Soliga dagar

Det är inte alla som som kommer till min baksida och sjunger som får smyghoppa in genom genom fönstret in i min famn och rakt ner i sängen för lite värme.. men Pumbis får det :P Han är så gullig, vilken mammagris :P Men ååh så mysigt!!

Idag har jag inte fått något vettigt alls gjort, har bara varit såå trött. Direkt efter jobbet som slutade klockan 3 så åkte jag ner på bolaget (på begäran av micke eftersom han har sin första semester dag idag) och apoteket för lite ärenden, sen hem och hämta semesterfiraren och köra honom till stan... Väl i stan åkte jag förbi rusta, köpte lite hundgodis och skurmedel och skit sen hem. Ut med Athos och sen krascha ner i soffan för att somna. Nu har jag vaknat till liv för ungefär en halvtimme sen, gått ut med Athos igen, borstat gaddarna och dykt ner í sängen för att återuppta snarkandet. Heelt galet så trött jag är. Och jag har bara 1-2-3-4....7 arbetsdagar kvar innan jag får sova ut och vara ledig. Länge leve ledighet och som pricken över iet så går jag även på semester då. Halleluja

Skulle egentligen hämta Micke i stan ikväll men han tyckte det var för trist att komma hem till mig redan så han fixade egen skjuss hem så jag kan få gå till sängs. Inte så jätte ledsen över det kan jag säga, jag behöver min vila!

Ska halsa i mig lite vatten nu och sen vakna upp lite piggare imorgon, sov så gott


shopping..

Dagens arbetsinsatts var kaos, maten tog slut igen och det innebär att det haglar in beställnigar på lasagne och paj... vilket båda två måste mickras i 1,5 respektive 4 minuter... gissa om man blir knäpp i skallen?!

Hur som helst så slutade jag strax efter klockan 1 idag. Riktigt nice, så jag tog bilen ner till stan och shoppade lite. Har insett att jag inte har  så mycke kläder som passar längre. Så nu har jag iallafall några linnen, klänningar och leggings. Som tur var så provade jag bikini sist, för det brukar alltid vara drygt, typ som att försöka köpa sig ett par byxor som sitter hyffsat. Efter bikini provningen och två stycken killar som bara dundrade in i mitt stängda provrum så kom huvudvärken som ett brev på posten. Kanske inte direkt hjälpte till att man insåg att det inte blir till att ligga i någon satans bikini för mig i år. Får nöja mig med att ha en linne och leggings bränna.

Nä om man skulle djupdyka efter den där andra löpardojjan som verkar ha försvunnit sen i lördags?


Födelsedagen är över för i år

Sådär, nu har vi haft kalas för mig färdigt för i år. Känns både otroligt skönt och synd. Men jag hinner ju få paket en gång till i år eftersom jag var så bra planerad att jag nästan har ett halvår mellan jul och födelsedag :P

Har ätit så mycke tårta i helgen att det snart kommer ut ur öronen på mig, tur den är slut nu. Annars kommer jag se ut som en säl i slutet av sommaren :P och det går ju inte för sig, så jag tror faktiskt jag ska ta mig en lång prommis med älskade Athos idag i det fina vädret. Kanske ta en prommis över till holmsund och tillbaka. Kanske inte den roligatse miljön att traska i men va fan, kanske kan fylla ipoden med nå bra musik för då fungerar de flesta sträckor.
Jag måste köpa ett sånt där band man sätter runt armen sånt som man kan stoppa ipoden i, för nu nu när jag varit ute och sprungit så har jag inte haft något bra ställe att stoppa den på så jag måste heeela tiden rätta till den... springa en bit.. stanna till och rätta till den... hmm.
Nog om detta jag fick iallafall massa super bra presenter och jag ser fram emot att utnyttja presentkorten på spa som jag fick... och jag längtar till att få dricka ett glas vin i mina nya fiiina vinglas, jag tror nämligen att vinet kommer smaka mycket godare nu när jag har så snygga vinglas :P Kan bli bra så här  när semestern kommer!!

Förutom att kalasa i helgen så har vi spenderat övrig tid med Annica och Oscar. Vi gjorde ett försök att tapetsera, killarna la golv, micke pendlade fram och tillbaka eftersom han hade jour och blev utringd ett antal gånger. Hundarna har fått busa och det var skönt att se att även dom två kunde ta det liiiiiite lugnt med varandra en liten stund. Ttidigare gånger dom träffats har det varit full rulle preeciiiis hela tiden dom varit tillsammans. Men i söndags så kunde dom faktiskt lägga sig ner en stund och ta en powernap.

Nä nu måste jag göra någon nytta!
Bye bye

Fredag hela veckan

Jisses, helg igen? Kan inte förstå hur timmarna och dagarna helt plötsligt bara rasslar iväg i denna kanonfart! Det har redan gått nästan en vecka sen jag skrev sist, dock har inget speciellt hänt. Micke har haft brandjour hela veckan så vi har hållit oss på hemmaplan.
Till er som var hos oss på midsommar berättade jag att två av våra spisplattor slutat fungera, jag kan nu uppdatera er med att säga att dom mystiskt nog fungerar igen?! Haha, total lycka, för jag hade absolut ingen lust att köpa en ny spis nu :P
Dock så upptäckte jag när jag klev upp imorse att vi lyckats glömma frysen öppen i natt (om vi nu inte fått öppningshjälp av en viss kille som insett att det finns massa goda saker att tugga på där inne). Så det vara inte ens lite kallt där inne när jag väl upptäckt vårat misstag. Men det får bli morgondagens problem och uppgift att slänga bort allt som finns i den och grov rengöra den. Kanske ändå behövdes :P

Två av mina kusiner är och hälsar på hos mor och far i helgen så det blir nog en sväng dit imorgon och prata ikapp lite. Ena kusinen har just muckat så förhoppningsvis har dom lämnat ämnet Lumpen, Vapen och allt vad det innebär vid det laget.
Just nu sitter jag och njuter av ett glas kall cola, för det tycker jag att jag har förtjänat.. Jag menar.. eftersom veckorna går så fort så Måste jag ju ändå ha hunnit göra NÅGOT för att förtjäna detta förbjunda socker sen jag unnade mig det sist?

Nä nu har jag inte mer tid till att sitta här och plinka längre, ska nämligen till chefen på personalfest ikväll. Ska bli grillat, drinkar och lekar i solen om jag förstått det hela rätt. Tycker det passar alldeles ypperligt en sån här strålande dag.

Trevlig helg allihopa.


RSS 2.0