28 april

Nu har jag jobbat sista dagen innan ledigheten. Så nu är jag äntligen "ledig". Efter jobbet idag har  vi packat, packat och åter packat. Jag har slarvat bort min telefon och inte hittat den än, hoppas den inte slinkigt ner i någon låda bara :S
Vi har varit så duktiga och fyllt heeela kåpsläpet med kartonger och baksätet och skuffen på bilen... eller ja.. Micke har gjort nästan allt lyftande.
Vinden är tömd på våra saker och nu är det en hel massa städning kvar. Ska försöka göra klart så mycke som möjligt i städ- och packväg ikväll så vi kan koncentrera oss på huset imorgon istället. Kul kul.
Tror dessutom att katterna ääälskar livet just nu, massa kojor, kartonger och påsar överallt. Dom älskar ju att krypa ner i trånga skrymslen och ta en liten powernap :) Jag däremot är inte överförtjust av röran men det är bara att vänja sig för nu kommer vi ha det lite rörigt ett tag.

Vem var det som skrev en kommentar här om dagen om att hon/han sett syrran på ett betalkort? :) Hoppas det var hennes killes betalkort :P

Nä nu måste jag verkligen återgå till jobbandet, alot to do! Måste kanske förvarna att det KAN hända att det blir lite sämre uppdatering här i dagarna då vi har så mycket annat att pyssla med.

Puss och kraaam









26 april

Nu är denna underbart härliga helg över, och ingen är gladare än mig över det :) För det innebär att när jag slår upp ögonen imorgon så har jag ENDAST 2 arbetstagar kvar. Wiiipps! Så vare helt plötsligt onsdag och vi får nycklarna till vårat underbara hus! ÅÅÅH, det är fortfarande lite overkligt, kan inte förstå att vi snart får vårat eget hus.

Idag har jag varit riktigt duktig här hemma. Putsat fönsterna på uteplatsen, tvättat alla lister och handskurat golvet där. Plockat ner alla gardiner och beslag i lägenheten. Rollat bort allt hår som fastnat på gardinerna och packat ner en hel massa från köksskåpen. Nu syns det verkligen att vi håller på att packa ihop våra ägodelar här hemma. Insynen från vägen är enorm in i vardagsrummet eftersom vi har ett stort skylt fönster mitt i allt och nu inga gardiner. Men det är sånt man får leva med för just nu tänker jag bara på att få allt här klart så fort som möjligt för att kunna spendera så mycke tid som möjligt i huset. Faaantastiskt :)

Kram time på gång nu. Ska se om det är någon bra film på tv och bara drömma mig in i framtiden.

Puss och kram



23 april

Blev hemma från jobbet både idag och imorgon. Känns rätt surt, men vad ska man göra om kroppen behöver vila så behöver den de.

Micke var gullig nog att komma hem med ett gäng flyttkartonger till mig idag, Så nu efter middan kände jag att jag hade power nog till att göra dagens ryck. Så jag packade 2 kartonger och nu sitter jag är, svettas, nyser mer än vanligt och fyller på vätskenivån.

I skrivande stund får jag en hel del jättefina bilder skickat till mig av syster som var och blev fotad idag. Hon delar med sig av dom till mig och jag delar med mig dom till er :P


Så här mina damer och herrar, presenterar jag för er Isabell Palm





Fotograf Jasmin Kiviniemi
Jasmins blogg


Puss och kram







22 april 2

Nu när jag ändå ligger här i soffan och väntar på att Micke ska komma hem tänkte jag att jag kan ju sysselsätta mig med att lägga ut nån bild från helgens fest....






...Chefen = födelsedags barnet för kvällen...




...Vi hade just ätit lite god plock mat och druckit gott vin...




...självklart tar man chansen till en dans när man blir erbjuden en...

Ja det var de, haha, inte så mycke men jag såg att det var ett tag sen jag la ut några bilder så detta är ju en början iallafall :P

22 april

Idag har jag snytit mig och snytit mig och snytit mig lite till. Blev faktiskt lite bättre så här på eftermiddan men det kan ju bero på alla alvedon som jag trykt i mig också.
Ikväll ska jag förbi Terhi och gratta henne eftersom hon fyllde år igår, om jag nu inte får feber. Men det hoppas vi att jag slipper och att när jag vaknar imorgon så mår man som en prinsessa igen.

Fick ett sms av Micke idag där han skrev att han hade en present till mig, weehoo. Jag som älskar överrasknings presenter :D Undra vad det kan vara :P

Ska försöka ta mig en power nap nu och sen börja med maten. Blir fetaost fyllda biffar med potatis.... Mmmm :)

Puss och kraam





21 april

Terhis födelsedag:) Hipp hurra!

Allt som gått så bra på sistone, åsså vaknar jag i morse och det känns som att hela halsen har rostat ihop :(
Det värker i näsan och kittlar obehagligt i halsen. Suuuuuuck!! Blir bara att börja trycka dom där förbannade vitlökspillerna igen och dricka massor med te och honung! Jag VÄGRAR bli sjuk nu. Nästa vecka är ju en otroligt stor händelse för mig och jag tänker absolut inte missa något av det för att ligga i sängen med någon nedrans influ. ALDRIG!!!

Nu ska jag fortsätta sura framför tvn.
Måste ändå ge mig en liten klapp på axeln idag. Nu när det gått två år sen jag gick ut skolan har jag äntligen gått med i facket och snart akassan. Måste bara skicka in ett intyg från Chefen och betala in lite pengar så är jag fullvärdig medlem som det stod i papperna.

Sen ska jag vinna tillbaka mitt braiga humör igen!








20 april

Idag är lyckans stora dag, fick just ett sms av världens sötaste Frida som äntligen fått sin lilla dotter. Stora gratulationer Frida :)


Dagen på jobbet har gått fint, blev heldag så jag är nöjd :) Sen fick jag även turen att vara barnvakt åt Emelie och Julia, vilket var riiiktigt roligt. Barntv och lego is the shit! :P
När jag kom hem så tog sig pumba ett litet topp i toan så nu har han nytvättade bakfötter!

Alltså nu är jag så glad att jag vet inte ens om jag kommer kunna somna. Kommer nog läsa klart min bok ikväll.


Puss och kram på er alla glada!!!!





18 april

Guuud så god middan blev igår, grillat kött med ugns rostad potatis och morötter med olika bea såser och sallad. Så underbart gott. Mmmmm :)

Sällskapet var också kanoners igår, Micke H, Johan, Ullis, och Mickes barn och självklart min andra hälft :)
Var riktigt roligt att Ullis också kunde komma, hon har ju legat sjuk hela veckan men repade sig lagomt till fredagen. Tyvärr var jag ju den första som vek in årorna igår, vid 12 snåret var jag så trött att jag knappt kunde hålla ögon öppna. Efter den långa arbetsdagen och den lilla sömnen natten innan så var jag redo för min sköna säng.

Nu är det lunch som står på schemat, och ikväll ska vi till min chef som nyss fyllt 30 :) Ja just det, jag fick en kommentar på gårdagens inlägg. Men det stod ingen avsändare, och jag är himla nyfiken på vem det var som skrev det. Så skicka gärna igen :)
Puss och kram



17 april

Arbetsveckan är äntligen över, jippiii :)

Nu håller jag på att göra mig klar för grillfest!


Hoppas alla får en kanon helg

Puss och kraaam






15 april

Kan man annat än älska livet i detta underbara väder?
Sitter i köket och ska strax börja med maten, solen lyser behagligt i rummet, alltså så den den bländar mig. Jag har öppnat fönstret in till uteplatsen så att katterna kan få lite friskluft och lite miljö ombyte.. Och sen sitter jag bara här, så lycklig, så full med ro men på samma gång super taggad. Allt går våran väg nu och vi följer bara med och njuter. Fast jag tror ju iofs att det där sista med att bara njuta kommer kunna ändras då vi får huset. Då är det tvärt om, slit och massor med timmars arbete framför oss. Men så fort vi är klar med det vi ska göra då vi får nyckeln så kan vi återgå till njutandet igen :P

Nu ska jag börja med maten för snart kommer min älskade favorit hem och då ska han minsan få middagen serverad som jag fick igår. ( Måste även till lägga att det var riiiktigt värt för jag var döds trött igår, så riktigt gulligt av dig Micke)

Puss och kram och jag hoppas jag iallafall sprider lite glädje till er som kanske inte haft en lika bra dag som jag.







13 april

Hejdå långledigt, hej ny arbetsvecka!

Långhelgen har varit kanon, en härlig vindrickarkväll, massor med goda middagar, trevligt sällskap självklart en hel del packning också. Hel nice men jag undrar hur många flyttkartonger det kommer behövas innan vi packat ner allt. En hiimla massa skulle jag tro, har redan packat 12 stycken och 4 svartkassar.

Nu är det inte alls länge kvar tills vi får huset och jag längtar så otroligt efter att få se tapetseringsresultatet och få packa och montera upp allt fint vi köpt. Kommer krävas otroligt mycke jobb MEEEN vill man få fint får man lida pin, haha min egna tolkning av det gamla ordspråket :P


Nu börjar Färjan igen så jag ska sätta mig och glo på det igen, men jag tänkte även passa på att tacka så mycket för middan och myset hos syrran och johan

Puss och kraaaam

 


 

 

 

 

 

 


11 april

Åh yes! Igår gjorde vi ikea. Så himla skönt att ha det gjort. Nu är det bara att invänta att få nycklarna till vårat hus så vi kan sätta igång med tapetseringen och montera upp allt vi köpte igår. Tror vi kommer få det riiiktigt snyggt hemma! :) Vi handlade riktigt bra saker och det skenade inte iväg som det brukar göra annars. Men nog skulle jag kunnat köpa en hel del mer saker, men det får vi ta eftersom. Man kan ju inte få allt på en gång:P ( och det kanske iofs är rätt tur. Väntan är ju ändå en viktig part av hela roligheten)

Efter ikea igår så blev vi bjuden på middag av Linda och Perter, vilken himla lyx att slippa ställa sig och laga mat efter en lång dag. Grillar älgkött med potatisklyftor, Lindas hemma gjorda grillsallad och beasås. MMMMMM
Vi åkte hem vid halv 10 tiden och jag var riktigt trött, men tror ni man kan sova när man kommer hem??? Nää utan jag storstädade hela lägenheten istället. Och ganska precis 00.00 slog jag igen ögonen med en duns och sov som en stock!

Vaknade utvilad idag, tvättat lite, läst, sett rädda willy 3 och nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra middan ikväll. Ska nämligen bjuda tillbaka för middan igår. Och jag tror faktiskt vi kommer bjuda på kyckling och bacon paj med en mumsig sallad. Det borde gå ner :P Sen blir det nog faktiskt att dricka lite vin, känner att jag inte gjort det på ett tag nu.

Nu måste jag sätta igång för dom skulle nog komma vid 4 tiden.

Puss och kram och hoppas alla har en riktigt bra påskhelg





9 april

Weeehooo, äntligen långledigt. Eller ja, längre iallafall :P
Och imorgon vid 7-8 snåret dra vi iväg i mamma och pappas volvo mot Ikea Sundsvall. Vilket helt klart innebär att jag verkligen borde krypa ner i sängen nu och bräddra igenom ikea katalogen en gång till, för man vill ju inte missa något fint :D

Over and out






8 april

Bloggtorka ååh yes. Ska iallafall försöka få till några rader.
I veckan har jag försökt packa... vilket innebär att lägenheten ser ut som ett bombnedslag :/ Men på fredag dag ska jag absolut försöka göra det till en mer organiserad röra. Sjukt mycke grejer man har som man måste ta reda på, slå in i papper eller helt enkelt snöra!

Händelser med huset:
Förhoppningsvis blir det ikea på lördag, weehoo. Har hittat söta fotöljer som ska få smycka vårat vardags rum.
Alla tapeter till entre plan är nu bestämda och på beställningslista hos Linda.
Micke har fått en ide om  hur han vill kakla /klinkra dusch rummet i källaren, och än så länge är jag helt med på hans spår.
Och vi har insätt att vi kommer måsta ungedär 1000 miljarders flyttkartonger för att få över alla våra saker till andra sidan bron till vår nya lya. AAAH suck!

Jag har också skrivit på pappren om adressändring, dom blev tvungen att skicka en påminnelse då jag inte "godkänt" mina uppgifter. Så nu äre gjort. Ska skicka brevet på lådan nu när jag ska över till Linda på some koffeee. Syrran ville dessutom absolut att jag skulle komma förbi mamma och pappa så om jag inte är helt ute och cyklar kanske det ligger ett litet påskägg där åt mig?! :P
Jag har iallafall gjort påskägg åt båda mina syskon, och det tycker jag är väldigt omtänksamt av mig..

Sådär, nu har jag rabblat på en himla massa om egentligen ingenting. Lovar att bättra mig lite när det gäller värt att veta skrivande. Har som tappat knycken lite. Well well

Puss och kraaaam







5 april

Just i skrivande stund är det 2 tim och 35 min kvar till vi ska åka till huset och kolla det sista med tapeter, kakel och klinker. Och nu är det inte länge kvar tills vi får komma in i huset heller, den 29 april smäller det :P

Helgen har varit lugn och städad för min del, igår var det skoterfesten och efter den fortsatte festen hos Nyström. Riktigt mycke folk faktiskt, och sen fick jag träffa Tiinaaa igen också. Hon har ju varit ute och rest i 3 månader så det var kul att prata lite med henne igen :D

Känner mig fortfarande lite trött i kroppen, det kan ju iofs bero på att jag jobbade igår från 8 på morgonen och var uppe rätt sent igår. Så ik väll blir det nog tidig kvälla för Rebecca Palm. Det är ganska mycke att både göra och tänka på just nu, packning, spara & släng, tapeter, klinker, pengar, handling på IKEA, färg och form, soffor, har vi allt? vad kommer allt att gå lös på? Men efter ett tags tänkande så kommer jag alltid fram till att tillsammans kommer jag och Micke att klara det här galant utan problem :D

Nu ska jag försöka få något i magen och sen ska vi sätta oss på ikeas hemsida och bläddra i katalogen för att bestämma ungefär vad som ska inhandlas.


Puss och kraaam









3 april

Idag är det fredag och för många så är det lika med helg. Men jag har faktiskt tagit på mig lite extrajobb denna vecka så jag jobbar även imorgon. Det enda som känns lite drygt med det är att vi ska iväg på skoterfestens förfest vid 5 snåret. Vilket innebär att jag ska hinna hem, duscha, föna och platta håret, sminka mig och trycka i mig något och bestämma vad jag ska ha på mig, och med tanke på att jag troligtvis kommer sluta vid 3-4 snåret så kan det bli liiite tight. Men eftersom jag funderar på att köra så kanske det kvittar om man inte är med på hela förfesten.

Efter jobbet idag så tog jag och micke en liten power nap...... och vaknade strax innan 7? hahaha. Så det blev att köpa spräpmat och ta med det till hedmans. För vi ville ju inte missa första avsnittet av Talang 2009 :D Massa lek med barnen, frisyr uppsättningar och ännu mera lek senare så blev det dags för hemgång så jag orkar mig upp imorgon. Vill ju vara utvilad så jag inte måste vika in årorna redan efter middan imorgon.

Just det, tänkte att jag kunde bjuda på en liten bild från Stefans 30 års fest förra helgen. Det togs massa bilder men dom verkar inte ha dykt upp på internet än. På bilden är iallafall jag, Björn Åhlen och självaste Micke Hedman :)



Nu komme Pumba upp i sängen och det är lika med sovdags så God natt folket :)


Puss och kram    










1 april

Känner bara att jag måste få skriva av mig lite ilska!!!!
Just nu känner jag mig riktigt nedbruten och sårad. Vissa ska fan i mig inte sitta i en chefsposition. Jag förstod från första början att det var något jäävligt lurt med det där jobbet. Eller framförallt från sättet som det styrdes på.  Skulle kunna skriva en lista på saker som är konstiga, knäppa och vissa olagliga? Lever han på de pengarna han lurat oss på?

Från att det varit en fin dag så ändras det fort till skit, ren JÄVLA skit!
Och för att det nu inte ska ske några missförstånd så pratar jag INTE om min nuvarande chef Heidi utan om min högsta chef från i somras...

1 april

Har som tur var sluppit att bli utsatt för massa hemska skämt idag. Tack för det :D

Dagen har varit riiktigt finfin! Enda minuset är nog att jag somnade vid 8 halv 9 igår och vaknade upp utan att ha gjort någon lunch. Men jag överlevde, mat är inte allt :P
Känner mig lite mer utvilad idag också då jag sov så många timmar i natt!
Bakade en nyttig limpa igår för första gången och den blev MEEEEGA god, otroligt enkelt och utan massa väntetid för typ jäsning och sånt. I love it! Det blir nog en vecko bakning på denna limpa!

Idag är inte bara en skämt dag utan syrrans fästman Johan fyller dessutom år :) Stor grattis johan, hoppas du bakat något riktigt gott iför kalaset ikväll!

Idag fick vi även en inbjudan till ännu en 30 års fest, och ingen mindre än min chefs. Hipp hura!

Men för att komma till dagens kanske absolut viktigaste händelse, deklarationspapperna. Mångas fasa men absolut våran lycka! Tack för den knuffen i rätt riktning. Tiger och niger!!!

Nu blir det matlagnings time till min favorit honey som nog kommer in genom dörren när som helst

Puss på er allihopa och hoppas ni slipper otrevligheter med deklarationen.

RSS 2.0