Stugan och storsjöyran

Igårkväll kom vi fram till stugan. Och idag har jag börjat min UNDERBARA semester.
Har redan hunnit vara ute på ängarna och lekt med Athos, och han älskar att vara här. Han får springa fri och lukta på massa nya ställen :D
Ikväll kommer även Daniel och hans kompisar hit, har försökt locka hit Micke och Kim också men vi får se om dom kommer. Dom har varit på sverige semester och ja, det är ju några mil hit från sundsvall där dom nu befinner sig. Men det skulle vara hiimla roligt om dom orkade ta sig hit.
På lördag är tanken att vi ska dra oss in till stan och storsjöyran. Hoppas vädret håller i sig och att man kanske stöter på några vänner. Något som skulle vara riktigt roligt är om jag skulle stöta på Helen, min bästa vän genom mellan och högstadiet. Sen flyttade hon tillbaka till Östersund och kontakten blev försvann nästan helt. Så det skulle verkligen vara super roligt om man skulle råka springa på henne.

Nu ska vi ut och skjuta luftgevär bakom stugan...

Puss och kraaaam

Händelserik vecka

Nuså, bara två arbetsdagar kvar, sen är det baske mig semetser för mig! ÅÅÅÅHHH hittar inte ord för hur mycke jag längtar!!

Idag var vi med Athos hos läkaren, han var jätte duktig och läkaren sa att han hade öroninflamation samt en hudinflamation.. hudinflamationen har dykt upp bara för nån dag sen den också, men idag var han alldeles röd prickig...
Så vi kom hem med 2 olika öron droppar och lite antibiotika i pillerform. Så vi håller tummarna nu för att allt försvinner och han blir en frisk och pigg valp igen.
Försvinner inte utslagen så sa han att det troligtvis är någon form av allergi, men som sagt så hoppas vi att det går över nu inom kort.

Efter läkarbesöket så mötte vi upp Emmy med 3 av hennes hundar och Pia med hennes Eddi i ljumviken. Athos och Eddi ska nämligen ställas ut på samma utställning i Skeå så det är verkligen toppen att vi får lite hjälp av Emmy som varit med i gemet ett tag. TACK EMMY!
Kändes kul för mig att få lite större bild av vad som förväntas av oss när vi väl kommer dit. Eddie var jätte duktig och det märks att Pia laggt ner mycket tid på att träna sin duktiga gosse.

Efter träningen tog sig killarna ( doggsen) ett dopp och sprang lösa och lekte. Härliga tider.

Nu däremot ligger han och sover så söt som han är. Majsan och Pumba ligger med mig här i sängen och ska se film.

Puss och kraaam

Min lilla vän!

Min stackars lilla bebis har öroninflamation!
Han sover som en stock nu, och innan Mickes prommis så sov han 4 timmar i sträck. Han är totalt utmattad men har än så länge ingen feber. Hoppas han klarar sig till på måndag, annars får vi ringa farbror docktor imorgon för att få en akuttid.

Tycker så synd om min lilla bebis som ligger och sover men vaknar av att han kliar sig så mycket i det stackars örat att han gråter av smärta och vaknar :(
Jag har försökt att tvätta hans öra och då blev det mycke bättre men han har fortfarande ont :/ Det är inte lätt när man är liten... Meeen som sagt, blir han sämre imorgon så ringer vi akutnumret och åker in på en gång!

Hoppas alla som inte har sjuka hundar sover så gott och har haft en rolig kväll!

Puss och kram!!!

Härliga tider

Athos började dagen med att kissa på våran rya imitations matta när jag stod där med ytterkläderna på och kopplet i handen ca 1 meter bort.. Suck.. Sen 15 min efter vi kommit in från en lång prommis så väljer han att bajsa i köket. Härliga tider!

Nu sover han som ett litet barn igen, så söt. Han kommer nog vakna snart och då ska han få käk och sen blir det en prommis igen! Micke har åkt till Lycksele med Peter och Johan och kommer nog inte hem förän sent i natt. Så jag och Emmy passar på att ha en liten tjej vindrickar kväll! Det blir nog myspysigt! :)
Nu ska jag försöka vila en liten stund innan det är dags för en kisstur!

Puss och kraam

Hej och hopp

Har haft fullt upp de senaste dagarna. För er som inte redan vet det så har vi utökat familjen :)
Vi har köpt en liten amstaff som heter Athos, och ni kanske förstår att han tar upp lite av våran tid just nu :)

Han är helt underbart vacker och han går bättre och bättre ihop med katterna också. Han går mycke utan koppel och han är jätte duktig. Men han är ju bara en valp och har fortfarande mycket kvar att lära :D Vi ser väldigt mycke fram emot framtiden nu.Weehooo. och inte minst ser jag fram emot min semester då jag kan få träna honom och umgås en hel vecka! Vakna sent på morgonen, för Athos är en riktig lång liggare. Iprincip omöjligt att försöka få honom att gå ut där vid 6 tiden innan jag åker till jobbet nu. hehe. Men men det kommer väl med tiden!



Våran sötnos



Sovandes i Dessis knä, himla varmt och mysigt!



Efter en helkväll hos grannarna så är man så trött att man vill bli buren hem till bädden!



Nu ska vi busa här inne eftersom regnet öser ner ute!
Puss och kram

20090718 är en stor dag

Nu har vi kommit hem från åsele. Har haft jätte roligt och träffat en del kuliga människor. Men nog om oss. Detta inlägg ska helt och hållet ägnas till mina föräldrar som gifte sig igår!!!

Fick ett sms igår eftermiddag om att mina föräldrar hade smitit iväg till lycksele och GIFT SIG!!!! Mamma har aldrig velat ha något stort bröllop så detta föll dom helt otroligt bra i smaken. Dom vigdes klockan 15.00 i Norrängskyrkan i lycksele.
Allt var avslappnat och vackert med fina sånger. Hade självklart önskat att vi hade fått vara med, men det är deras bröllop och deras val. Så länge dom är lyckliga så är jag det också.

Så all lycka till Anna Wallmark Palm och Håkan Palm som alltså nu är Man och Hustru och det var inte en dag för tidigt :)



18 juli 2009



Lägger nog upp några bilder senare från våran helg, men ni får njuta av denna nyhet tillsvidare!

Men hallååå

Liite kommentarer kan man väl få iallafall? Börjar nästan kännas som att jag sitter och skriver min egen dagbok som ingen annan kan läsa...


Eftersom vi är så äventyrliga av oss så åker vi till Åsele imorgon efter jobbet. Sweet.
Ska bli riktigt roligt faktiskt, och det känns ganska lagomt att åka dit och bara sova en natt. Så när jag slutat jobbet imorgon så är det bara att köra gasen i botten hem, slänga sig i duschen, ta en macka i farten mot sminkväskan och sen packa en liten bag med grejer för att sen köra mot Åsele. Lät som att grannarna har hållit en plats åt oss på camåingen så det blir nog roligt!

Men allt detta händer bara OM det är fint väder där imorgon.. vi känner oss inte så sugna på att åka mot regnet. Annars stannar vi hemma och firar in att Mickes semester börjat på riktigt. Hans sista arbetsdag var ju idag men han har sjöräddnings jour så han kan ändå inte åka iväg eller ta sig ett gott glas vin. Så imorgon då blir det myspys vart vi än befinner oss :)

Ska sova nu så jag orkar upp och kan jobba i speed 150 imorgon :P


Puss och kram och hoppas alla har en riktigt bra helg!

jag älskar min baksida!

Sitter just nu mätt och belåten ute på våran altan. Lyssnar till barnens skratt och ljudet som björkarnas löv gör av vinden. Har nyss hängt ut en tvätt på sträcket som för övrigt luktar riiktigt gott. Det enda jag saknar nu är en kopp kaffe och möjligtvis någon att sitta och njuta med.
Micke är ute med sjöräddningen ikväll igen. Men han trodde att det skulle bli en kortare sväng så det går ingen nöd på mig. Tycker det är riktigt roligt att han hittat en hobby, som inte kostar pengar och som hjälper folk i nöd :D Ganske hett faktiskt :P

Nu kör grannen igång gräsklipparen igen, åååh vad jag älskar sommaren. Just det, vet inte om jag skrivit ut det här än, men jag har iallafall köpt mig en jättefin kamera. Den används flitit. Tänkte faktiskt bjuda på lite bilder som vi tog i helgen.. (PSSSST, visst klickar ni på dom så dom blir större? )

Grannkärlek


Favoriten


Såpbubble time


Vi startade vattenkrig


Vi smög oss på Oliver och hans tjejkompisar, och anföll med massa vatten :P


Vi värmde självklart upp inför vattenkriget :D


Vissa förlorade...


...och andra vann


Dessi spelade dator ända in på seena natten


Dagen efter var det gräsklippar rally som gällde



Både Pumba och Maja var även dom helt nöjda med kvällen :)

  

har hunnit lugna ner mig lite nu

Började skriva ett inlägg här tidigare i kväll, men som tur var kom Evelina förbi och fick mig att tänka på annat en stund.
Lite nu och då dimper det ju ner några kedjebrev, jag brukar ibland öppna dom men inte allt för ofta skicka dom vidare. Då ska det vara något speciellt, men hur som helst när jag öppnar mailen idag så har jag fått ett kedjebrev av en vän. Jag skummade igenom det lite och såg att man skulle skriva på en lista, och att det fanns några länkar med i mailet. Så jag klickade på länken och möttes av en sån otroligt grotesk och genom jävlig syn. Den där hemsidan gjorde mig så jävla arg att jag inte viste vart jag skulle ta vägen.
Det fanns ett klipp på super söta och fina hundvalpar som blir halft ihjälslagna med påkar och svingade ner i backen... och sen flås dom levande. Så i slutet fick man se en hund som var helt utan päls som blöder i ansiktet och kroppen och blinkar lite försiktigt. Öven de lilla jag såg av själva avskalandet av skinnet så sprattlar hunden och svansen far fram och tillbaka.
Detta vet något av det värsta jag sett faktiskt. Helt jävla otroligt att man kan leva med sig skälv efter att ha utfört en sådan grej.....
Som ni märker så är jag fortfarande riktigt förbannad och skulle vilja åka ner till landet där detta utförs och hämta hem dom så gudomligt söta vovvarna. Och sen vad man skulle vilja göra med idioterna som jobbar med det dära kan man nog inte skriva i en blogg. Helt jävla otroligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Jaja, ska försöka skaka av mig det jag såg och berätta om våran underbart goda middag stället.
Micke bjöd med mig på Allstars ikväll, och det var jätte god mat. Gillar man vitlök ska man absolut testa deras vitlöksbröd.... Mumms säger jag bara.
Jag åt en kykling burgare och micke åt nån "las vegas strip" grej... En köttbit, majskolv, grillad tomat, lantstrips. Efter det så delade vi på en choklad pannacotta men jag var så mätt att jag nästan bara åt bären som låg uppepå :P


Nu kallar sängen på mig, kommer nog bli lätt att somna kväll då man ätit sig så sjukt mätt för bara dryga timmen sedan.

Tack för ikväll min älskade Micke! :)

En het låt



MILOW




då vare söndag igen

Hade velat ha en till dag att sova ut på men jaja, man kan ju inte få allt.
Och när veckan som kommer är slut går babe på semester. Vilken himla lyx!!! Men jag ska inte klaga, det innebär ju att det bara är tre veckor till min egen mini semester.

Igår blev det mys här hemma med Camilla och Desire. Satt ute hela kvällen och drack lite vin och surrade massa skit. Vi hade vattenkrig med Oliver och blåste såpbubblor. Härligt härligt.

Idag vet jag inte alls vad det blir, skulle tippa på en lugn dag hemma för att ladda inför veckan vi har att möta!
Igår när jag skulle gå över gräsmattan så trampade jag på något som gjorde så oootrooooligt ont. Drog ut något svart ur foten och jag skulle tippa på att det var av antingen en geting eller en humla. AJ AJ.. Så foten blev ganska svullen igår när kvällen närmade sig, och gjorde jätte ont att gå på. Idag känns det dock lite bättre, men det är fortfarande lite svullet och micke säger att han ser något svart i foten som vi senare ska försöka operera ut. Så förhoppningsvis så blir allt till det vanliga innan kvällen igen :P Helt sjukt, men det är ju min vanliga tur....


Nu ska jag försöka slita upp grannen tror jag, för micke är iväg och kör lite vattenskoter med sjöräddningen.

Puss och kraam

Födelsedag

Den här dagen har varit helt kanon. Har fått superfina presenter och väldigt gott sällskap!
Och denna dag blir inte sämre för att det är fredag imorgon, såååå underbart :) I LOVE IT!

Imorgon lutar det faktiskt mot obbola pubben, så det kan ju bli kul! Lördag blir det nog lite stan med min honey pie för att handla lite för dom fina pengarna som jag fick idag!

Puss och kram

Gammal kärlek..

Jag har hittat tillbaka till en gammal kärlek och åter blivit kär :)
Evanescence

Har kommit på att jag är rätt svag för den typen av musik, samma med Finlands eurovisions bidrag för några år sedan tycker jag också är rätt härlig!
Hanna - Leave me alone

skit taskig uppdatering igen..

fy skämms. Men ibland blir det bara så.

Nedräkningen till min födelsedag har börjat, hoppas bara det blir lite bättre väder så man kan sitta ute. Allt blir så mycke lättare om man kan sitta ute istället för inne.

Nä nu har jag inte tid med det hära, ska dricka ett glas cola och kanske ta mig en macka.
Ska försöka komma i fas snart också, jag lovar!

baaaj baaaj

vad säger man?

Helgenäröver

RSS 2.0