5 maj

Alltså nu händer det verkligen saker här i vårat fina hus. Målarna har varit här nu dag 2 av 3. allt är uppspacklat och taket målat. Så imorgon ska dom slipa och sätta upp tapeterna. :D
Så imorgon när jag kommer hem från jobbet ska vi montera ihop våra nya fina möbler och se till att finrummet blir till ett riktigt finrum :)
Tiden har gått så fort nu sen vi fick huset, och det börjar verkligen likna något nu. Lite gardiner och sånt där ska ju självklart upp men i övrigt så har vi börjat få ordning på resten. Och det tog verkligen inte lång tid att börja kalla detta underbara hus för vårat hem. Ler varje morgon då jag vaknar och tänker på att allt detta fina är vårat och att allt som hänt de senaste dagarna inte bara varit en dröm. Vi har tom börjat få stammgäster här. Johan har börjat hälsa på väldigt ofta och vi tycker det är roligt med sällskap nu när vi känner oss stolta över vad vi har hunnit åstakomma här :)

Våra närmaste grannar visar sig också vara riktigt bra att ha å göra med. I helgen var dom över på lite öl i våran gillestuga. Mysigt mysigt. Känns bra att komma på bra kant med grannarna så här i början.

Ska försöka slänga ut lite bilder här sen. Måste bara fiffla fram kabeln.

Summa sumarum så är allt här på Boställsvägen underbart just nu.

Nu börjar det lukta riktigt gott grillat här så jag ska nog gå och duka!

Puss och kraam







Kommentarer
Med vänliga hälsningar Anonym

Absolut.. jobbar dag imorgon och ledig halva helgen så det ska inte vara nått problem! taak för lånet också =) puss

2009-05-06 @ 07:20:00
URL: http://jessicanorrgard.blogg.se/

Din åsikt

Vad heter en sån skönhet?:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (självklart ser bara jag den)

URL/Hur kan jag hitta dig?

Vad har du på hjärtat?

Trackback