Ny vecka

Kan säga att träningsvärken jag hade efter att jag tränade med syrran sist var sjuuuk! Jag kunde knappt röra mig och det kändes som att revbenen var av. Nu lite över 1 vecka senare har jag fortfarande kvar blåmärken på insida lår! MEN uppenbarligen har jag en massa muskler som inte används sådär super flitigt så nu vet jag iallafall det :P

Helgen har gått förbi med stormsteg och jag har enbart varit trött, jobbade i lördags och sen har jag nästan bara sovit! Rätt skönt att inte göra något!

Nu däremot sitter jag och väntar på att mamma ska komma hit. Egentligen skulle vi möta upp syrran på stan och gå ut alla 3 och äta något gott och dricka massa kaffe, men Isa fick feber och är liggandes så jag och mamma bestämde oss för att äta något här hos mig istället. Ska även hjälpas åt att sy upp mina nya gardiner. Min egen symaskin har gått i strejk så då är det tur att man har mamma nära som kan komma med sin. Tack maama!

Imorgon är jag ledig och ska upp till stan och få lilla Maja kastrerad. Känns riktigt skönt att få det gjort nu när hon börjat kissa på mina prylar under tiden hon löper.
Bäst att passa på att vila en stund nu innan mamman anländer!

Bye bye

Ny helg igen

Veckan har varit både bra och dålig. Den har dessutom gått väldigt snabbt!
I tisdags när jag kom hem från jobbet upptäckte jag att Maja (ena katten) hade kissat på en av mina nya tygklädda köksstolar!!! Hon har sista tiden visat sitt missnöje under löpen genom att kissa på saker. Framförallt mina skor, så sen vi flyttade till lägenheten har hon löpt 3 gånger och hunnit kissa på 3 av mina favvis skor och sen har jag hittat några "favorit ställen" där hon återkommande kissar, ställen som under köksbordet, vid kaffebryggen och på lilla avställningsbänken. Hur som helst så tänkte jag att jag minimerar ytan för henne så jag håller dörren till köket, vardagsrummet och toaletten stängd under dagarna när jag är på jobbet. Då har dom mitt sovrum och den stora hallen kvar där dom kan härja fritt...
Men då på onsdagen så öppnade jag ju upp alla dörrarna när jag kom hem från jobbet så dom kunde strosa runt i hela lägenheten, och det var ju tydligen ett stoort misstag..
Torsdag när jag kom hem från jobbet så möttes jag för det första av att någon tagit min parkering... igen.. detta är 3 gången sen jag flyttade in och sjukt störande. Lite halvbitter parkerar jag på en annan parkering och när jag öppnar dörren till lägenheten så möts jag av en stark doft av kattpiss och Pumba kommer flygande ut genom ytterdörren och dundrar raka spåret ner till våningen under. När jag väl tagit rätt på pumba och kommer upp till lägenheten igen så upptäcker jag att Maja har kissat på posten som ligger på golvet innanför dörren.... Sen går jag in till köket för att slänga posten och torka upp det som skvättat på golvet, och eftersom den dörren varit stängd så känner jag påengång kattkisslukten där också.. drar ut stolarna till köksbordet och ser att hon mest troligt kvällen innan har varit och kissat på alla stolssittsarna och lämnat en stor pöl under bordet.
Jag blir ju såklart vansinnig och tänker att jag går bara och kissar, byter och om sen sätter jag fart och storstädar lägenheten för att få bort denna superäckliga lukt.. Då ser jag att jag glömt stänga dörren till badrummet där jag hade gömt en fin (fake) fårskinnspall som hon nu SJÄLKVKLART har kissat på.. och det har runnit massor på golvet, såg ut som att jag hade hällt ett stort glas vatten.
Kan säga att jag var inte super nöjd den eftermiddagen. Storstädade varenda vrå och lyssnade till hårdrock. I måndags beställde jag tid för att kastrera henne (vilket inte var någon billig historia, 1220 kr ska dom ha) men det blir inte förän 1 februari. Men peppar peppar så tror jag hon är påväg ur löpen nu och inte hinner löpa mera innan hon ska kastreras.

Nog om Maja och den helt värdelösa torsdagen jag hade!

Idag blir nog en rätt lugn och skön dag, kanske far till mamma och pappa en sväng och tvättar lite (tydligen tar någon folks trosor i våran tvättstuga där jag bor) Sen kl 4 ska jag upp till syrran och köra mitt andra pass på pole dance. Hon har nämligen köpt hem en egen stång som jag fick prova förra veckan och tyckte det var toppen kul. Så i eftermiddag är det dags igen! :) Sen blir det att sola, se gladiatorerna och dricka lite vin med Renita. Känns som en väldigt bra lördag om du frågar mig :D

Titta va duktig jag är, första gången jag provade på detta!






fredag den 13

Är jag tragisk som sitter ensam med ett glas vin och spelar harpan om och om igen på en fredagskväll med ledig helg kl 22? Svaret blir nog ja på den frågan!

"Välkommen till ditt nya liv som träningsnarkoman"

Man kanske skulle ha sugit tag i det här med träning igen.. Om inte annat så borde jag ju bli pigg av det. Har varit så otrooligt trött nu sista tiden och det funkar ju fasen inte. Jag jobbar och sover, jobbar och sover, va fasen är det för livskvalité? Nä nu ska jag suga tag i mina träningskompisar och se till att vi tvingar varandra till gymmet. Syrran är ju galen i träning och lika så min kusin, så nu är det dags för Rebecca att röra sin lilla rumpa upp från soffan och till gymmet! Ska rota fram sakerna och ta mig dit iaf en gång denna helg tror jag, man måste ju börja nånstans! Dessutom sa min sjukgymnast att det är det enda som kan rädda min rygg och nacke. "Välkommen till ditt nya liv som träningsnarkoman" var hans exakta ord.
Så här med välkomnar jag mig själv här i offentligheten så nu måste jag ju verkligen ta tag i det :P




Puss å hej!

2012

Nytt år med nya möjligheter, visst är det så? Det är när vi byter år som vi har lättast att "starta om" på en ny kula och ändra beteenden hos oss själva vi är mindre nöjda med osv.
Jag hoppas att detta ska bli mitt år, mitt år där jag sätter mig själv i fokus, där jag lyckas!
Jag har nu hunnit bo in mig lite i min nya lilla lya och ska försöka få hyresvärden att ordna omtapetseringen så snart som möjligt. Nuvarande tapeterna är inte fruktansvärda men låt oss lämna det vid att dom behöver en liten ny piff här i livet.
Mina nya grannar ser jag i princip inte röken av vilket är stor skillnad från huset där jag gick ut på baksidan och drack morgonkaffe i solen med Camilla. Däremot så HÖR jag mina grannar väldigt väl, när någon duschar (vilket en granne gör konstant kl 23.00 varje kväll) så låter det ofattbart mycket inne hos mig. Sen har jag en annan granne som älskar musik och gärna delar med sig av den alla tider på dygnet. Vissa kvällar vibrerar sängen av hennes kanonbas.. sa jag att hon bor 2 våningar UNDER mig?!?

I det stora hela så trivs jag bra i lägenheten, den är stor och fin och allteftersom jag köper mer grejer så känns den mer personlig också, mer min!
Nästa steg nu är väl att komma på vad jag vill bli när jag blir stor.. vill jag plugga så ligger det ju helt klart rätt i tiden just nu. Men vad ska jag bli då? I vilken ände ska jag börja? Har funderat på att läsa lite strö kurser nu, t.ex matte B känns som en bra sak att ha betyg i om man vill läsa vidare.

Nä nu har ni fått er en lite update på hur livet leker för Rebecca Palm med ny relationsstatus. Märkligt hur livet kan förändras va? Det sista man tror ska ske kan hända precis när som helst!
Tur att jag har oerhört tålmodiga och varmhjärtade vänner som har varit ett fantastiskt stöd genom alla mina upp och nedgångar denna höst/vinter! När saker förändras märker man vilja ens riktiga vänner är, och jag kan med glädje meddela att alla mina närmsta hjärtevänner kvar. Jag är evigt tacksam för att jag haft turen att hitta så fina vänner!
Har även knytit en del nya vänskapsband och det är ju alltid kul, man kan inte ha nog med vänner men man håller alltid vissa närmast hjärtat!

















Over and out!

RSS 2.0