Då har man sin lediga dag denna vecka

Nice att vara lite ledig, men hela veckor ryttmen blir fel när jag jobbar helg. Men men hoppas denna vecka går lita fort som den som nu varit. Då borde det inte vara några problem.

Kanske skulle summera gårdagen med några ord självkännsla,, självförtroende, arbetsglädje, lycka
Tur att kvällen blev bättre, middag på kajutan med Emmy och Peter sen blev det hela 3 filmer :) Myspys


Vad har dagen att bjuda på då? Micke ska fara och plaska med sjöräddningen och jag ska väl gå ut och busa lite med våran hund, träna honom lite och sen vara i mjukisarna hela dagen?!
Så otrooooligt hög mysfaktor det är idag. Ligger i sängen med mjukisara på, fönstrett på vädring och lyssnar till ljudet av renget som når vårat plast tak. ÅH!!! Nä nu ska jag koka lite te och kanske se något på datorn.
Nu börjar det  brännas tills vi får tv kanaler igen, tror vi ska köpa den där mackapärens om saknades nästa månad. Woohooo!!!

Nä te vare, och sen fortsätter min mysdag!

Puss och kram

Wow fredag, mångas lycka men ja inte så mycke min

Detta är nog inget glädje givande inlägg men jag hoppas inte det smittar.
Hade varit sjukt skönt att kunna göra helg nu, men icket. Jag ska jobba imorgon :( Och det känns jobbigt, för idag när jag kom hem från jobbet ( som tur var efter jobbet) så fick jag en jädra huvudvärk. Tror det är en blandning av att jag har sovit konstigt på kudden, då brukar jag få huvudvärk eftersom min nacke är så känslig och dryg. Sen när jag läste en bok igår så använde jag mina glasögon igen för första gången på väldigt länge.....

Hur som helst ska vi ha knyt middag med Peter och Linda och Peppe och Emmy ikväll. Efter middan skulle jag nog rösta på film och sen kudden för min del. Är galet trött då jag yrade på mer än vanligt inatt.

Aja, ska försöka blunda lite nu , slänga mig i duschen och sen in framför spisen för att steka köttfärs!

TREO HERE I COME!!!!

Puss och kram

Tur att Athos är en så himla duktig hund

Blev så vi åkte till veterinären i vännäs idag, fick en tid kvart i 2. Hans utslag blev bara värre och värre och halsen ser inte alls nå kul ut nu för tillfället. Men väl där gick allt jätte bra, Athos skötte sig super snyggt och doktorn fick klämma och känna som han ville utan något krångel.
När undersökningen var gjort så fick vi veta att det var någon slags allergi. Vilken visste han inte riktigt men hans första gissning var att det var något i fodret som han inte tålde. Eftersom han fortfarande är en sån liten valp så trodde han inte att någon annan typ av allergi skulle ha hunnit ge utslag. Så när vi for därifrån fick vi med oss 10 kilo allergi foder ( så träffar ni våran hund så får ni ABSOLUT Inte ge honom nå godis, han går på en strikt diet nu) Han ska äta detta foder i 8 veckor och får inte äta så mycket som en kula kattfoder för då är hela dieten förstörd. Sen fick vi ett schampoo med desinficeradnde egenskaper som vi ska duscha honom med varannan dag. PLUS att han fick en kortison spray som vi ska spraya mellan tårna på hans höger fot där han också fått utslag.....
Så 1450 kr senare så var vi påväg hem igen, och nu får vi hoppas att vi inte behöver åka dit på ett tag. Nu vill jag verkligen att våran lilla sötnos ska få vara frisk ett tag, han har ju som nästan inte varit annat än sjuk sen vi köpte honom :(



Så nu efter denna intressanta dag sitter jag och väntar på att Tarja ska höra av sig, hon ska nämligen komma över och dricka lite kaffe med mig :) Super nice eller hur!!

Puss och kram

Tisdag=vilodag

Idag känner jag att det kommer bli en slappardag, eller ja kväll.
Har varit på en intressant kurs dag om att tänka positivt och vad för kroppsspråk vi sänder ut. Det var riktigt kul, och han som höll i det hela borde bli stå upp komiker:D Så rolig en karl! Paul något hette han och var norrman!
Ska nog gå och kasta lite pinnar med min kära hund ikväll, men det blir lite senare. Just nu vill jag bara sitta här, se Beeing Bingo och mysa på i mina mjukiskläder.

Len: Självklart måste vi ta en fika snart, du har ju hunnit vara gravidoch föda barn sen vi sågs sist. Det är inte helt okej :P Ska kolla hur syrran jobbar i helgen, kanske man kan ta en fika eller så :D
Annica: Ja Athos var också heelt död igår, väldigt nöjd och belåten efter allt bus. Vi måste absolut låta dom leka mera, och framför allt så måste du och jag ses mer. Känner att jag saknat dig!

Jag har alltid hackat och gnällt på Micke för att han typ ligger vid datorn i datarummet, vilket resulterat i att datastolens hjul faller av  ibland för att man sitter fel på den, men om han ändå skulle se mig nu. HAHAHA har upptäkt att det är otroligt skönt att "ligga" som han brukar göra. Och det blir inte sämre av att vi har en superstor dataskärm så jag faktiskt ser vad jag skriver även om jag sitter en bit bort (Jag har rätt kass syn så jag måste i princip ha bärbara datorn framför näsan för att se texten i vanliga fall).

Mjaä nu måste jag nog fortsätta mysa på här lite!
Puss och kram

Thea och Athos

Har haft en härlig dag idag, började med att jobba som dom flesta andra svenskar. Efter jobbet åkte jag hem och tog det lugnt en stund tills jag fick fin besök av Annica och Oscar och deras otroligt fina Amstaff tik Thea. Och från och med att dom kom till oss tills att dom for hem så var det full rulle på vovvarna. Det busades på hög nivå och dom kom jätte bra överrens. Athos tappade tom en tand, haha :)
Vi tog oss en kaffe och kaka paus medans hundarna lekte på, sen gick vi upp till tennisplanen och lät dom springa lös. Båda älskar pinnar, helst skulle dom ha samma pinne så nu sover Athos som en stock!

Och jag ska göra mig en kopp te tänkte jag sen ska nog även jag krypa till sängs i väntan på att Micke ska komma hem från jobbet:)


Att jaga varandra under vardagsrumms bordet var en höjdare


Sen måste man ju visa upp sig också!

Brottas massor

Vinna


och förlora en öga mot öga match


Även om det finns två pinnar vill man ju självklart leka med samma :P





Alldeles innan hemgången, hundarna börjar bli ganska sega och trötta,
men efter att ha sprungit omkring konstant i 1,5 timmar så är ju inte det så konstigt!



Puss och kraam

Tjejerna i familjen Palm

Medans pappa är ute och jagar björn, bror ligger hemma med bruten fot och Micke jobbar em så passade vi tjejer på att ta en mys middag här hos oss igår. VI bjöd mamma på mat och det serverades risoni sallad med 3 olika kött, rökt oxkött, alspånsrökt file av något slag och sen fläskkarre :) Mmmm så himla gott det var!! Till efterrätt så hade vi blåbärspaj!
Kändes att vi behövde en tjejkväll för nu när både jag och syrran flyttat hemifrån blir det ju inte dom där spontana hemmakvällarna längre.

Idag är det fotbollens dag i obbola och båda grann barnen ska spela match, en match halv 12 och en vid 4 snåret. Så det blir nog att ta en prommis med Athos där strax före halv tolv och kika lite på matchen!

Antligen har Pumba börjat sova med mig i sängen igen, vaknade i natt av att gullnosen låg brevid mig på kudden och bara tok myste! Så himla härligt!
Nä om man kanske skulle stiga upp och göra något åt dagen, iofs har jag redan varit uppe och ute med lilla vovven en sväng men man måste ju ta vara på dom soliga dagarna vi får nu innan höst kylan är här på riktigt. För det är nog inte långt borta innan den slår till!


Puusss och kram

Så himla skönt, äntligen sängen!

Den här dagen blev en riktig impuls dag.
När jag stod och städade på lottas i morse vid 8 snåret så kom jag på att jag skulle måla datarummet idag. Och så blev det!!
När jag slutade jobbet strax efter 12 idag så for jag direkt hem och satte igång med renoveringen och vid 9 tiden i kväll så var jag klar. Då var det städat, satt upp tavlor och jag passade även på att göra en grov rengörning av katträdet för det behövdes verkligen. Ska lägga upp bilder nån dag här när jag letat rätt på kameran :P

Har haft två väldigt kreativa dagar nu här hemma.
Igår blev det att rensa gården, så jag började med att bestämma vilka buskar och träd som skulle få stanna och vilka vi nästa vecka ska kapa bort. Sen plockade jag 18 liter vinbär, rensade rabarber buskarna ( vilket veeerkligen behövdes) och frös in det som var ätbart och slängde bort skräpet. Sen gick jag iväg med allt ris vi hade ( riset som Peter tidigare i somras hjulade över av misstag för att han inte ens såg att det var en skottkärra under) Sen tvättade jag en del tvättar och allmänt stökade på här hemma.

Vårat nästa husprojekt som faktiskt är påbörjat men som har stannat upp är trapp #¤#&%¤#&%¤#. Men till det så behöver jag en stot del manlig styrka så jag får se vilka som har tid att hjälpa mig med den där skiten. För det är verkligen inge kul att skrapa bort allt lim, och dessutom väldigt tungt då det inte är någon öppen trapp.

Avslutade denna arbetardag med ett glas vin, en dusch med peeling och nu ska jag bräddra lite i nya Ikea innan jag ska vika in för dagen. Såna här dagar är man värd en good natts sömn :D

Puss och kram

Rening, kall, ruskig, blåsig söndag..

..känns helt passande idag. Jag är på riktigt mys humör så det blir nog kanon om jag får säga det själv.

Helgen har varit helbra. Fredagen spenderades hemma med besök av sötaste Maria, sen på lördagmorgon blev det upp i ottan för att åka till skeå på utställningen. Athos skötte sig jätte fint men vi fick en andraplats. Det var bara 2 stycken med, Athos och hans bror Benzo. Som jag förstod det var det en väldigt jämn kamp mellan dessa två men på vårat kretik pappet stod det att han var lite "upright in shoulder". Så jag tror det var de som vi förlorade på. Men men, det är bara att börja träna lite hårdare, lite mer löpning, springa i sand och såna grejer som bygger på muskler.
Och med tanke på att jag tränat honon 4 gånger inör denna utställning tycker jag att han var super duktig.

Desto bättre gick det iallafall för Pia och Eddie som grep en massa förstaplatser, det enda priset som dom inte tog var Best in show där fick dom en otrolig andra plats om jag inte minns fel. Så ett jääätte stort grattis till er som tränat hårt inför detta och fick en hel massa fina priser med er hem. Nu när han är en van vinnare så kanske han kan lära Athos hur han ska göra när jag tränat upp hans arm muskler lite :P


Nu ska jag utföra städningen jag sagt att jag ska göra innan vi ska dra igång filmkvällen.
Puss och kram

fredag fredag fredag fredag fredag!!!

Jag älskar verkligen att komma hem från jobbet på fredagar!! ÅÅH så underbart!

Imorgon ska vi till skeå på hundutställning med lilla Atte, ska bli roligt och se hur det går för han samt att träffa dom andra hundarna från hans kull!! 4 av 7 skulle tydligen dit. Kul kul.

Nu ligger jag och ska ta en power nap, sen kanske Maria skulle kika förbi och berätta om vad hon gjort dom 4 sista månaderna, haha! Annars blir det nog bara lugnt med en film och mys här hos hoss skulle jag tro för efter utställningen imorgon ska vi nog till Linda och Peter på kräft skiva! Hoppas verkligen att vi hinner dit

Ring om ni vill något, :D

Ge inte upp

jag kommer skriva ett inlägg senare ikväll !! Nu ska vi fortsätta vårat One tree hill maraton :D

så duktig så!

Igår när jag kom hem från jobbet så hade Micke damsugat och skurat.. ÅÅÅÅH gissa om jag blev glad.
Men bara för att det ena är gjort så finns det ju ändå tusen saker kvar, så jag började riva och slita i hyllan vi har i datarummet. Slängde massa skit som legat i lådor där inne sen vi flyttade in. Så nu är det öppet och fint här inne.. och framför allt RENT! Nu skulle vi bara köpt lite färg och skättat upp på väggarna,nån fin tavla, ett nytt data bord och en hel datastol( den vi har nu går på ett hjul mindre än vanligt)
När jag var klar med det så startade jag en tvätt, dolade lite i köket, bar ut lite rat (som jag hittills har fått ihop) till garaget som senare ska få skjuss direkt till returmarknaden. Härliga tider.

Blev så glad idag när jag ringde guldfynd och min ring äntligen hade kommit tillbaka. Hipp hurra, nu är vi båda förlovade på riktigt :P

Micke står och lagar mat och nu börjar det lukta riktigt gott så jag tror jag ska röra mig in mot köket nu. Och senare ikväll blir det lite hundträning med Athos :) Får se då om det blir utställning eller inte, har som tappat peppen för det dära.

Puss och kraam

Ny energi!

Idag var vi en sväng på nolia på förmiddan sen åkte vi direkt ner till Nyvik och badade :)
Det blev tacos till middag och sen såg vi "Marley och jag". Och jag grät som ja jag vet inte vad, jag blev så otroligt rörd av filmen. Nu nån timme efteråt så känner jag mig som en ny människa, jag har så mycke energi och så mycke glädje att jag nästan skämms. Har plockat och dolat på lite här hemma (något som jag inte gjort på jag vet inte hur länge). Så nu känner jag mig peppad på att få allt i sin ordning här hemma igen.
Imorgon ska vi:
-Plocka undan allt skräp vi har liggandes överallt.
-Damsuga
-Skura

På tisdag ska vi:
-Hänga upp alla tavlor som står så fint mot väggen
-Gå igenom alla våra papper som vi bara laggt i stökiga högar överallt..

Och med liiite tur så blir det också lite regn på tisdag så man kan känna ron att ta på sig glasögonen igen, koka en kopp te och stoppa ner näsan i pappershögarna.

Nu jädrans ska allt bli som vanligt igen, dock med liiite mer ordning här hemma.

Boken ropar på mig och snart även john blund!!

Puss och kram, hoppas ni får lite av den energin jag har ikväll!

sorry sorry sorry

Känns som att jag haft mindre tid till att blogg nu även fast jag haft semester. Men det har ju varit så himla fint väder hela tiden och jag har bara passat på att njuta av det så länge det varar.

Nu har jag två underbara dagar kvar på min korta semester. Kan förstå alla som är överlyckliga på sina 4 veckors semester för jag njuter otroligt även om jag bara har en vecka. Så nästa sommar ska jag baske mig ha minst 4 veckors semester och jag längtar redan nu. Inget ska stoppa mig från dessa 4 veckors njutning. Bara få vakna, gå en bit med hunden, äta lite god frukost, åka ut på stranden, och bara ta dagen som den kommer! Love love love.

Hoppades också på att min ring skulle komma tillbaka från förstorningen innan helgen, men icket. :/ Ser ut som jag får vänta till måndag eller tisdag. MEN, snart har jag den på min hand och kan visa för alla att jag också är förlovad (just nu ser det ju ut som att micke är förlovad men inte med mig)

Nu ska vi försöka sova i denna hetta som råder i sovrummet. Letade lite efter våran lilla fläkt men jag har säkert stuvat undan den på ett jätte bra och passande ställe :P

Puss och kram allihopa! :)
Och NJUUUUUUT!

Jag är nog världens lyckligaste!

Jag och micke förovade oss 090801 :)

På fredag får vi våra ringar :) UUUUNGERBAAAAART :)






RSS 2.0