i att, och vaknade bara en gång före alarmet ringde kl 10 i morse. Iväg och jobbade från 11-16 och sen hem för att mötas av min älskade man!
Vi kände oss alldeles för slöa båda två för att ställa oss och laga någon mat så vi valde istället att förstöra kroppen lite med varsin pizza;P
Efter pizzan hände något, jag fick sån power så jag gick ut med Atos på eftermiddags walken. Väl hemma tvättade och hängde jag två maskiner tvätt, damsugade, skurade, bytte rent i sängen. Och sen tog jag tag i det både jag och Micke faasat för... rensa avloppet i badkaret som varit nästan tätt i flera veckor.. Athos har ju duschat väldigt mycke i detta badkar och jag kan säga att det var allt annat än trevligt. Men OJ SÅ FINT DET BLEV!! Nu rinner vattnet heelt problem fritt. Dock måste vi nog köpa en ny packning till röret till avloppet för den hade verkligen gjort sitt och jag upptäckte att den läkte litegrann. Så nu mina vänner behöver ni inte längre fråga "vem som dött i badkaret".
Nu ska jag para ihop lite tvättade strumpor och lägga in det i garderoben.

Med andra ord kommer vi få lägga oss i ett nystädat hus, i en nybäddad säng och med en nyduschad kropp. Jag tycker iallafall att jag sover som BÄST då. Nu känner jag att jag verkligen kan njutan av helgen när jag varit en sån duktig fru i  veckan! Micke är nog ganska lycklig nu när han legat sjuk i soffan och myst och när han väl kliver upp är allt skinande rent och alla hans brandmanna kläder är rena, vikta och luktar gott.

Nästan så att jag tycker att jag är värd en liten puss efter allt mitt slit ;D

gick väl sisådär med städandet

Åååh, nu har jag suttit sen jags skrev sist och försökt fixa till sidan. Går inge bra kan jag säga er.. Ville få bloggen bredare och hitta ny bakgrund..

MEN jag har iallafall ändrat lite smågrejer, texten när man kommenterar och typsnittet på texten. Nu kanske ni inte direkt hissar en intresseflagga men ja ni vet ju iallafall vad jag gör.

ny energi

Weehoo, vaknade idag  och min energi har återvänt :) Har kännt mig tröttare än vanligt i flera dagar nu och änligen, äntligen så vaknade jag med energi i morse. Jobb dagen gick i ett enda svep och nu ska jag ta tag i torsdags städningen här hemma. Har redan startat en maskin tvätt och plockat lite. Nu ska här skina inför helgen.
Plus att om jag städar nu så kan jag åka över till terhi ikväll och bara göra ingenting med gott samvete :D

Håller också tummarna för Ida idag vars vatten gick i morse. Så nu äntligen kommer lille bebisen att titta ut snart.
Nu kom damsugaren framstudsandes av sig själv så bäst jag hugger tag i den och gör det jag måste göra:P

Imorgon jobbar jag 11-16 och sen kommer min favvis hem och spenderar helgen med oss på hemmaplan, toppen!

Jag ska även försöka fixa ny design på bloggen, känner att den jag har nu börjar kännas otroligt tråkig och mörk.

Onsdag

Idag blev en kort dag på jobbet och jag kan inte påstå att jag kände mig iform fasten jag hade sovmorgon till kl 8. Men jag lämnade iallafall jobbet halv 2 åkte hem till min fyrbenta stjärna och sen vidare till Terhi och Nellie. Och ni kan inte gissa vad...jag sitter där i 2 timmar och leker med Nellie ett tag på golvet, 5 minuter efter att jag åkt kryper hon för första gången. AAAAAH, täänk om jag bara hade stannat i 5 minuter till.

Jaja, hur som helst så blir dagens projekt att dra tag i lite av alla kläder vi har här överallt. Har massor av kläder på övervåningen som bara ligger i ikeapåsar och väntar på att antingen få slängas eller hängas in på en fin galge i garderoben. Sen ska jag nog försöka somna tidigt ikväll så jag får några fler timmars sömn så jag får komma med ny och härlig energi till jobbet. Nu är det ju trots allt bara två dagar kvar på den här arbetsveckan, och som pricken över iet så kommer ju min absoluta favorit hem på fredag eftermiddag.
Stackarn har ju gått och blivit jätte förkyld så det kommer bli bra att han får komma hem och bli lite ompysslad av sin fruga :P

Klädhögen kallar :)

Ha det gott

RSS 2.0