härlig helg

I fredags efter jobbet gjorde jag bort en del ärenden och när jag väl kom hem började vi kocka ihop lite mys middag. Drack ett glas vin óch hade en sån där Favorit kväll. Bästa på länge faktiskt..
Komma hem från jobbet, laga mat ihop, ta sig ett glas vin. Efter middan släcker man ner lamporna och tänder upp ljus. Myser ner sig i soffan och bara är och njuter av nuet. Såna kvällar ger mig såå mycke energi och livsglädje!

I lördags var det ju som bekant stugsista vilket innebar surströmming på Tarv för oss (och för alla oss barn som inte äter surströmming fanns det hemmagjorda köttbullar). Efter surströmmingsfesten for vi till Annica och Oscar för killarna skulle damma av dansskorna och vi tjejer skulle se SATC 2 (bättre sent än aldrig va?!)
Vi drack lite free vin och hade varsin hund att mysa med under heeela filmen. Där vid halv 2 beställdes hämtning av killarna och det är alltid skönt när man är chafför att slippa trängas med ALLA andra bilarna som ska hämta upp folk runt stängningsdax.

Idag har varit en riktig hemma mys dag. Vi har haft besök av Johan och hyrt två filmer. Och eftersom majoriteten av mitt sällskap var bakis fick det bli pizza till lunch, chips till efterrätt och cola som dessert.. Hmmmm.. med andra ord känner jag mig som en strandad säl här i soffan.. haha. Men jag ska ut och röra på mig lite på en stund, ska över till Ida och Alex på en kopp kaffe. Efter det ska jag bara ligga och mysa i Mickes famn eftersom han åker iväg imorgon och kommer inte tillbaka förän på söndag.

Ha entrevlig kväll allesammans!

Kommentarer
Med vänliga hälsningar ida

Himla trevligt att du köm förbi på kaffe :) Hoppas du har det där lilla extra nu så att de sätter igång inatt ;D haha!

2010-08-29 @ 21:28:26
URL: http://saraidasofia.blogg.se/
Med vänliga hälsningar Emmy

Vilken mys helg! Träffade ju grabbarna på Allstars.

Vi får ta och hitta på något nån dag tycker jag!

Kram

2010-08-30 @ 22:00:51
URL: http://emmymarie.blogg.se/

Din åsikt

Vad heter en sån skönhet?:
Kommer du hit ofta?

E-postadress: (självklart ser bara jag den)

URL/Hur kan jag hitta dig?

Vad har du på hjärtat?

Trackback