Jaa

Snart helt igen.. börjar nästan kännas som det är det enda jag skriver. Men jag njuter av att skriva det :P

Idg har gått lika fort som alla andra dagar denna vecka. Känns himla skönt speciellt nu när jag hört ett rykte om att tempen ute ska stiga i helgen och det känns himla skönt. Då kanske tom jag kan njuta av att gå ut på lång prommis med Athos. Blir nog att släppa honom på isen och busa. Så nu håller vi alla tummarna att det blir varmare och att solen får skina i mitt ansikte hela helgen :)

I övrigt blir det nog ganska lugnt i helgen, ska på middag hos Annica och Oskar på lördag (kanske jag har nämnt det tidigare?)


Idag serverar Micke våfflor så det är bäst att jag vispar klart grädden nu så jag också får äta :P

Ljudböcker

Ljudböcker is the shit! Jag är helt fast, lyssnar hela dagarna på jobbet. Kanske går jobbet fortare om man har en spännande bok att lyssna på. Jag tycker iallafall att det känns så. Himla skönt att få försvinna in i en annan värld och kanske inte tänka på att man skrubbar bort massa snusk från byggbarrackernas toaletter. Blääkas.

Hur som helst så är det onsdag imorgon och det innebär denna vecka att jag ska besiktiga bilen, även fast vi vet att den inte kommer gå igenom, är tydligen så att handbromsvajern måste bytas :/ Men men, då får vi iaf en månad till på oss till att få den bytt. Sen är det jobb i vanlig ordning som gäller.

Nä nu kommer Micke tillbaka från dagens sista prommis med Attepatte så nu tror jag nog att vi ska se något tv program på datorn.. Sen är det goood natt :D

Händelserik måndag

Jobbet small bara till idag, har efter jobbet hunnit vara och göra naglarna snygga igen, varit på rusta, boom och handlat på maxi. Packat upp all mat, tömma diskmaskinen, diska och nu ligger jag och myser i min nyinköpta underbara filt. I LOVE IT! Bara 199 kr på boom, men väl spenderade pengar!

Måste också dela med mig om något riktigt kul som jag läste idag, på systers blogg. Känner att jag måste länka till det så ni får se det med egna ögon :P Alla ni som älskar djur och deras påhitt borde kika in här (och ni andra också förresten)

---> Isabells blogg <---

Fick just ett roligt sms av min föredetta skolkompis Annica, vi är bjudna hem till dom på middag på lördag. Ska bli spännande att se deras nya lägenhet. Och sen älskar ju våra hundar varandra så det kommer nog inte bli en lung stund på dom:P Men vovvarna lär ju sova gott sen iallafall! En riktig lekeftermiddag :)


Nu ska jag kura ner mig djupare i filten och krypa lite närmare älsklingen!


Fredag, eller ja egentligen lördag redan

Dagen har gått i en kanon fart. Efter jobbet åkte jag till syrran en stund för att få lite systerliga kramar och surra lite skit. Väl hemma lagade jag en kyckling och wook gryta med ris. Riktigt smarrigt faktiskt, klippte sen micke och skjusade upp honom till Ante i stan och tog själv med mig Athos och drog ut till Linda och Peter :)
Har haft en riktig myskväll, Athos har fått leka med båda två medans jag njöt av att det var fredag kväll.

Och nu sitter jag här i sängen och väntar på att Micke ska ringa efter hämtning från stan. Skulle gärna slå igen mina blå men jag tror inte jag kommer hinna det innan samtalet kommer.

Imorgon ska jag mysa på här hemma, lät som att Linda skulle komma förbi efter att hon varit iväg och tränat och grabbarna ska ut på isen med vovven. Håller tummarna för att det inte är -28 och blåst. Kan bli liite väl kallt att gå utanför dörren då känns det som.

Jaja, det var en snabb uppdatering från Boställsvägen. Good natt

Känner att solen glimtat lite åt mig idag

Behövde en sån här dag idag känner jag. Allt har flytit på bra, ryggen har kännts mycke bättre även om höften är sämre. Solen har skinit och jag fick sluta tidigare. Har hunnit hem, duscha, färga ögonbrynen, plattat håret så jag får känna mig lite snygg. Startat en tvätt som jag kom på nu även kanske måste hängas OCH varit upp till stan och shoppat splitternya superfina skidor till Micke. Alltså en riktigt bra dag :)
Just det, måste bara dela med mig av vad jag fick höra när vi stod i sport butiken och provade ut Mickes skidor. Då kommer en familj om 4 st in och ska ha två par skidstavar åt sina mycket små pojkar. Då säger en av pojkarna till sin mamma " Mamma nu när jag får ett par nya stavar ska jag sattsa mot OS, och du mamma, jag tror jag börjar med skidskytte :P" Tänker själv när en liten kille som är mindre än en meter lång står där och på fullaste allvar säger detta :P Så sött!!

Nu sitter jag här i köket och känner att magen skriker efter middag och sen ska jag nog bara gå ner i källaren och mysa ner mig framför tvn. Gjorde ju storstädningen igår så idag kan jag göra precis vad jag vill :O

Nä, maten gör inte sig själv, dags att visa lite cookingskills :D


Otursveckan

Nu känner jag att det borde vända snart. Hur mycke otur kan man ha på en vecka...
.... Startade måndan starkt med att halka i en betong trapp och sträcka heeela höger sida av kroppen... Igår var det nära på att jag ringde in mig sjuk och var nära på att åka hem från jobbet flera gånger men höll trots allt ut. Idag känns ryggen lite bättre men höften är fortfarande allt ifrån okej. Så fort man har suttit en stund är man stel som en pinne från låret och upp till brösthöjd. Men det känns iaf skönt att det går åt rätt håll. Hoppas på att vakna upp imorgon och känna mig som en kalas pingla igen istället för att kroppen vill gå i pension.
Igår fick jag inget gjort, dock köpte vi några semlor och åkte ut till peter och linda på mys time.
Idag startade jag med att tänka en bra tanke. Tänkte nämligen ta med mig hela pappersinsamlingen så jag kunde dumpa den på återvinningen påvägen hem från jobbet. Hade en hel stor ica maxi papperspåse som var ööverfull.
När jag väl kommer ut till bilen inser jag att jag är lite tidig så jag börjar sortera lite i bilen för i den har vi massa skräp. Allt slutar med att jag sorterar upp allt i bilen i prydliga påsar, smäller igen bakluckan och bakdörren och drar iväg mot stan. Efter halva obbola vägen blev jag lite osäker på vart jag ställde den där stor överfulla påsen och ser till min fasa att jag inte kan se den när jag kikar bak mot baksätet. Ringer då min kära granne Neil som jag alltid möter på morgonen när jag drar till jobbet, han är nämligen alltid ute med sin hund då. Ber han tvär kolla om han ser påsen på gården om jag kanske lämnat den där... Han ringer upp just när jag kommit till jobbet och säger att jag lyckats backa över påsen, vält ut halva och sen har påsen fastnat i bilen och dragits med efter hela gatan upp mot obbola vägen.. ÅÅÅÅHHHHH, tre knäpp för beccis!!!! Han hade varit snäll nog och plockat ihop allt som låg på gården men jag kände ändå att jag inte kan låta allt vårat papper ligga över resten av gatan. Så jag ber Micke ringa en livlina... Rune kan vara en räddare i nöden ibland. Han tog på sig ytterkläderna, gick och hämtade våran hund och en påse och gick snällt och plockade upp allt vårat utspridda papper....

TACK RUNE!!!

Nu har jag storstädat hela huset så vi imorgon efter jobbet bara kan sjunka ner i soffan och rå om varandra. Känner att jag vill glömma denna otursvecka så snart som möjligt och börja på en ny kula. Håller tummarna för att jag fyllt min kvot av otur och går mot ett ljusare slut på veckan. Med lite tur hittar jag tillbaka till ett trevligt humör också :P

Annars är allt kanon här hemma, tiden går fort och snart är det VÅR :) Jo just det Ulrika, stugan ligger på Tarv här i obbola :)


Grattis också till Emmy som fyller år idag!

Kram kram

Jah, den härliga fredagen är här

Skönt att det är fredag igen. Veckan har i vanig ordning gått fort, humöret har gått upp och ner och inget utöver det vanliga har inträffat.

Imorgon ska vi hjälpa Neil med hans nyköpta restaurang ;D

Nä nu ska jag titta lite djupare i mitt goda vinglas och se om man kan hitta botten för att sen fylla på det igen :P

Trevlig helg på er alla!

haha

jag och att hålla vad jag lovat :P Aja, här kommer bilderna från våran härliga lördag förra veckan :D


En överlycklig Athos på isen och Hjelts stuga i bakrunden





Det här är bara snö som har drivat, helt sjukt!!





Inte helt fel att sitta i solen och sola lite :)





haha det var inte jätte lätt att försöka göra snö änglar när Athos hemsk gärna villl hjälpa till :P





Sen kom Anita ut.. och gissa vem som springer allt vad han kan och direkt glider ner i sittande ställning för att få sig en karramell :P



Sen behöver ju fåglarna mat även på vintern så här fylls deras mat på







Massa bus in snön :D



Härliga tider, den här nedersta bilden bjuder jag på bara för att ni läsare är så söta.




Äntligen

Äntligen har systeryster börjat blogga igen..
I den bloggen kan ni hitta mycke om inredning, "Göra om saker projekt" och så självklart om hennes vardag...
Kika in den vet jag :P

Klicka här --> Isabell

Här är ett litet smakprov på en lilten bestickficka som hon gjort


den som letar den finner

Röjde lite bland mina grejer hos mamma och pappa och hittade bland annat en skiva som det stod "rebban backup bilder 2005". Åh shit pommes vad jag hittade gamla bilder.
Tänkte bjuda lite på några av bildfynden....


Här har vi mig i 9:an på 70-80 tals disco...


Den här bilden är från 7-8 tror jag.. Inte så lik mig nu tack gud.


1 året på gymnasiet


Jag hade en gång en röd vägg i mitt sovrum...


Carro hade fest på sandbacka så jag passade på att dyka upp :)


Dagen efter i Örträsk :)


En nyår för några år sedan var jag väldigt smal!!


i 9:an var jag Lucia!


17 bast och brun hårig..


15 år på dagen! Måste ju firas med lite kakor och cola..


Mitt hår innan alla klippningar, rakpermanenter och med tandställningen i högsta hugg.

Känns riktigt underligt att kolla tillbaka i tiden även om det bara är ett par år tillbaka. Se hur man såg ut, vad han hade på sig och jag att se mitt "ungdomsrum".

Aja, Enjoy ;P

Det blev som jag önskade

Skrev ju här tidigare att jag ville ha varmare och soligare dagar, och precis det gav ju den här helgen. Idag när vi vaknade och såg det fina vädret packade vi genast ner lite fika i ryggsäcken och drog ut mot stugan på tarv. Vi har lekt i snön, solat och fikat gott. Så himla härligt, ÅH :)
Tog massa fina bilder också som jag får ladda upp senare. För nu ska vi vila lite innan vi ska iväg på kalas:)

Nu är det Göta kanal på tv, perfekt :)

Bye bye

Fredag, Finally!

Veckorna går så otroligt snabbt nu att man knappt hinner få måndags ångest innan det är fredag igen. Fantastiskt!!
Personligen känner jag dock att våren är väldigt välkommen att titta fram nu. Men i år verkar det finnas oändligt med snö, känns som att den här snön kommer stanna kvar ända in i juli i år om det ska fortsätta falla i den här takten. Hoppas nu på en vändning så det kommer varma soliga dagar så man kan springa ute på isen och leka med Athos utan att känna att man hällre skulle vilja krypa ner under en filt i soffan.

Just nu ligger jag nere i soffan med mjukisarna och myser med katterna. Snart kommer Micke och Athos hem igen och då blir det mys fredag på riktigt :) I like it..


Som sagt, VÅREN våga dig fram nu och ge oss några underbart härliga dagar i sol :)

Sandra: Jaa jag tror nästan att bror måste komma hit och lära honom lite vett och ettiket :P


Nä men alltså vad är det här...

... dagen som började så bra. Nu är jag på kanske sämsta möjliga humör. Inte direkt arg, men heller inte nära glad. Inte direkt ledsen men ändå nedstämd, llite rastlös men ändå trött i kroppen....


Varför ska man alltid vara alla till lags? Alltid ställa upp på sekunden? Göra allt bäst? Alltid säga smarta saker? Aldrig misslyckas?

Nä fy fan, tar mig ett stort glas vin och drar mig ner till källaren nu. Tror det är där jag ska vara i min ensamhet ikväll!


....

Testa komma hem till det hära efter en dags jobb.... inte direkt så man hoppar av glädje.....









Oredan fortsätter till höger men jag tog inga bilder på det. Jag kallar det för molekyl hörnan.....

Tack Athos.

RSS 2.0