shit pommes alltså

Den här veckan har varit helt galen, jobb jobb jobb jobb både hemma och på jobbet. Har haft två nya tjejer på jobbet vilket alltid tar på krafterna då man först ska lära upp dom och sen gå och kolla efter så att allt blir bra. Sen direkt efter middag var det bara att byta om till hemmajobbarkläderna och kliva upp i trappen, slog huvudet mot kudden vid halv 12-12 och sen upp 6 för att  göra precis samma sak som dagen innan. Plus att jag satt upp julgardiner och nu har vi nästan gjort klar hela trappen, bara lite pungt målning kvar och en list som ska limmas fast. Bakat smörgås tårta, biskvier, vaniljbullar och sen bakade jag även en banankaka som jag fick slänga i soporna. Har varit på typ 100 affärer i veckan och stressat runt. Så nu är det lördag kväll och jag känner mig helt färdig som artist.

Det här inlägget kanske blir lite svamligt men så blir det när man ätit dåligt, sovit alldeles förlite och jobbat konstant. Plus att jag druckit ett halft glas vin. Då blir det såhär.

Tänkte faktiskt att vi skulle försöka hålla på så länge som möjligt ikväll för att kunna sova typ tills alla ska komma på kalaset imorgon. För micke fyller ju nämligen 25 stora stolta år imorgon. PLUS att det är skyltsöndag och jag inte kan hitta adventstakarna, hur har detta gått till?

Kvar att göra ikväll är att baka ut bullarna, städa köket, borra fast hatthylla och små hyllor i hallen samt städa lite i kök och badrum. Sen kommer jag slockna helt död i sängen. Ugnen har varit på mestadelen av kvällen så det är väldigt varmt här också. Kanske borde ta en resorb?

Nä innan det här inlägget urartar helt ska jag se till att sluta skriva.
Jag har också LOVAT ett par gånger den här veckan att jag ska lägga upp bilder men aldrig lyckats få upp några. Men jag LOVAR er, att bara den här megajobbarveckan är över ska jag lägga ut bilder på våra renoveringar.
Och sen mina vänner ska jag börja höra av mig till er igen, har inte ens tagit mig över bron till Terhi och Sam för att kika på deras hus. Skämmes tammetusan.

Shit nu är det påväg att urarta i svammel, så innan ni inte längre fattar något av det jag skriver så lägger jag ner.

Puss hej!

Kommentarer

Din åsikt

Vad heter en sån skönhet?:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (självklart ser bara jag den)

URL/Hur kan jag hitta dig?

Vad har du på hjärtat?

Trackback